Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Bruxpons píše:
Já tam byl v te nemocnici bývala sabotovala moji návštěvu takže me za klukem ne pustily doktorova výmluva po rozhovoru s bývalou ze zdravotní stav to nedovoluje
no moment,jsi uveden jako jeho otecv RL?Pokud ano,tak ses nemel nechat,protoze mas uplne stejne pravo na navstevu jako matka.
Právě že si nechci udělat špatný závěr nedbalost to je a poradna tak proto jsem to jsem dal zajímal me názor druhých lidi
@Bruxpons - nevim, jak to mate s peci a vzajemnymi vztahy, ale v normalnim pripade ma rodic 100% pravo na to vidat sve dite, ale dokazu si predstavit pripady, kdy by ti to nemuselo byt umozneno..alkohol, drogy..jen ty vis, co za tim bylo..nebo ona..nicmene to nemeni nic na tom, ze jedine na cem ted zalezi je, aby se syn uzdravil..a k tomu potrebuje i psychickou pohodu..
@iiiv píše:
U popálenin dětí, to asi řeší sociálka a policie běžně. Alespoň co mi kamarádka říkala, že se u babičky neteř polila vařícím čajem a dost se to řešilo.
Dítě se polilo čajem a řešila to sociálka a policie? To fakt ne,pracuju na dětském,úrazy včetně popálenin jsou tu na denním pořádku,a fakt se to nehlásí a neřeší. Pouze pokud je to nějak divné a je tam podezření na nějaké zanedbání péče nebo týrání,jinak ne. A hlásí se to na sociálku,ne hned na policii.
@Bruxpons kecáš,pokud jsi otec,uvedený v rodném listu a nemáš zákaz styku s dítětem,tak neexistuje,aby tě za ním nepustili nebo ti odmítli podat informace o zdravotním stavu. Ex nemá co sabotovat nepouštět tě za ním. Ona o tom nerozhoduje.
@renap znovu tu uvadim přijela záchranka ta ji hned obvinila z týrání tak tem vysvětlovala ze nehoda a mnou popsány sled událostí tak dali vědět policii kluk jel do nemocnice bývala šla na policii a za klukem do nemocnice jela druhý den a policie dávala vědět sociálce
Mi se to zdá celé nějaké sci-fi…za prvé plantas páté přes deváté a za druhé ty snad sám musíš vědět jestli je matka cvok nebo ne, protože úmyslně popálit dítě to normální člověk neudělá a ani ho to nenápadne nehledě na to že ona sama by měla popáleniny na rukou…a ano můj 2,5let syn umí zády vyskočit na vanu , takže v tom problém nevidím aby tak sjel ,jen já bych ho tam nikdy nechala samotného , myslím že ona to trochu pribarvila podle mě pustila horkou vodu ona a šla pryč byť jen pro ručník děti jsou rychle jako blesk…takto to vidím já.
@Bruxpons píše:
Já tam byl v te nemocnici bývala sabotovala moji návštěvu takže me za klukem ne pustily doktorova výmluva po rozhovoru s bývalou ze zdravotní stav to nedovoluje
Popáleniny, to je infekční oddělení s přísnou hygienou, na JIP vládne hygiena jako na operačním sale..... pokud by jsi mněl nejakou infekci tak je rozumné že ti neumožnily kontakt… Jinak jak proboha tvá bejvalá ohřívá vodu? standart je dát za výstup z akumulační nádrže směšovací ventil co teplotu srazí na 40-60 stupnů právě proto aby nedošlo ke zranení https://www.reguluseshop.cz/…uv,199218/0/
@MartinKa36 jsem normální zdravý člověk bez uzivani drog alkoholu jen jsem skoro pořád v práci
@Ennny A to nekdo jeste bezne dela,ze nejprve pusti varici vodu a az pak to redi studenou??Snad je normalni tu vodu hned na zacatku nastavit na pozadovanou teplotu a tou napustit vanu,ne? ![]()
Je mraky variant,jak se to mohlo stat,me treba napadlo,ze kluk lezel ve vane a ona mu chtela rychlovarkou pridat horkou vodu,taky znam takove expertky
Mohlo to byt i celkem nevinne.Ale ty uvadis jen velmi kuse informace a obcas si dost protirecis,takze bych skoro tipla,ze jsi taky pekny kvitko a o syna se takhle tahate ![]()
@Bruxpons píše:
@MartinKa36 jsem normální zdravý člověk bez uzivani drog alkoholu jen jsem skoro pořád v práci
Drogy vysokej tlak, nebo HIV by jim nevadilo ale nachlazení jo .....