Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30628
5.1.14 13:31
@boball píše:
@laducha To je špršel od postýlky :lol:?Aspon náš kluk si takovou díru vyrobil o postýlku a za půl dne mu to splasklo.

Ta fotka je hned po porodu, Viki byla asi tak 5 minut „stará“ :mrgreen:

• načítám...
13021
@tiffany píše: Říká se to. Moje kámoška má přenádhernou holčičku a taky mi tuhle říkala, že z toho má strach. :think:

Nemusí to tak být ;). a řekla bych že i většinou to tak není :)

• načítám...
sophinka1

My máme tak krásné děti, že je děláme ve velkém :lol:

• Upravit
14090

@syselinka pfff si říkám co mi to po tom monitoru leze… honím to prstem :zed: :mrgreen: jsem asi už fakt jetá :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
cher
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi :mrgreen:
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna :srdce:

Kolik ti je, prosím tě? :think: Ty možná nevypadáš jak potomek Marfušky, ale zas máš ubráno jinde. Bůh naděluje dle svého uvážení.

• Upravit
4277
5.1.14 13:32
@Petule030 píše:
Ano ano ano!! Já jsem byla vždycky ošklivé káčátko a teď si nemyslím, že bych byla nejošklivější. Zato ty nejhezčí spolužačky ze školky a ze základky jsou teď… mno… Přijdou mi,,tuctové" a obyčejné :nevim:

přesně!

• načítám...
12743
@AramisDeMar píše:
Taky vám přijde, že čím ošklivější jako dítě, tím hezčí jako dospělý a obráceně?

ne neprijde. Znam dost lidi co byli osklivy jako deti a vydrzelo jim to… a naopak

• načítám...
21910
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi :mrgreen:
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna :srdce:

Jeste jsem to nikdy nenapsala..ale ty jsi vazne blba a omezena zenska.

• načítám...
sophinka1
5.1.14 13:33
@werunkaw123 píše:
@syselinka pfff si říkám co mi to po tom monitoru leze… honím to prstem :zed: :mrgreen: jsem asi už fakt jetá :mrgreen: :potlesk:

já taky, zrovna říkám synovi, že je to :pocitac:

• Upravit
21910
5.1.14 13:33
@cher píše:
Kolik ti je, prosím tě? :think: Ty možná nevypadáš jak potomek Marfušky, ale zas máš ubráno jinde. Bůh naděluje dle svého uvážení.

Jo, sakra ubrano.Nebo mozna vubec nedano :mrgreen:

• načítám...
Sandra752
5.1.14 13:34

@Berenikee Ty jsi už vážně trapna?!!Z ČEHO SOUDÍŠ ŽE má ošklivou maminku a že jí tatínek nevodí do společnosti? :zed:

• Upravit
3910

Přece není jen down, ne?!
Já třeba naši dceru považuji za opravdu krásnou. :oops: Ale zase vím, že existují i hezčí holčičky než je ta naše :-) A zase naopak mám asi 3 kamarádky, které mají opravdu škaredé děti. Ale neříkám jim to, spíše se ke vzhledu jejich dítěte nevyjadřuji vůbec, tudíž ani nelžu a ani nikomu neubližuji tím, že bych mu řekla, že má škaredé dítě :D

• načítám...
49159
@laducha píše:
Moje dcera vypadala po porodu jako moje tchýně 8o. Jako bonus měla hlavu jako koleno a otlačenou. Určitě jsem si nemyslela, že je nejkrásnější, ale teď se docela vyloupla :mrgreen:Příspěvek upraven 05.01.14 v 13:27

když jsem viděla poprvé mladšího, tak jsem se pomalu rozbrečela jak byl ošklvej - samá vráska a přehyb jak šarpej.. bonsaj od tchána..naštěstí zafungovaly mateřský pudy a vyloupnul se z toho celkem hezky.. ted je nádhernej :andel: :hug:

• načítám...
9374

Jinak k tématu - asi si každý rodič myslí, že je jeho dítě nejhezčí a nejchytřejší a nejlepší a nevím kde co všecko :D Ale já cca před rokem viděla na ulici si hrát tak ošklivé dítě!! Nebylo nemocné, jen se mi opravdu šíleně nelíbilo :? Ale co je zvláštní, to dítko bylo šťastné a smálo se, bylo tak ošklivé, až mi na tom přišlo něco roztomilého :lol: Takže vzhled není všechno

• načítám...
38135
@sophinka1 píše:
My máme tak krásné děti, že je děláme ve velkém :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play