Orgasmus pouze z dráždění bradavek?

Anonymní
28.6.20 09:04

Orgasmus pouze z dráždění bradavek?

Muž si myslí, že bych se měla naučit dosáhnout orgasmu jen drážděním bradavek a chce to pořád zkoušet. Mně to ale nejde a on se pořád snaží. Je to tak neobvyklé, že mi to nejde? Muž mi 20 minut ruzně dráždí prsa a bradavky a čeká, až to přijde a ono nic. Říkám mu, že je to moc příjemné, ale k orgasmu nestačí. On si pořád nedá pokoj a prý se to dá naučit. Mě to hodně vzrušuje, ale orgasmus to nespustí, hodně se k němu přiblížím. Chtěl by, abychom zkusili nějaké kolíčky nebo svorky na bradavky pro větší stimulaci. Bojím se, že si bradavky poškodím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
405
28.6.20 09:09

Neděle bude dlouhá co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122271
28.6.20 09:12

Záleží na tom, jak velké ty kozy máš. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.6.20 09:25
@MaxBlack píše:
Neděle bude dlouhá co…

To bude těma změnama tlaku.

Respektive nedostatkem chemtrails. Přišla karanténa, přestalo se lítat, přestli nás plošně zalékovávat a teď lidem prostě jebe. Už aby vláda nalila prachy do smartwings a věci se zase vrátili do pořádku! Sdílejte než to smažou! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
28.6.20 09:27
@Ou píše:
To bude těma změnama tlaku.Respektive nedostatkem chemtrails. Přišla karanténa, přestalo se lítat, přestli nás plošně zalékovávat a teď lidem prostě jebe. Už aby vláda nalila prachy do smartwings a věci se zase vrátili do pořádku! Sdílejte než to smažou! :lol: :lol: :lol:

Pobavilas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33543
28.6.20 09:28

On chce? A co ty? Ty taky? Můžete vyzkoušet vrazit kolíček a svorku jemu víš kam, ale bacha na poškození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.20 09:31

Kez by muj pritel byl takto experimentuchtivy a neodbytny!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122271
28.6.20 09:36
@arinecka píše:
On chce? A co ty? Ty taky? Můžete vyzkoušet vrazit kolíček a svorku jemu víš kam, ale bacha na poškození.

No teda- úplně se mi udělalo zle. A to jde tak, aby to nemělo vliv na funkci? :think: :nevim: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
28.6.20 09:37

Vtipný..tvůj muž je blazen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.6.20 09:41

Porid si k tomu podprdu ze slaniny, po par hodinach usilovneho drazdeni mu vyhladovi a prijde zajiste k chuti.

• Citovat
  • Upravit
1128
28.6.20 09:45

Takhle - reálné to je. Ale milenci, který si to takhle vynucuje, se to nejspíš nepodaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
28.6.20 09:46
@Anonymní píše:
Muž si myslí, že bych se měla naučit dosáhnout orgasmu jen drážděním bradavek a chce to pořád zkoušet. Mně to ale nejde a on se pořád snaží. Je to tak neobvyklé, že mi to nejde? Muž mi 20 minut ruzně dráždí prsa a bradavky a čeká, až to přijde a ono nic. Říkám mu, že je to moc příjemné, ale k orgasmu nestačí. On si pořád nedá pokoj a prý se to dá naučit. Mě to hodně vzrušuje, ale orgasmus to nespustí, hodně se k němu přiblížím. Chtěl by, abychom zkusili nějaké kolíčky nebo svorky na bradavky pro větší stimulaci. Bojím se, že si bradavky poškodím.

Nevzdávej to a zkoušej to dál! Musíš víc věřit příteli, že to zvládnete a makat na tom. Sladká tečka na závěr přijde, chce to jen zkoušet, zkoušet a zase zkoušet. Drill make skill. :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33543
28.6.20 09:47
@mrav píše:
No teda- úplně se mi udělalo zle. A to jde tak, aby to nemělo vliv na funkci? :think: :nevim: :mrgreen: :mavam:

Tak to netusim :mrgreen: Ale pokud zakladatelky chlap tak rad experimentuje, tak na sobe taky jiste rad neco vyzkousi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.6.20 10:12
@arinecka píše:
Tak to netusim :mrgreen: Ale pokud zakladatelky chlap tak rad experimentuje, tak na sobe taky jiste rad neco vyzkousi.

LOL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.6.20 10:47
@ngauruhoe píše:
Takhle - reálné to je. Ale milenci, který si to takhle vynucuje, se to nejspíš nepodaří.

Reálný je orgasmus i ve spánku bez jakéhokoliv dráždění. :nevim:
Zakladatelko, ať si to chlap zkusí na sobě. Dráždi mu jen bradavky, uši nebo jaké má erotogenní místa a penisu se ani nedotkni. Ať vidí, jaké to je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí