Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A ci to jako byla chyba, tvoje snad? Byla bych hodne nastvana.
A vam nejde teplota na bojleru postelovat tak, aby tekla voda o nejak prijatelne teplote?
A vam nejde teplota na bojleru postelovat tak, aby tekla voda o nejak prijatelne teplote?
@Anonymní píše:
prosím tě, mně to povídej, já se vůbec nemůžu uklidnit, já nesnáším, když si udělá kafe a dá si ho na stůl, kde sedí malá a maluje si, pak se od toho stolu zvedne, jde si do skříně pro sušenku, to vařící kafe na tom stole, opakuju to dokola, dokola, dokola, a prostě houby platný, houby platný, houby platný. Normálně neječím, dneska jsem tedy ječela fest, možná kontraproduktivní, ale to mlže být rád, že jsem na něj taky nechrstla hrnek horký vody. Snažím se uklidnit, snažím, ale nejde mi to.
A to sousedka teď na začátku roku opařila synáčka, strhl na seb friťák s olejem, strašný, naprosto strašný, má celou hlavičku, celý obličejíček, celou horní polovinu těla, několi plastik, je zohavený, celý obličej jedna jizva, tragédie nesmírná, manžel má toho malého na očích a stejně nezapojí mozek a nedává pozor na naše dítě.
Nebydlíš náhodou s mým chlapem? Dneska zas..donesl si na stůl půllitrovej hrnek čerstvě zalitýho čaje, postavil ho na rožek (!!!) konferáku, mladej stál přímo vedle toho hrnku a dělali spolu kraviny. Jindra mu házel do pusy piškoty, které byly v misce za tím hrnkem, takže se pro ně natahoval přes ten vařící čaj. A to je dnes a denně!!!
Vyndává hřebíky z palubek strhaných z kůlny, poházené to má po trávníku vedle pískoviště, ty hřebíky zerzavé trčí do vzduchu, malý kolem toho chodí, jemu to vůbec nevadí!
Sekyrka opřená o kůlnu, práce s motorovkou, když kolem něj pobíhají tři děti (2,3 a 5 let), žebřík opřený o barák a nechaný bez dozoru..naprosto běžná denní rutina u nás doma.
S tím olejem opařeným chlapečkem je to teda strašný
Tohle se málem jednou povedlo i mě. Chtěla jsem friťák vytáhnout ze zásuvky za ním, hrnec otevřený a jak jsem zabrala, tak jsem do něj loktem drbla. Stát ještě kousek víc při kraji, tak jsem ho převrátila na hlavu dceři, která se tam zrovna v tu chvíli vyskytla. Od té doby si dávám hodně dobrýho majzla, aby kolem mě nebyl NIKDO, když frituju.
@PetiteFillette tedy, obdivuju vaše nervy.. to bych byla fakt asi zlá.. ![]()
@Bibi239 píše:
nám to třeba nejde
@martina.se píše:
@PetiteFillette tedy, obdivuju vaše nervy.. to bych byla fakt asi zlá..
Nejhorší je, že jemu to nebezpečí prostě nedochází! Náš Jindřich je šílený torpédo, perpetuum mobile, bez pudu sebezáchovy, já už jsem z nich v 31 letech šedivá víc jak moje padesátiletá máma.
@PetiteFillette píše:
Nebydlíš náhodou s mým chlapem? Dneska zas..donesl si na stůl půllitrovej hrnek čerstvě zalitýho čaje, postavil ho na rožek (!!!) konferáku, mladej stál přímo vedle toho hrnku a dělali spolu kraviny. Jindra mu házel do pusy piškoty, které byly v misce za tím hrnkem, takže se pro ně natahoval přes ten vařící čaj. A to je dnes a denně!!!
Vyndává hřebíky z palubek strhaných z kůlny, poházené to má po trávníku vedle pískoviště, ty hřebíky zerzavé trčí do vzduchu, malý kolem toho chodí, jemu to vůbec nevadí!
Sekyrka opřená o kůlnu, práce s motorovkou, když kolem něj pobíhají tři děti (2,3 a 5 let), žebřík opřený o barák a nechaný bez dozoru..naprosto běžná denní rutina u nás doma.
to bych jako rostla, u nás doma se horká káva nepodává
ale tuhle jsme byli u rodinného nespecifikovaného
příslušníka, má takový ten obývák spojený s kuchyní, děti sedí na zemi, hrajou si, ona dělá kávu, pak bafne do každé ruky jeden hrnek s kávou, nese to do obývákové části a jala se překračovat s těma hrnkama ty hrající se děti…no, to koukala, co jsem jí pověděla. Nejvíc mě točí, že místo aby popřemýšlela, jak ty děti ohrozila, tak začne, že dává pozor, že není blbá, proč by jako vylejvala hrnky na děti…prostě neuvěřitelný.
@PetiteFillette píše:
Nejhorší je, že jemu to nebezpečí prostě nedochází! Náš Jindřich je šílený torpédo, perpetuum mobile, bez pudu sebezáchovy, já už jsem z nich v 31 letech šedivá víc jak moje padesátiletá máma.
to já jsem taky, i bez toho, aby mi chlap způsoboval takové šoky.. opaření se hrozně bojím, kámošky dítko na sebe stáhlo rychlovarku s čerstvě převařenou vodou, celou tvář, krk a ruku v háji ![]()
@PetiteFillette píše:
Tvůj manžel je úplně zdravý? Nemá nějakou diagnózu? Protože tohle je buď diagnóza nebo IQ v pásmu hlubokého podprůměru.
@hanka.br. IQ mu měřili teď ve čtvrtek a je v běžném českém průměru
Jen to nebezpečí prostě nevidí ![]()
Ten by mi dal, kdyby se na sebe dočetl takovou chválu ![]()
Ze soužití s ním vyplynulo jediné možné řešení..dávám pozor na děti, i na něj..
Ale jinak ho miluju a je báječný manžel i táta ![]()
@PetiteFillette píše:
Ten by mi dal, kdyby se na sebe dočetl takovou chváluZe soužití s ním vyplynulo jediné možné řešení..dávám pozor na děti, i na něj..
ji svatá žena, já už bych ho asi zavřela do sklepa ![]()
@PetiteFillette píše:
@hanka.br. IQ mu měřili teď ve čtvrtek a je v běžném českém průměruJen to nebezpečí prostě nevidí
Já tohle prostě nemůžu komentovat. Snad tvůj syn své dětství přežije ve zdraví.
@terinka4444 píše:
ji svatá žena, já už bych ho asi zavřela do sklepa
Zatím se lautr nic pod jeho dohledem nestalo, takže to neberu nijak tragicky. Já o něm vím, že trpí absolutním nedostatkem pudu sebezáchovy (to možná i bude nějaká diagnóza, protože to fakt nepřeháním), takže to tak beru a snažím se předvídat a předcházet nebezpečí i za něj, a i když na ně třeba ven nevidím.