Opravdu nás můžou nechat 4 dny bez plynu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monca114
26.6.13 15:22

@Crystal87 No to jste pak zimomřivý. A kolik máte doma teda tu teplotu?

• Citovat
  • Upravit
3825
26.6.13 15:22

@Crystal87 A to je ono…na západě jsou navlečeni a šetří. My Češi topíme a topíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
26.6.13 15:31

Já pořád nechápu, co je to za problém. Tak víc oblečeš, případně dáš na zem deku…
Nevím, kolik máte stupňů doma, ale míň než 15 těžko… a to přece není žádná tragédie…

Holky, to si fakt některé neumíte vůbec s ničím poradit?

• Citovat
  • Upravit
27014
26.6.13 15:38
@monca114 píše:
Já pořád nechápu, co je to za problém. Tak víc oblečeš, případně dáš na zem deku…
Nevím, kolik máte stupňů doma, ale míň než 15 těžko… a to přece není žádná tragédie…Holky, to si fakt některé neumíte vůbec s ničím poradit?

a k čemu mi bude deka když na laminu klouže :nevim: :mrgreen:
ráno tu bylo pod 20,což pro nás prostě zima je jsme zvyklí tak 23 a to je sakra znát :nevim: a pro mě je to sice trágedie není, ale ve chvíli kdy se nemám kam přesídlit a děti mám marodný a venku taková kosa, to pro mě k tragédii spěje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
26.6.13 15:39

@Crystal87 Tak deku přilep izolepu k podlaze a klouzat ti nikam nebude

• Citovat
  • Upravit
1749
26.6.13 15:53

@Crystal87
Nebo si na ty dny kupte nějaký levný koberec. 4 dny ve 20 st. nejsou nic hroznýho. Určitě ne na 4 stránky diskuze ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.6.13 16:00

Ahoj, my byli bez plynu 4 dny v dubnu, když ještě mrzlo, ale to šlo o poruchu, takže jsme se na to ani nijak nemohli připravit, nešlo nám topení, sporák, teplá voda, no byl to děs a já doma s batoletem a měsíčním miminkem :roll:
Měli jsme přímotop, ale vzhledem k rozloze bytu to bylo dost o ničem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
26.6.13 16:19
@kenja píše:
Ahoj, my byli bez plynu 4 dny v dubnu, když ještě mrzlo, ale to šlo o poruchu, takže jsme se na to ani nijak nemohli připravit, nešlo nám topení, sporák, teplá voda, no byl to děs a já doma s batoletem a měsíčním miminkem :roll:
Měli jsme přímotop, ale vzhledem k rozloze bytu to bylo dost o ničem..

ty jo tak to je masakr:(my právě v bytě nikdy neměli problém když to nešlo stačil starý topič a bylo teplo všude navíc nás hřáli ostatní byty a vždy šlo jen o chvilku, proto koukám jak puk.Asi začnem shánět topítka pro jistotu kdyby se neoteplilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.6.13 16:26

@Crystal87 no my měli jeden přímotop půjčený, ale malý, teplo bylo asi jen dva metry okolo a v bytě 80 m je to jak nic, navíc my máme byt s okny do 3 stran, takže jakoby bez sousedů, a z jedné strany navíc je byt neobydlený, z druhé sousedi, co se tam moc nezdržují, takže to byla fakt síla. I kdyby topili, k nám se moc to jejich teplo nedostane, nad námi už jen střecha. Na podzim plánuju pořídit nějaké fakt výkonné přímotopy, alespoň dva, jeden příp. do ložnice, druhý do obýváku, tohle mi fakt bohatě stačilo a už nikdy více. Navíc tři týdny na to se nám zase podělal náš kotel, ale to už bylo jakžtakž snesitelně a užili jsme si tak „jen“ další dva dny. Se to nějak seběhlo :mrgreen:
Ale teď přes léto (i když by bylo chladněji), to snad nebude taková hrůza, ikdyž přímotop bych pro jistotu po ruce měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
26.6.13 16:28
@kenja píše:
@Crystal87 no my měli jeden přímotop půjčený, ale malý, teplo bylo asi jen dva metry okolo a v bytě 80 m je to jak nic, navíc my máme byt s okny do 3 stran, takže jakoby bez sousedů, a z jedné strany navíc je byt neobydlený, z druhé sousedi, co se tam moc nezdržují, takže to byla fakt síla. I kdyby topili, k nám se moc to jejich teplo nedostane, nad námi už jen střecha. Na podzim plánuju pořídit nějaké fakt výkonné přímotopy, alespoň dva, jeden příp. do ložnice, druhý do obýváku, tohle mi fakt bohatě stačilo a už nikdy více. Navíc tři týdny na to se nám zase podělal náš kotel, ale to už bylo jakžtakž snesitelně a užili jsme si tak „jen“ další dva dny. Se to nějak seběhlo :mrgreen:
Ale teď přes léto (i když by bylo chladněji), to snad nebude taková hrůza, ikdyž přímotop bych pro jistotu po ruce měla.

no pokud bude takhle tak musíme sehnat už kvůli koupání a sušení prádlu :cert: a taky plísni dost tu s ní bojujem takže topit pokud je zima je u nás nutnost…nám se jednou rozbil jenže chlap je topenář tak to opravil než čekat na servisáka :mrgreen: s tímhle hold nic neuděláme:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.6.13 16:36

Tak držím palce, ať se alespoň oteplí, jsou to docela skoky poslední dobou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
26.6.13 16:41
@kenja píše:
Tak držím palce, ať se alespoň oteplí, jsou to docela skoky poslední dobou :think:

to mi povídej…jsem se těšila na teplo že bude klid od marodění a ono se ochladí a synátoři hned omarodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová