Opravař televizí? potřebuji radu

154
10.12.16 19:50

opravař televizí? potřebuji radu

Nenajde se tu někdo kdo rozumí, nebo opravuje televize? potřebuji nutně poradit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101834
10.12.16 20:22

@Lucc23 No, televize je dost siroky pojem, zkus upresnit jakou mas a co je za problem a treba nekdo bude vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.12.16 20:39

Jedna se o to, že mam televizi značky Sencor, starou 2,5 roku. Tedy již po záruce. |Dnes ráno jsem se vzbudila a chtěla malemu pustit pohadka, ale problem. Televizi mi prostě nešla zapnout. Kontrolka mi sviti ale nic se sni neděje. Když už se mi jí podaři zapnout, zobrazí se jen SENCOR, jako při každem zapnutí a pak černá obrazovka. Hned potom se mi televize vypne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.12.16 20:49

Dneska manžel taky vezl na opravu televizi. Kontrolka svítí, ale prostě se z ničeho nic nezapne. Nejpozději ve středu mají volat cenu opravy, tak jsem zvědavá na závadu a cenu. Televize je taky 2,5 roku stará, ale Sharp 3D 120cm. Původní cena byla přes 20 tisíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
10.12.16 20:49

Zkusila bych jí na pár hodin vypnout ze zásuvky. Třeba se jen zbláznil software.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
10.12.16 20:58
@nikinnna píše:
Dneska manžel taky vezl na opravu televizi. Kontrolka svítí, ale prostě se z ničeho nic nezapne. Nejpozději ve středu mají volat cenu opravy, tak jsem zvědavá na závadu a cenu. Televize je taky 2,5 roku stará, ale Sharp 3D 120cm. Původní cena byla přes 20 tisíc :zed:

Nám tohle dělala taky, byla to základová deska, měli jsme prodlouženou záruku, takže zadara, ale opravář mi říkal, že cena cca 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
10.12.16 21:01

@oliš a jaká to byla značka? Manžel je rozhodnutý, že do 4 tis to nechá opravit, ale jinak kupujeme novou. Super teď před vánoci a 2 měsíce před porodem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
10.12.16 21:14

@nikinnna máme Samsung

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
10.12.16 22:08

Obávám se, že na diagnostika přes internet ještě není v provozu. Pokud nepomůže „vystoupit a nastoupit“, viz výše, jedině hodit do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová