Oslavili jste Valentýna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
14.2.16 20:12

Mi taky neslavíme. Sere.me se celej rok, tak proč toho na jeden den nechávat.
Ale užili jsme si nádhernej slunečnej den jak vycházku dopoledne, tak odpoledne. Úplně cítím jak mě to sluníčko dobilo baterky. A večer až usnou děcka si dáme trénink Waltzu. Už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.2.16 20:18

Ahojky, ale uděláme si večer romantický až přiští tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.2.16 20:21

Dostala jsem kytku, já mu dala čkokoládové srdíčka a šlo jsme do kina
ale neee, že bychom to nějak prožívali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.2.16 20:24

Neslavime, libame se na 1. kvetna pod tresni a kytky mi nosi jen tak v prubehu roku. Valentyn je umelej az to boli, ale nikomu to neberu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
14.2.16 20:24

Udělali jsme si pěknej den spolu, ale spíš proto, že za celej týden nebyl moc čas být jen tak spolu, než proto že by byl valentýn. Neslavíme ho v tom smyslu, že bychom si kupovali dárky nebo chodili na večeře, to můžeme kdykoliv. Spíš se teďka snažíme být co nejvíc jen tak ve dvou, pač porod se blíží a je nám jasný, že pak na to už čas nebude :D šli jsme se projít na naše oblíbený místo, cestou zpátky se stavili v cukrárně, a pak celý odpoledne pařili na playstationu :D a večer se uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.2.16 20:29

Ne, neslavíme. U nás den jako každý jiný. Kromě toho teda, že jsme nemocný, celá rodina. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
14.2.16 20:30

U nás je to den jako každý jiný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
14.2.16 20:33

Ne. Celý rok po sobě hážem hrnce a na Valentýna budem zamilovaní? :mrgreen: :mrgreen: Ale vážně tento svátek nás nechytá. Jsem ráda když dostanu kytku jen tak a ne když se to má. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.2.16 20:33

@onajeblond tento svátek nemám ráda preferuji 1.5.. S novým přítelem to byl náš první „valentýn“ a shodli jsme se, že se můžeme mít rádi každý den i bez přiblblého svátku a dárků :nevim:. Nicméně nikomu tuto převzatou novodobou tradici, která u nás má jen podtext byznysu, nevyvracím.

• Citovat
  • Upravit
59390
14.2.16 20:37

@onajeblond manžel tenhle svátek nesnáší ale vždy na Valentýna dostávam dárek prý za zásluhy :mrgreen: :mrgreen:. letos super, jeli jsme sami 2, vlastně poprvé za dobu co jsme spolu přes noc pryč :palec: a ráno na nočnim stolku byla krabička :palec: - zlatý přívěsek na krk :palec:. No za ubytování a večeři skoro 4000 :mrgreen: a přívěsek netušim kolik stál :lol: ale v létě na to samé místo pojedeme cca na týden, neskutečný relax :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
14.2.16 20:50

My slavíme, ale protože na Valentýna se nám před 2 roky narodila druhá dcera. Jinak manžela tento svátek taky nebere. Kytku nosí na MDŽ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
14.2.16 20:51

Nijak neslavíme to, ale pravidelně dodržujeme 1.máje ten svátek mám ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.2.16 20:52

Dneska jsem k tradiční snídani do postele dostala kytku a možná větší pusu :lol: Jinak jsme většinu dne strávili válením se v posteli, k obědu jsem udělala oblíbené lasagne a v ledničce ještě čeká dezert :lol: Svolila jsem i k velrybímu sexu :lol:

• Citovat
  • Upravit
7512
14.2.16 20:57

Já dostala tiramisu a orchidej už s předstihem v týdnu. Manželovi jsem koupila Intellect ball, což ho zabaví a v pravidelných intervalech nas.ere. Jako já! :mrgreen:
Já bych to osobně neslavila, nebýt toho, že dovalil tu kytku v týdnu, tak jsem nestihla nic opatřit. Dostal by dodatečně, to zase jo, ale neslavit by mi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.2.16 21:02

Ale teda musím říct, že bylo velice vtipné, když jsem včera byla u nás v Tescu a hned za vchodem samozřejmě chodba plná valentýnských serepetiček a mezi tím ti lidi, kteří se těmi hromadami přehrabovali a vybírali to nej :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová