Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
24.11.13 11:48

@Zuzik12 To je hrozný s těma injekcema :-( A jak dlouho si je budeš muset píchat??? :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
24.11.13 12:47

Určitě dokud budu brát ty hormony, což je asi 3 měsíce, ale spíš celé těhotenství… :-( No jo, co bych pro mimi neudělala… Ještě se ani nenarodilo a už nás stálo tolik nervů a peněz… Ty děti… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
24.11.13 13:25

@Zuzik12 Diky za info a drzim palce, at vse dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.11.13 19:24

@Zuzik12 A jak jsi na tom? Máš nějaké příznaky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
25.11.13 08:39

@nelinko Akorát mě bolí prsa, jinak nic. A co ty, cítíš se těhotně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
27.11.13 08:58

Ahoj devcata, chci se zeptat - neni tu nekdo, kdo by si vysetreni reprodukcni imunologie, nebo trombo mutace zaplatil sam? Moje doktorka se zacina cukat, ze jsem mela jen 2 potraty. Ja bych si ta vysetreni klidne i zaplatila, pokud by to tedy nebyla castka pres 10 tisic, ackoliv to mozna taky. Bojim se ted otehotnet, abych zas nedopadla stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.11.13 09:02

@Fraga tak mě vyúčtováali skoro 35tis co jsem se dívala na výpis z pojištovny. Doktorce o nic nejde jen ti dá žádanku nechápu proč jí to dělá takový problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.11.13 10:18

@Fraga
to máš tedy „laskavou doktorku“. Tuším, že na imunologii v Podolí se platí okolo 6 000 Kč, ale přímo si tam zavolej, kolik si účtují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.11.13 10:19

@Fraga
anebo zkus dr. Malíčkovou na Karláku, ta je nejlepší, ale nevím, zda bere nové pacientky. Vím, že u některých akutních případů žádanku nechtěla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
27.11.13 10:27

@Fraga já jsem byla v Synlabu na Florenci na doporučení CARu, myslím si, že platit je to zbytečné když jde jen o to aby doktorka vytiskla papír a dala na něj razítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.11.13 10:46

@Fraga ahoj myslím, že jako samoplátce stojí okolo 8tis..tvoje doktorka je velice ochotná, kolikrát by si tak představovala aby se to stalo, než by pro to něco málo udělala? stůj si za tím, aby tě tam poslala..mně totiž můj gynekolog taky moc nechtěl posílat, nevěděl vůbec co to je ta imunologie..ale nakonec jsem ho zlomila…jde jen o blbý papír, který ti vystaví, jenže jim to samozřejmě krátí nějaké body od pojišťovny a to je přesně ono…ale 2× už je dost a řešit se musí..mně tam přišly na pozitivní buněčnou imnunitu a léčím se…uvidíme výsledky…taky jsem prodělala 2×ZT..tak se drž a stůj si za svým, už z principu proč platit něco, co lze zařídit…vytištěním jednoho papíru :) tak hodně štěstí a doporučuji už teď se objednat, protože objedávají 2-3měsíce dopředu… a během té doby na ni tlačt, popř. ji změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.11.13 10:49

@Linda RICCIONE moc držím palce, aby to dopadlo dobř, embryjko bylo, takže se vyvíjí…bude to dobré držím palce a ať co nejrychleji utíká čekání na další utz… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
27.11.13 22:32

@Elunaj9 Moc díky za info. Právě jsem si říkala, že ta objednací doba může být dost dlouhá - já se zkusím objednat a mezi tím začnu na doktorku tlačit. V nejhorším zruším termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
27.11.13 22:34

Jinak dneska měla moje doktorka asi nějakou lepší náladu než včera - protože mi nechala nabrat krev - protilátky proti rubeole, toxo a ještě nějaké 2 další bakterie a dala mi žádanku na trombo. Tak mám velkou radost, že se začne konečně něco dít. :-)
Holky moc díky všem za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
28.11.13 17:53

Ahoj, chci se ještě zeptat - jak probíhá první návštěva na reprodukční imunologii? Beru s sebou hned partnera, nebo až dle toho, co mi řeknou, nebo dle toho, co rozhodne gynekoložka, která mne tam bude odesílat?
Dnes jsem totiž v tom trombotickém centru dostala termín až na polovinu února, což je vážně za dlouho, tak se chci objednat na tu imunologii, ačkoliv na tu ještě nemám žádanku a žádanku získat až časem. Ale nerada bych, aby mne při objednávání zaskočili nějakou otázkou. Díky předem za jakékoliv info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty