Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@warita píše:
@_.Emilyyy Natalie je pekne.Mne je lito, ze uz nikdy nebudu vybirat holcici jmeno. Cekam chlapecka.
Mne je lito, ze uz nikdy nebudu vybírat ani holcici ani klucici jmeno
.
Edit - jake jmeno mas pro chlapečka? ![]()
Příspěvek upraven 19.11.19 v 20:21
@pe-terka píše:
a jaké bys dala druhé dceři? A malý v bříšku už má jméno?
Maly se bude jmenovat Filipek. Chtela jsem Olivera, ale manzel yl proti.
Pro holcicku jsem zvazovala hromadu jmen: Maya, Sara, Olivie… ale nedaji se dobre zdrobnovat. Pak se mi zdal strasne zivy sen, ze se mi naordila holcicka a jmenovala se Apolenka. Probudila jsem se a vedela jsem, ze by to byla Apolenka, kdyby to byla holcicka. Jenze neni, takze Filipek. Filip a Lea.
@a12 píše:
No ty vis velky kulovy asi
Ja jsem psala, ze nemam problém s cizím jmenem, ale s jmenem.. A nemyslim si, ze by byl az takovy problém vymyslet si svy jmeno Mesarošová si ho taky údajně vymyslela ruznymi kombinacemi pismen a vznikl z toho elian nebo tak něco, udajne museli cekat na schválení, ale zrovna tenhle pripad se mi moc nezdá protoze uz tenkrát jsem na to jmeno koukala a naky dite ho uz meloale to je jedno..
Ale prostě mi prijde jako ulet dat třeba to zmíněný cisloPříspěvek upraven 19.11.19 v 19:57
Vlez mi na zada neprijemna zeno ![]()
@warita píše:
Maly se bude jmenovat Filipek. Chtela jsem Olivera, ale manzel yl proti.Pro holcicku jsem zvazovala hromadu jmen: Maya, Sara, Olivie… ale nedaji se dobre zdrobnovat. Pak se mi zdal strasne zivy sen, ze se mi naordila holcicka a jmenovala se Apolenka. Probudila jsem se a vedela jsem, ze by to byla Apolenka, kdyby to byla holcicka. Jenze neni, takze Filipek. Filip a Lea.
Kdybych mela s mym soucasnym partnerem syna, tak by to byl nejspis Oliver ![]()
Příspěvek upraven 19.11.19 v 20:38
@warita píše:
@KaroliS co rikas na Bronwyn?
Nelibi… Me se libi treba McKenzie, ale my mame dlouhe prijmeni. Bude to zas boj najit nejake max dvojslabicne mezinarodni jmeno ne uplne caste libici se mamince i tatinkov… snad se to zase zjevi, jinak nevim:-)
@warita píše:
Maly se bude jmenovat Filipek. Chtela jsem Olivera, ale manzel yl proti.Pro holcicku jsem zvazovala hromadu jmen: Maya, Sara, Olivie… ale nedaji se dobre zdrobnovat. Pak se mi zdal strasne zivy sen, ze se mi naordila holcicka a jmenovala se Apolenka. Probudila jsem se a vedela jsem, ze by to byla Apolenka, kdyby to byla holcicka. Jenze neni, takze Filipek. Filip a Lea.
Filip je moc pěkné a k Lee pasuje
Mě se líbí víc jak Oliver…Tak třeba na tu Apolenku ještě dojde, až malý trochu povyroste ![]()
@pe-terka píše:
Filip je moc pěkné a k Lee pasujeMě se líbí víc jak Oliver…Tak třeba na tu Apolenku ještě dojde, až malý trochu povyroste
noooo, je mi cerstve 40. Myslim, ze uz nedojde. Ale dekuju, jses hodna.
@warita píše:
noooo, je mi cerstve 40. Myslim, ze uz nedojde. Ale dekuju, jses hodna.
chápu. Než se vymotáš z největšího piplání, bude ti 42, 43 a člověk už má strach…Malej bude úžasnej, uvidíš
Je to změna, ale sama budeš překvapená, jak moc si tě omotá ![]()
Ty máš ráda jména, kde je L, že?
@Ou píše:
Gertruda, Kundigunda, Marsilia a Wymarc.
Kundigunda
…to mě rozesmálo…
@warita píše:
Gratuluju k chlapečkovi. Filip je krásný jméno.
@pe-terka píše:
chápu. Než se vymotáš z největšího piplání, bude ti 42, 43 a člověk už má strach…Malej bude úžasnej, uvidíšJe to změna, ale sama budeš překvapená, jak moc si tě omotá
Ty máš ráda jména, kde je L, že?
asi ano ![]()