Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
6.12.13 21:34

@tarara na genetice se málokdy něco najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.12.13 11:05

@Fraga po nás chtěli vědět co máme oba v rodině za nemoc (rovnou si nás pozvali oba), jestli tam někdo měl potraty, nemocné děti, infarkty jak jsou na tom zdravotně rodiče, prarodiče, tety… Jak dlouho se snažíme, za jak dlouho se nám to povede, zajímala je přítelova dcera. Nabrali nám krev, objednali mě na odběr ovulačního hlenu a přítel dával v tu samou dobu spermie - zkoušeli alergii na sperma a taky jaký jsou spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.12.13 13:30

@tarara odkud jsi, že tě posílají do Prenatalu v Brně?? Ja tam byla u Leznerové na genetice a u Vlašína na utz.

na tu imunologii k Malíčkové je lepší mít žádanku, sice někdy vezme i bez žádanky ale to jsou výjimečné případy, které potrácí napři opakovaně ve 20tt a výše. Má toho hodně a mohla by tě odmítnout. Ja jsem své gyndařce řekla, že už mi není 20 (34) a bude to pravděpodobně můj poslední pokus (tedy 5ty) a už nechci nic nechat náhodě a spoléhat, že po této stránce jsem v pořádku…tak to pochopila a já ji vyloženě nadiktovala, at napíše obecnou žádanku na vyšetření reprodukční imunologie, že já si pak vyberu kam půjdu. a stačilo to :). Dám pak vědět…

Příspěvek upraven 12.12.13 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.12.13 14:01

@Izzz
Někde a nějak se začít musí. Tak začnu tady, prostě systematicky a snad se něco zjistí. Doktorka mi radila, ať jdeme zase do toho, jak to půjde, ale chápe, že se nám už tolik nechce, když už to 2× během půl roku nedopadlo. Raději bychom si počkali na nějaké vyšetření, abychom si mohli říct, že tímhle a tímhle to není. To není radostné ve 20 ani ve 30 letech…

@Hanka 548
Já to nemám do Brna moc daleko. A někdy jezdím i do Prahy za známými, tak Praha a Brno jsou pro nás vyhovující.
A, Hanko, 5. pokus, to jsi (jestli se na to mohu ptát) 4× přirozeně otěhotněla a potratila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.12.13 17:16

@tarara no já byla…

Příspěvek upraven 12.12.13 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.12.13 18:50

Mě vzala Malíčková bez žádanky. Žádanku jsem vyplácala na imuno v Podolí a pak jsem chtěla přejít k ní. No netvářila se, napoprvé mi odpověděla na mail dost odměřeně a odmítavě. Pak se ale omluvila a rozepsala se a nakonec mě vzala a v péči mě má rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 22:52

@Izzz

To je pravda…Jsem rada, ze uz TO mam za sebou a fakt nejvic stastna ze nemusim cekat 3 mesice…zacala jsem papkat vitaminy (mineraly, omega) a pit kontryhelovy caj…a citim se mnohem lepe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.12.13 09:56

@Izzz v Podolí si nebyla spokojená??…Malíčková je moc příjemná a kdyby mohla tak ráda pomůže všem, jenže má nad sebou šefy a ti mají zase pojišťovny, takže bohužel nemůže brát každého, ale hlavně, že jste se pak dohodly. Nicméně s žádankou je to asi lepší, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.12.13 09:58

@Linda RICCIONE je to super, že to šlo takto vyřešit,… škoda, že u nás to ještě není. Tak držím pěsti, at se brzy zadaří. Ja taky ted popíjím konryhelový čaj, tak doufám, že se dám brzy dokupy, bohužel ja musela po porodu na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.12.13 10:13

@Hanka548 ted jsem u ní byla na kontrole a říkala mi, že u mojí pojištovny už překročila limit o doooost peněz.
V podolí jsem spokojená nebyla. Malíčková bere léčbu úplně jinak (žádnej zákaz sexu bez kondomu, naopak) a výsledky má taky. A skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.12.13 12:11

@Izzz tak to ráda slyším, že jsem si dobře zvolila já u ní byla ted ve středu poprvé, brala mi spousty zkumavek krve, taky to muselo stát spoustu peněz. Ale rozhodně mín, než zachranování nedonošeného miminka :(.
Co se týče rizikové poradny, tak zvažuji Podolí, přeci jen tam o mě mají už informace, zatímco u Apolináře by to bylo zase od znovu, možná kdyby byla šance mít Kouckýho, ale ten ted už ambulance moc nemá. tak snad to nebude chyba to Podolí. Můžu se zeptat, na co tě léčí Malíčková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.12.13 14:34

@Hanka548 mě taky nabízela rizikovou poradnu v praze, ale my jsme z daleka, takže to padá.
Měla jsem pozitivní buněčnou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.12.13 14:55

@Izzz aha a to se léči jak? Ja jsem z xx, tak ta Praha není zas tak hrozná dálka, ale u Apolináře není šance zaparkovat :(. Vy už máte za sebou hodně nezdarů, že zvažujete adopci?

Příspěvek upraven 12.12.13 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.12.13 17:24

@Hanka548 máme za sebou 2 nezdary, ale i to mě osobně připadá přespříliš. Chceme dítě. Ted máme jistotu, že jednou nějaký bude. A mě se líp dejchá.
Léčí se to kortikoidama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.12.13 18:34

@Izzz a už máte povolené se snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty