Opustil mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
9.11.16 23:03

Spíš by mě na Tvém místě zajímalo, co paninka v Práglu provádí a s kým? Aby už potom doma neměla vyměněný zámek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 23:04
@Gnaar píše:
Trošku bordelu na sporáku Tě snad nerozhodí? Jinak na sporák se mi osvědčilo tohle, to vyčistí všechno
http://m.heureka.cz/…ouby-400-ml/Příspěvek upraven 09.11.16 v 23:00

o bordel nejde, ale je to zasviněný od mastnoty a černý. Když se zapálí plamen tak hoří aj sporák a očuzuje ucha od hrnců. Kdyby šlo jenom o to, že je černej, tak je to jedno. Vařit se na něm nedá. Dík za tip.

• Citovat
  • Upravit
6915
9.11.16 23:05
@Anonymní píše:
o bordel nejde, ale je to zasviněný od mastnoty a černý. Když se zapálí plamen tak hoří aj sporák a očuzuje ucha od hrnců. Kdyby šlo jenom o to, že je černej, tak je to jedno. Vařit se na něm nedá. Dík za tip.

To je přesně na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
9.11.16 23:09
@Anonymní píše:
vepřový koleno jsem koupil, tak uvařím v tlakáči, nechám vařit asi hodinu, zítra bych to strčil do pekáče a dopekl :nevim:

proč se patlat s vařenim, vždy bude lepší když ho od začátku pečeš :palec: a nezašpiníš další nádobí, já si ho den před jen nakořenim pokud neděla dle Pohlreicha :lol: tam je to pracnější ale pokud pečeš klasicky tak můžeš ted okořenit a ráno upéct a uvidíš jaká to bude dobrota, jak to budeš vařit vše z masa půjde do vody :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Gnaar píše:
Spíš by mě na Tvém místě zajímalo, co paninka v Práglu provádí a s kým? Aby už potom doma neměla vyměněný zámek?
:cert: ty seš teda podpora
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Gnaar píše:
Spíš by mě na Tvém místě zajímalo, co paninka v Práglu provádí a s kým? Aby už potom doma neměla vyměněný zámek?

záleží, kdy se vrátí a s jakou. Doufám, že má rozum a nepeleší se. :think:

• Citovat
  • Upravit
6915
9.11.16 23:12
@jdukolem píše: :cert: ty seš teda podpora

To víš není nad osobní zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 23:14
@Markéta80 píše:
proč se patlat s vařenim, vždy bude lepší když ho od začátku pečeš :palec: a nezašpiníš další nádobí, já si ho den před jen nakořenim pokud neděla dle Pohlreicha :lol: tam je to pracnější ale pokud pečeš klasicky tak můžeš ted okořenit a ráno upéct a uvidíš jaká to bude dobrota, jak to budeš vařit vše z masa půjde do vody :?

nebude to vysušený? :think:

• Citovat
  • Upravit
49159
9.11.16 23:15
@Gnaar píše:
To víš není nad osobní zkušenost :mrgreen:

no jo tak se nad to povznes :P tady řešíme, že zítra je bez oken - člověk co spálí i vodu se chystá použít tlakáč no „pánbůsnámaazlýpryč“ bude výbuch.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
9.11.16 23:19
@jdukolem píše:
no jo tak se nad to povznes :P tady řešíme, že zítra je bez oken - člověk co spálí i vodu se chystá použít tlakáč no „pánbůsnámaazlýpryč“ bude výbuch.. :roll:

Jo jasný. Ale zas to beru tak, že se nepohodnu z manželkou, zmizím a po 10 dnech jí pošlu pohled? Jak by to zde bylo vnímáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:21
@Gnaar píše:
Jo jasný. Ale zas to beru tak, že se nepohodnu z manželkou, zmizím a po 10 dnech jí pošlu pohled? Jak by to zde bylo vnímáno?

já myslím že stejně- pokud bys udával podobné indicie.. a že kolega anonym věděl moc dobře že odjede, že byl mockrát varovám, až pohár přetekl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.11.16 23:22
@Gnaar píše:

tady je babinec, to bys dostal jmen :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:23
@Anonymní píše:
nebude to vysušený? :think:

mohlo by.. a nebo nedopečený ale zase riskuješ jen spálenou troubu a ne výbuch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.11.16 23:23
@Ellusa píše: :mrgreen: :mrgreen: jsem připravenahttp://smileys.cz/…eys-cz-9.gif

super… :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
9.11.16 23:25
@jdukolem píše:
já myslím že stejně- pokud bys udával podobné indicie.. a že kolega anonym věděl moc dobře že odjede, že byl mockrát varovám, až pohár přetekl ;)

Nj, tady je to totiž v poslední době samej kolega anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí