Orální sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
17.7.16 22:31

Na orálu se nedá nic pokazit, jen důslednou pílí a počtem orálů se dojde k vytouženému cíli a to nemůže žádného chlapa odradit, nebo se mu to znelíbit. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.7.16 22:32
@opozice píše:
Já si myslím, že baby prohání většina chlapů. Pokud si některá žena myslí, že ten její ne, tak je v hrozným omylu. No, vyjimky jsou také.

To mi ani nerikej 8o :think: Tak tu výjimku mam asi doma :) Je pravdou ze jsem nikdy na Norbita nezaŕlila.. Kdyz drahé polovice veris tak není důvod pochybovat natož zarlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 22:32
@Anonymní píše:
No mně to právě taky vadí, protože nevím jestli to dělám blbě, prostě je to takový nijaký, tak mně to k tomu moc netáhne.
AI

A co se zeptat? Mně můj normálně naviguje, rika, ukaze jak to dělá on, neco zas dělám jen já a on je z toho na větvi. Z ex jsem nic nedostala kloudného. To bylo fakt blbý.
 K.

• Citovat
  • Upravit
1093
17.7.16 22:33
@opozice píše:
Já si myslím, že baby prohání většina chlapů. Pokud si některá žena myslí, že ten její ne, tak je v hrozným omylu. No, vyjimky jsou také.

A ty jsi to prvni nebo druhy?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 22:34
@Anonymní píše:
A co se zeptat? Mně můj normálně naviguje, rika, ukaze jak to dělá on, neco zas dělám jen já a on je z toho na větvi. Z ex jsem nic nedostala kloudného. To bylo fakt blbý.
K.

ptala jsem se, prý se mu líbí ode mně všehno :D ale nějaký ten projev tam prostě chybí.
je fakt, že já také nejsem navigovací typ, ale aspon dám najevo, co se mi líbí a co ne.
 AI

• Citovat
  • Upravit
28075
17.7.16 22:36
@Raspusha píše:

Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.7.16 22:36
@Raspusha píše:

Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 22:38
@Anonymní píše:
ptala jsem se, prý se mu líbí ode mně všehno :D ale nějaký ten projev tam prostě chybí.
je fakt, že já také nejsem navigovací typ, ale aspon dám najevo, co se mi líbí a co ne.
AI

To je odpověď co neurazí ale nenadchne. Já ti rozumím, u nás to bylo stejné.
 K.

• Citovat
  • Upravit
1093
17.7.16 22:39
@opozice píše:
Jsem to první, proháním baby. Je to jako degustace třeba kávy. Po vypití kávy ještě nemůžu být znalec a možná by mě ani nechutnala. :zed:

Co na to doma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.16 22:40
@Anonymní píše:
A vyhovuje vám to? Oběma? U nás to bývalo podobně, casem mi to lezli dost na mozek, potrebuju větší aktivitu. Ale když to vyhovuje oběma tak proč ne, o to jde, aby si ti dva seděli.
K.

Nevyhovuje. Ale nedá se nic dělat. Máme sex, když začnu vyhrožovat milencem. Nepotřebuje to.
 A.

• Citovat
  • Upravit
28075
17.7.16 22:41
@Raspusha píše:
Co na to doma? :D

Máme to rádi oba dva. Jeden druhému vycházíme vstříc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.7.16 22:42
@Anonymní píše:
Nevyhovuje. Ale nedá se nic dělat. Máme sex, když začnu vyhrožovat milencem. Nepotřebuje to.
A.

Kolik mu je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.7.16 22:43
@opozice píše:
Máme to rádi oba dva. Jeden druhému vycházíme vstříc. :mavam:

To je fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat