Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaxBlack píše:
Neděle bude dlouhá co…
To bude těma změnama tlaku.
Respektive nedostatkem chemtrails. Přišla karanténa, přestalo se lítat, přestli nás plošně zalékovávat a teď lidem prostě jebe. Už aby vláda nalila prachy do smartwings a věci se zase vrátili do pořádku! Sdílejte než to smažou!
![]()
@Ou píše:
To bude těma změnama tlaku.Respektive nedostatkem chemtrails. Přišla karanténa, přestalo se lítat, přestli nás plošně zalékovávat a teď lidem prostě jebe. Už aby vláda nalila prachy do smartwings a věci se zase vrátili do pořádku! Sdílejte než to smažou!![]()
![]()
Pobavilas ![]()
On chce? A co ty? Ty taky? Můžete vyzkoušet vrazit kolíček a svorku jemu víš kam, ale bacha na poškození.
Kez by muj pritel byl takto experimentuchtivy a neodbytny!!! ![]()
@arinecka píše:
On chce? A co ty? Ty taky? Můžete vyzkoušet vrazit kolíček a svorku jemu víš kam, ale bacha na poškození.
No teda- úplně se mi udělalo zle. A to jde tak, aby to nemělo vliv na funkci?
![]()
Porid si k tomu podprdu ze slaniny, po par hodinach usilovneho drazdeni mu vyhladovi a prijde zajiste k chuti.
Takhle - reálné to je. Ale milenci, který si to takhle vynucuje, se to nejspíš nepodaří.
@Anonymní píše:
Muž si myslí, že bych se měla naučit dosáhnout orgasmu jen drážděním bradavek a chce to pořád zkoušet. Mně to ale nejde a on se pořád snaží. Je to tak neobvyklé, že mi to nejde? Muž mi 20 minut ruzně dráždí prsa a bradavky a čeká, až to přijde a ono nic. Říkám mu, že je to moc příjemné, ale k orgasmu nestačí. On si pořád nedá pokoj a prý se to dá naučit. Mě to hodně vzrušuje, ale orgasmus to nespustí, hodně se k němu přiblížím. Chtěl by, abychom zkusili nějaké kolíčky nebo svorky na bradavky pro větší stimulaci. Bojím se, že si bradavky poškodím.
Nevzdávej to a zkoušej to dál! Musíš víc věřit příteli, že to zvládnete a makat na tom. Sladká tečka na závěr přijde, chce to jen zkoušet, zkoušet a zase zkoušet. Drill make skill.
![]()
@mrav píše:
No teda- úplně se mi udělalo zle. A to jde tak, aby to nemělo vliv na funkci?![]()
![]()
![]()
Tak to netusim
Ale pokud zakladatelky chlap tak rad experimentuje, tak na sobe taky jiste rad neco vyzkousi.
@arinecka píše:
Tak to netusimAle pokud zakladatelky chlap tak rad experimentuje, tak na sobe taky jiste rad neco vyzkousi.
LOL
@ngauruhoe píše:
Takhle - reálné to je. Ale milenci, který si to takhle vynucuje, se to nejspíš nepodaří.
Reálný je orgasmus i ve spánku bez jakéhokoliv dráždění. ![]()
Zakladatelko, ať si to chlap zkusí na sobě. Dráždi mu jen bradavky, uši nebo jaké má erotogenní místa a penisu se ani nedotkni. Ať vidí, jaké to je. ![]()
Muž si myslí, že bych se měla naučit dosáhnout orgasmu jen drážděním bradavek a chce to pořád zkoušet. Mně to ale nejde a on se pořád snaží. Je to tak neobvyklé, že mi to nejde? Muž mi 20 minut ruzně dráždí prsa a bradavky a čeká, až to přijde a ono nic. Říkám mu, že je to moc příjemné, ale k orgasmu nestačí. On si pořád nedá pokoj a prý se to dá naučit. Mě to hodně vzrušuje, ale orgasmus to nespustí, hodně se k němu přiblížím. Chtěl by, abychom zkusili nějaké kolíčky nebo svorky na bradavky pro větší stimulaci. Bojím se, že si bradavky poškodím.