Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanka548 už velmi dlouho. Asi ta léčba zanechala něco v mým těle, nevim
Předtím vždy na 1.pokus.
Ahoj, já mám za sebou nezdarů 5 a zatím to nehodlám vzdát. Od posledního je to týden. Po šestinedělí mě čeká další vyšetření. I když už teda nevím, co chtějí vyšetřovat, když už mám snad všechno…
Holky,
zitra, v patek a pondeli jdu na krev at vidim jak klesa HCG.Jsem 5 tyden od SP a krvacim jako pri klasicke MS. Chtela jsem se zeptat, jak dlouho to hcg bude asi klesat???
@Linda RICCIONE Ahoj
Předem bych chtěla napsat, že je mi moc líto, co Tě potkalo…je to moc smutné číst…já sama jsem si tímto prošla 3×… ![]()
A k tomu HCG-to by mělo postupně klesat, při ms už by vlastně nemělo být, že, ale že by došla takhle brzy? Uvidíš z té krve, já měla vždy revizi a při první a druhé jsem po 14-ti dnech měla už hodnoty negat.,po posl. revizi jsem byla na krvi po týdnu a také neg.Ale každý to může mít jiné…Držím pěsti, ať se tělíčko dá co nejdříve do kupy!
Chcete se hned snažit nebo přemýšlíš o nějakých vyšetřeních? Teď si nepamatuju, jestli jsi to tu už psala…
Jinak chci pozdravit @Hanka548 a @Izzz jsem tu už nějakou dobu neviděla. Přeju holky, ať se vše v dobré obrátí!!!Myslím na vás dvě dost často, držte se a bojujte!!! ![]()
Ahoj všem, taky se hlásím. jsem po 2 ZT. Poslední revize byla 5.12. Teď se nechám od hlavy až k patě vyšetřit a uvidím, co se dá dělat. Mám samozřejmě hrozný strach, ale ještě jsem nic nevyzkoušela, takže musím začít bojovat.
@porodnibabka to je mi líto, co tě potkalo, ale tvé odhodlání zní lépe než litování. Tak co máš v plánu? Pročetla sis diskuzi?
@Hanka548 Mám nabrané trombo mutace. nemám moc příznivou rodinnou anamnézu. Dále genetiku. od té zázraky nečekám. No a pak imunologii. Buď Podolí nebo Dr. Malíčková. faktem je, že ač jsem z oboru, tady sjem se toho dozvěděla poměrně dost. myslím co se týká konkrétních doporučení na konkrétní pracoviště, takže…díky vám všem. všem přeji mnoho sil a především úspěch. ![]()
@porodnibabka ja byla minulý týden u Malíčkové a super, můžu jen doporučit. ale od 11.12. do 6.1. neordinuje. Madar z Podolí jsem slyšela, že má trochu jiný přístup než Malíčková a hlavně delší objednací lhůty.
@porodnibabka taky jsem tu spousty věcí vyčetla a doufám, že pomůžou, škoda jen, že jsem nevěděla o poradně Kouckého v minulém těhu, třeba by mi ten jeho utrogestan do 35tt pomohl
, ale to už ted nic nezmění, prostě musíme jít dál…
@Hanka548 rada bych zkusila nejdriv pani Dr. Malickovou. Myslim si, ze se urco objednam az v 2.pulce ledna. Hezky po 6 nedeli.Driv to nema smysl.Za jak dlouho te objednala? Cetla sem, ze si pacientky vybira. Psala jsi ji email? Klidne pis do SZ ![]()
Jak to? Muzes byt konkretni, prosim? At vime vice. Muzes tim pomoct ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.