Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš by mě na Tvém místě zajímalo, co paninka v Práglu provádí a s kým? Aby už potom doma neměla vyměněný zámek?
@Gnaar píše:
Trošku bordelu na sporáku Tě snad nerozhodí? Jinak na sporák se mi osvědčilo tohle, to vyčistí všechno
http://m.heureka.cz/…ouby-400-ml/Příspěvek upraven 09.11.16 v 23:00
o bordel nejde, ale je to zasviněný od mastnoty a černý. Když se zapálí plamen tak hoří aj sporák a očuzuje ucha od hrnců. Kdyby šlo jenom o to, že je černej, tak je to jedno. Vařit se na něm nedá. Dík za tip.
@Anonymní píše:
o bordel nejde, ale je to zasviněný od mastnoty a černý. Když se zapálí plamen tak hoří aj sporák a očuzuje ucha od hrnců. Kdyby šlo jenom o to, že je černej, tak je to jedno. Vařit se na něm nedá. Dík za tip.
To je přesně na to.
@Anonymní píše:
vepřový koleno jsem koupil, tak uvařím v tlakáči, nechám vařit asi hodinu, zítra bych to strčil do pekáče a dopekl
proč se patlat s vařenim, vždy bude lepší když ho od začátku pečeš
a nezašpiníš další nádobí, já si ho den před jen nakořenim pokud neděla dle Pohlreicha
tam je to pracnější ale pokud pečeš klasicky tak můžeš ted okořenit a ráno upéct a uvidíš jaká to bude dobrota, jak to budeš vařit vše z masa půjde do vody ![]()
@Gnaar píše:
Spíš by mě na Tvém místě zajímalo, co paninka v Práglu provádí a s kým? Aby už potom doma neměla vyměněný zámek?
@Gnaar píše:
záleží, kdy se vrátí a s jakou. Doufám, že má rozum a nepeleší se. ![]()
@jdukolem píše:ty seš teda podpora
To víš není nad osobní zkušenost ![]()
@Markéta80 píše:
proč se patlat s vařenim, vždy bude lepší když ho od začátku pečeša nezašpiníš další nádobí, já si ho den před jen nakořenim pokud neděla dle Pohlreicha
tam je to pracnější ale pokud pečeš klasicky tak můžeš ted okořenit a ráno upéct a uvidíš jaká to bude dobrota, jak to budeš vařit vše z masa půjde do vody
nebude to vysušený? ![]()
@Gnaar píše:
To víš není nad osobní zkušenost
no jo tak se nad to povznes
tady řešíme, že zítra je bez oken - člověk co spálí i vodu se chystá použít tlakáč no „pánbůsnámaazlýpryč“ bude výbuch.. ![]()
@jdukolem píše:
no jo tak se nad to povznestady řešíme, že zítra je bez oken - člověk co spálí i vodu se chystá použít tlakáč no „pánbůsnámaazlýpryč“ bude výbuch..
Jo jasný. Ale zas to beru tak, že se nepohodnu z manželkou, zmizím a po 10 dnech jí pošlu pohled? Jak by to zde bylo vnímáno?
@Gnaar píše:
Jo jasný. Ale zas to beru tak, že se nepohodnu z manželkou, zmizím a po 10 dnech jí pošlu pohled? Jak by to zde bylo vnímáno?
já myslím že stejně- pokud bys udával podobné indicie.. a že kolega anonym věděl moc dobře že odjede, že byl mockrát varovám, až pohár přetekl ![]()
@Gnaar píše:
tady je babinec, to bys dostal jmen
![]()
@Anonymní píše:
nebude to vysušený?
mohlo by.. a nebo nedopečený ale zase riskuješ jen spálenou troubu a ne výbuch
@Ellusa píše:![]()
jsem připravenahttp://smileys.cz/…eys-cz-9.gif
super…
![]()
@jdukolem píše:
já myslím že stejně- pokud bys udával podobné indicie.. a že kolega anonym věděl moc dobře že odjede, že byl mockrát varovám, až pohár přetekl
Nj, tady je to totiž v poslední době samej kolega anonym.