Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zkoušel jste někdo Orlistat? Jak to na Vás zabíralo? Případně kolik kilo před a po, jak dlouho jste ho brali? Mělo by to být náhrada za Alli, či co?
@bobiskovomaminka nic moc
sice byly takové ty „mastné průjmy“, takže tuk evidentně z těla odcházel, ale na váze se to nijak neprojevilo. Brala jsem ho ale jen 14 dnů - 3× denně.
Ségra měla teď předepsaný ty zlatý vejce, což je to samé složení jen s 1× takovou koncentrací a hubnout začala po měsíci. Po 6ti měsících 25 kg dole. Nebere to měsíc a jde to pomalu zpět…Nikdy nebyla moc štíhlá a neuměla se stravovat. I teď při braní nejedla a teď se jí to vrací.
@bobiskovomaminka adipex = zlatá vejce je úplně jiná účinná látka a jiný způsob účinku. Adipex působí v mozku a ty nemáš hlad, ordlistat působí ve střevech. kde pomáhá vyloučit tuky z těla
Také jsem ho kdysi zkoušela a zhubla rychle.
Holky prosím poraďte mi. Koupila jsem si Orlistat na hubnutí, je tam 84 tobolek, užila jsem asi 5. Zjistilajsem ale, že jsem pravděpodobně těhotná a tak ho neužívám. A nevím co s ním. Stál mě i s pošotvným z lékárny asi 800,– Kč. Vyhodit je mi to líto, když odložím užívání tak na dva roky tam mezitím asi propadne datum spotřeby. Uvažovala jsem ho prodat tak za 300,– Kč, každá koruna teď v těhotenství dobrá ale je to lék, i když volně prodejný a to se asi nesmí prodávat
Co byste dělaly vy na mém místě, kdybyste si koupili relativně drahý lék a nemohly ho užívat? ![]()
Orlistat se nevstrebava do těla, v tehu ho neber, at se neokradas o vitamíny, ale po konci kojení ho klidné dober. Určitě budeš řada za každé kilo dole, pak. ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím poraďte mi. Koupila jsem si Orlistat na hubnutí, je tam 84 tobolek, užila jsem asi 5. Zjistilajsem ale, že jsem pravděpodobně těhotná a tak ho neužívám. A nevím co s ním. Stál mě i s pošotvným z lékárny asi 800,– Kč. Vyhodit je mi to líto, když odložím užívání tak na dva roky tam mezitím asi propadne datum spotřeby. Uvažovala jsem ho prodat tak za 300,– Kč, každá koruna teď v těhotenství dobrá ale je to lék, i když volně prodejný a to se asi nesmí prodávatCo byste dělaly vy na mém místě, kdybyste si koupili relativně drahý lék a nemohly ho užívat?
Koupím ![]()
A navic je klinicky testovan, takze se jedna o lek a ne doplnek
![]()
Kdyby nekdo chtel at mi napise na piskulovap@seznam.cz
Mam k prodeji za 400.mela jsem 3 tobolky.ale nakonec brat nesmim.
Koupila jsem si Orlistat a a v přívalovém letáku píšou, že je nutné dodržovat dietu a cvičit. Tak to snad každý zhubne i bez toho léku.
Terka
Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.
Me předepsal z endokrinologie, a to vi ze beru antidepresiva a leky na spani tak mám trochu obavy…ma někdo zkušenosti???