Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@syselinka to jsem si vždycky přála mit krasne velke rty, misto toho mam velkou hubu plnou keců ![]()
@Niqitka
malá má plné velké rty po tatínkovi - afričan, každý říká, že jí je všechny holky budou závidět ![]()
Každé dítě je svým způsobem krasné, ale už se nedivím že jsou šikany na škole kdy díky podobním lidem jako ty se jim pak dětí smějí…ale co se mi dost nelíbí je jak jsou malé holčiny na zš tlusté to si říkam že jsou hnusné, ale díky tomu jakou mají postavu a to mam v okolí několik takových holek, které by mohli být fakt pěkné (oni i pěkné jsou, ale ta postava je děs) v době mého mladí si pamatuji jen 2 holky s docela velkým bříškem, ale teď je to snadk aždá holka…a nesnaším v tomhle řeči typu ona za to nemůže to je dědičné (ono to možna dědičné je, ale kdyby tolik nejedli tak nevypadají tak jak vypadají) takže mě se nelíbí jen ty tlusté
@jane-e píše:
Ja myslim, ze rodic si asi tezko prizna, ze je jeho dite osklive
jsem celkem narocna, neni moc deti, co by se mi libilo, kdyz jsem porodila vlastni a prinesli mi ho na bricho, tak se mi nelibilale od dalsiho dne az doted je nejkrasnejsi na svete ( a fakt je
)
to je, jako to moje
![]()
@sisi 1111 píše:
Jó, to moje princeznička téééž![]()
@AramisDeMar píše:
Nežiju v iluzi, moje děti JSOU nejkrásnější!
to je přece jasný ![]()
Mně třeba naše dcera připadá krásná, ale nepřipadá mi nejkrásnější narozdíl od mého manžela ten tvrdí, že je. Přišla mi krásná, když se narodila pak byla koulička pak vypadala chvíli jako Kocáb (když jí vlasy rostly jen po stranách) a pak s z toho zase vyklubala a je zase krásná. Někdy jí to sluší víc a někdy míň
stejně jako si nemyslim, že je nejšikovnější a nejchytřejší a nejroztomilejší a nevim co všechno což, ale nemění nic na tom, že by se zastavil svět, kdyby se jí něco stalo.
Jinak, mne se libi vsechny deti, az na spratky, ti i kdyby byli sebehezci, tak se mi protivi a predstavuju si, jak jim dam pekne na pr-del ![]()
A pak mi teda jeste desne vadi kojenci a batolata se slezelou hlavou…
To je tak desne hnusne, ze bych tem maminam nejradej naliskala…
Mam kamaradku, ma segru, maminku, babicku, kamaradky… Nadherne miminko, vzadu na hlave placka a uplny cerveny ekzem a prolezenina… To je na liskanec. Byla jsem prvni, kdo ji neznacil, ze by mela Danika polohovat. A ona? Urazila se… ![]()
@helenkka přesně tak
taky nechápu jak se někdo může rozplývat nad novorozencem ![]()
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna
děláš si ze mě srandu teďkom??
Tebe bych fakt chtěla jednou potkat
Hvězda, co si myslí, že sežrala Šalamounovo ho*no a je krásná jako MISS ![]()
Kdyz mi malou ukazali hned jak se narodila, tak moje prvni myslenka byla, ze je to snad nejosklivejsi dite na svete. Ihned na to jsem slysela od PA vetu „Jeee, to je ale cela maminka“ ![]()
Dneska pro mne je Lucinka to nejkrasnejsi dite ![]()
@triada to byli teda hlupáci
, chudák paní. Ale snad dozvědět se to já, tak je mi to sice líto, ale stejně bych tomu nevěřila a asi bych si řekla, že spíš závidí, protože je to přesně naopak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat