Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bingjetrapak píše:
@Venetia No upřímně, fakt se toho štítí. Celkově už mám pocit, že už to není, co to bývalo. Sex jenom zezadu nebo zboku, na prsa ani nešahne, nikdy nepochválí vršek oblečení, jenom spodek… Prostě je mi z toho nahovno a potřebovala jsem to ze sebe dostat. Sama sebe se štítím taky, vypadám jak chodící kostra a nic nepomáhá
@Bingjetrapak píše:
@a12 To je hezký, ale nebudu si pořizovat další dítě jenom kvůli kozám 😂 Navíc jak bych šetřila, kdybych šla z mateřský na mateřskou, to není z čeho šetřit 😄
Hlavně si pořídit další dítě s takovým omezencem
Hlavně že on má určitě výstavní p. e.r. o.
@ibis píše:
Hlavně si pořídit další dítě s takovým omezencemHlavně že on má určitě výstavní p. e.r. o.
@ibis Péro má parádní, nemůžu si stěžovat 😄
@Bingjetrapak píše:
@arineckaMožný to je. Ale nikomu se nelíbí změna k horšímu no..
Jenže každej normální chlap počítá s tím, že těhotenství ženu prostě změní. Málo která má to štěstí, že nemá žádné strie, prsa zůstanou stejná atd. To je prostě život. Když ti pak chlap dává najevo, že už pro něj nejsi tak atraktivní, tak atˇjde do háje. Vždytˇto pro tebe musí být strašně ponižující, když ti už na prsa ani nesáhne, a sex jen tak, aby je neviděl.
@arinecka píše:
Jenže každej normální chlap počítá s tím, že těhotenství ženu prostě změní. Málo která má to štěstí, že nemá žádné strie, prsa zůstanou stejná atd. To je prostě život. Když ti pak chlap dává najevo, že už pro něj nejsi tak atraktivní, tak atˇjde do háje. Vždytˇto pro tebe musí být strašně ponižující, když ti už na prsa ani nesáhne, a sex jen tak, aby je neviděl.
@arinecka Spíš počítal s tím, že přiberu, ne naopak a ještě takovej extrém.
Já už se nelíbím ani sama sobě, na videu s dcerkou nebo i v zrcadle vidím kostru, ne ženskou. Ženského na mně není vůbec nic, nemám prsa, nemám boky, nemám zadek. Mám 52 kg na 175 cm, takže těžkou podváhu a už jsem v koncích. Nejde s tím nic dělat, nic nefunguje… Jestli to tak půjde dál, tak mám do nového roku pod 50 kg a skončím na kapačkách, protože už nebudu mít sílu na nic.
@arinecka píše:
Takhle podle mě nikdo neuvažuje. Nikdo si nehledá protějšek s tím, že za deset, dvacet let bude vypadat hrozně, protože těhotenství/stáří/nemoc. Prostě tak neuvažuješ, já teda nikdy, když jsem se do někoho zabouchla, jsem nepřemýšlela - a když bude plešatý bude se mi líbit? Když bude mít pivní pupek, budu se ho štítit? Nicméně u nich se už stalo, chlapi jsou vizuálně založení a těžko říct, jak ty prsa reálně vypadají, nicméně by měl minimálně držet pysk a jen si něco myslet pro sebe, rozhodně ji neponižovat ani nekritizovat.
@Bingjetrapak píše:
@arinecka Spíš počítal s tím, že přiberu, ne naopak a ještě takovej extrém.
Já už se nelíbím ani sama sobě, na videu s dcerkou nebo i v zrcadle vidím kostru, ne ženskou. Ženského na mně není vůbec nic, nemám prsa, nemám boky, nemám zadek. Mám 52 kg na 175 cm, takže těžkou podváhu a už jsem v koncích. Nejde s tím nic dělat, nic nefunguje… Jestli to tak půjde dál, tak mám do nového roku pod 50 kg a skončím na kapačkách, protože už nebudu mít sílu na nic.
Jenže ty nemáš ráda sama sebe, to je největší problém. Měla bys vyhledat psychologa, a to myslím vážně, nechci tě urazit. Máš to v hlavě opravdu blbě nastavené a všechno se jen odráží.
@Prosimklid píše:
Takhle podle mě nikdo neuvažuje. Nikdo si nehledá protějšek s tím, že za deset, dvacet let bude vypadat hrozně, protože těhotenství/stáří/nemoc. Prostě tak neuvažuješ, já teda nikdy, když jsem se do někoho zabouchla, jsem nepřemýšlela - a když bude plešatý bude se mi líbit? Když bude mít pivní pupek, budu se ho štítit? Nicméně u nich se už stalo, chlapi jsou vizuálně založení a těžko říct, jak ty prsa reálně vypadají, nicméně by měl minimálně držet pysk a jen si něco myslet pro sebe, rozhodně ji neponižovat ani nekritizovat.
Jenže to je právě to, co dopředu přece nevíš. Pivní pupek je ale něco dost jiného nemyslíš? Ale těhotenství ženu prostě změní, a když jí to pak chlap dává sežrat, tak to dopadá jako u zakladatelky. Nad tímhle vším přece nepřemýšlíš u seznamování, nebo hledání, ale postupem času.
@arinecka píše:
Jenže ty nemáš ráda sama sebe, to je největší problém. Měla bys vyhledat psychologa, a to myslím vážně, nechci tě urazit. Máš to v hlavě opravdu blbě nastavené a všechno se jen odráží.
@arinecka
Ale to už je stará věc, s tou jsem bojovala roky, nemám se ráda hlavně díky otci, který stál taky jako rodič za prd. Ale tohle všechno už vím, mám s tím problémy skoro celý život a psychologové mi vždycky řekli to samé, takže to byly jen vyhozené peníze.
Vím, co by mi pomohlo teď, bohužel to není možné, jelikož hubnu a nejsou prachy na prsa. Já jsem si jen přišla trošku vylít srdíčko, protože nemám nikoho, s kým bych o tom mluvila.
@Bingjetrapak píše:
@arinecka
Ale to už je stará věc, s tou jsem bojovala roky, nemám se ráda hlavně díky otci, který stál taky jako rodič za prd. Ale tohle všechno už vím, mám s tím problémy skoro celý život a psychologové mi vždycky řekli to samé, takže to byly jen vyhozené peníze.
Vím, co by mi pomohlo teď, bohužel to není možné, jelikož hubnu a nejsou prachy na prsa. Já jsem si jen přišla trošku vylít srdíčko, protože nemám nikoho, s kým bych o tom mluvila.
Jak se tak popisuješ, tak věřím, že to tak hrozný nebude. Ale divim se, že manžel vi, jaky mas problémy a ještě se chová tak, aby to v tobě podpořil? To je divný, ne?
@Bingjetrapak píše:
@arinecka
A jako myslis, ze nova prsa vsechno zmeni…?
To ani omylem.
Res svoji podvahu s lekari.
Stejne by te v tomhle stavu nikdo neoperoval.
@Bingjetrapak píše:
@arinecka
Pokud mas telo jak popisujes, tak na kostru priplacnout dva silikonove balony asi nebude nic moc. Myslis, ze se to bude partnerovi líbit?
@Bingjetrapak píše:
@arinecka
A kdo jinej, nez partner by te mel podrzet, vyslechnout? Ty si opravdu myslis, ze nova prsa to vyresej?
@Bingjetrapak píše:
@ibis Péro má parádní, nemůžu si stěžovat 😄
Tak to je fajn, že on je ve všem super, vypadá super a ty nemáš prsa
Konec světa toto ![]()
@Bingjetrapak Plastiky prsou doporučuju až po dětech, právě proto že se během těhotenství a kojení prsa meni. Takže pokud o nějaké plastice uvažujes, tak teprve až když už nebudeš plánovat další děti. Věř mi, dělám v oboru.
A s tím svým si promluv, jak to vidí on. Třeba mu to nevadí, jen má teď prostě radši polohu zezadu ![]()
@Prosimklid píše:
Nepravda, nikdy jsem díky přibrání nepřibrala v prsou. Určitě to tak někdo může mít, ale rozhodně tam není žádné rovnítko.
Já taky ne