Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příspěvek upraven 18.04.15 v 20:39
Ahoj, já bydlím v Ústí asi 7 let a stejně jsem tu tak nějak pořád sama. Naštěstí mi to vynahrazuje manžel s dětma, ale taky mi chybí pokec atd.
Mám už šestiletou dceru a šestiměsíčního chlapečka.
Ráda si budu psát a přeju, aby jsi byla zdravá a mohla si užívat dcerky. ![]()
Hezké jméno Viktorka a závidím to spaní v noci. Já si teda nestěžuju, vždy nakojím, položím do postýlky a spí, jen si říkám, že už by mu to mělo jídlo stačit na celou noc. Terezka mi právě spinkala celou noc, ale taky jsem jí kojila jen necelé tři měsíce. Teď s Matýskem jsem to brala tak, že když to budou alespoň ty první tři měsíce, tak budu šťastná a je to v pohodě i přesto, že mu to bylo málo a musela jsem začít dávat Nutrilon večer.
Taky mu ještě nerostou zuby a jelikož u Terezky jsem o nich nevěděla, tak předpokládám, že to bude přesný opak a děsím se toho. ![]()
Do herny žádné nechodíme, do toho půl roku malého to nemělo ani smysl, teď už se hraje, tak by to šlo, jenže opravdu nemám žádnou kamarádku ani známou s malýma dětma a sama raděj jdu ven na prochajdu.
Ani vlastně nevím kde a jaká herna tu je, krom teda tady na Bukově je nějaký Domeček, dívala jsem se na stránky a mají tam i různé akce.
Dneska je Matýsek nějaký ukňouraný, sotva stíhám uvařit pro něj. Do toho ho vždycky naštvu cvičením, cvičíme Vojtovku, takže nálada hrůza. A co Viktorka, co už umí? Matýsek se obrací na břicho a snaží se plazit, jen mu to nejde dopředu, ale jak se různé točí a couvá, tak se dostane kam potřebuje. ![]()
No je to docela na prášky a už se nemůžu dočkat, až budem mít všechny výsledky. My teda běháme po doktorech nebo rehabilitacích pořád mi přijde, ale určitě si uděláme čas.
Taky jsem si myslela, že mu porostou zuby a ono ne, až poleze, tak za ním bude mokrá stopa. ![]()
Já to mám ještě horší s kilama, ale né po porodu, mám s nima problém obecně už od dětství, mám slabou vůli, jsem mlsná a potřebovala bych nějaký pohyb. Taky proto jsem ráda, že jdeme z paneláku a snad to bude lepší minimálně s tím pohybem. Těhotenství a porod mi naopak vždy prospěli, měla jsem těhu cukrovku a držela dietu. Potřebovala bych tak 15 kg dolů, abych se cítila dobře. ![]()