Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tiffany píše: Říká se to. Moje kámoška má přenádhernou holčičku a taky mi tuhle říkala, že z toho má strach.
Nemusí to tak být
. a řekla bych že i většinou to tak není ![]()
@syselinka pfff si říkám co mi to po tom monitoru leze… honím to prstem
jsem asi už fakt jetá
![]()
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna
Kolik ti je, prosím tě?
Ty možná nevypadáš jak potomek Marfušky, ale zas máš ubráno jinde. Bůh naděluje dle svého uvážení.
@Petule030 píše:
Ano ano ano!! Já jsem byla vždycky ošklivé káčátko a teď si nemyslím, že bych byla nejošklivější. Zato ty nejhezčí spolužačky ze školky a ze základky jsou teď… mno… Přijdou mi,,tuctové" a obyčejné
přesně!
@AramisDeMar píše:
Taky vám přijde, že čím ošklivější jako dítě, tím hezčí jako dospělý a obráceně?
ne neprijde. Znam dost lidi co byli osklivy jako deti a vydrzelo jim to… a naopak
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna
Jeste jsem to nikdy nenapsala..ale ty jsi vazne blba a omezena zenska.
@werunkaw123 píše:
@syselinka pfff si říkám co mi to po tom monitoru leze… honím to prstem![]()
jsem asi už fakt jetá
![]()
já taky, zrovna říkám synovi, že je to ![]()
@cher píše:
Kolik ti je, prosím tě?Ty možná nevypadáš jak potomek Marfušky, ale zas máš ubráno jinde. Bůh naděluje dle svého uvážení.
Jo, sakra ubrano.Nebo mozna vubec nedano ![]()
@Berenikee Ty jsi už vážně trapna?!!Z ČEHO SOUDÍŠ ŽE má ošklivou maminku a že jí tatínek nevodí do společnosti? ![]()
Přece není jen down, ne?!
Já třeba naši dceru považuji za opravdu krásnou.
Ale zase vím, že existují i hezčí holčičky než je ta naše
A zase naopak mám asi 3 kamarádky, které mají opravdu škaredé děti. Ale neříkám jim to, spíše se ke vzhledu jejich dítěte nevyjadřuji vůbec, tudíž ani nelžu a ani nikomu neubližuji tím, že bych mu řekla, že má škaredé dítě ![]()
@laducha píše:
Moje dcera vypadala po porodu jako moje tchýně. Jako bonus měla hlavu jako koleno a otlačenou. Určitě jsem si nemyslela, že je nejkrásnější, ale teď se docela vyloupla
Příspěvek upraven 05.01.14 v 13:27
když jsem viděla poprvé mladšího, tak jsem se pomalu rozbrečela jak byl ošklvej - samá vráska a přehyb jak šarpej.. bonsaj od tchána..naštěstí zafungovaly mateřský pudy a vyloupnul se z toho celkem hezky.. ted je nádhernej
![]()
Jinak k tématu - asi si každý rodič myslí, že je jeho dítě nejhezčí a nejchytřejší a nejlepší a nevím kde co všecko
Ale já cca před rokem viděla na ulici si hrát tak ošklivé dítě!! Nebylo nemocné, jen se mi opravdu šíleně nelíbilo
Ale co je zvláštní, to dítko bylo šťastné a smálo se, bylo tak ošklivé, až mi na tom přišlo něco roztomilého
Takže vzhled není všechno
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat