Oslavili jste Valentýna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
14.2.16 21:02

Ale teda musím říct, že bylo velice vtipné, když jsem včera byla u nás v Tescu a hned za vchodem samozřejmě chodba plná valentýnských serepetiček a mezi tím ti lidi, kteří se těmi hromadami přehrabovali a vybírali to nej :lol:

• Citovat
  • Upravit
6611
14.2.16 21:03

@jjelena no vidíš 1.5. jsem měl s mojí ženou první opravdový rande:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.16 21:08

Slavíme 1.5., na Valentýna prdíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
14.2.16 21:11

Neslavíme, pro mě má větší cenu, když něco dostanu od manžela v průběhu roku jen tak. Stejně tak mu občas já koupím nějakou drobnost. Je to příjemnější než aby se dávalo v jeden den „na povel“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.2.16 21:18
@peta81 píše:
taky tak :palec:
ale spis z hecu jsme si otevreli sampano a dali si k nemu jahody. jinak se valentynu jen smejeme :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tomuto svátku se smějeme, ale slavíme ho :mrgreen: fakt vtipný :lol: :lol: :lol: :lol:

My se milujeme a vyznáváme si lásku celoročně, ale tak každý důvod k minioslavě dobrý :-).
U nás sladkost a kytka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
14.2.16 21:22

Valentyn je priserne kycovitej a komercni svatek. Puvodni myslenka dobra, ale z tech srdci pulsujicich ve vsech obchodech je mi blivno. Takze nijak, jsme spolu plus minus deset let a to, ze se mame radi, si rikame kazdy den sami od sebe, na to nepotrebujeme zapis v kalendari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.2.16 21:24

A tak 1.5. je to stejně na povel jako na Valentýna, ne? 8.3. to samý.
Jmeniny, narozeny, výročí, všechno jsou to jen čísla v kalendáři, který se slaví NA POVEL. :mrgreen:
To by bylo haló, kdyby chlap na povel nedovalil kytku na výročí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.2.16 21:28
@Talitha píše:
A tak 1.5. je to stejně na povel jako na Valentýna, ne? 8.3. to samý.
Jmeniny, narozeny, výročí, všechno jsou to jen čísla v kalendáři, který se slaví NA POVEL. :mrgreen:
To by bylo haló, kdyby chlap na povel nedovalil kytku na výročí. :mrgreen:

Přesně, nějak pak nechápu, k čemu jsou ostatní svátky, když jsou na povel. Co si udělat Vánoce nečekaně v létě, přeci to nebude na povel, kdy je všude tolik vánočních kýčů, a dárky se dají dávat celý rok. :nevim: :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
14.2.16 21:32

Že se milujeme oslavujeme každé rano úsměvem a každý večer pusou na dobrou noc, takže u nas to vypadalo tak, ze vcera jsme šli spolu na kulečník a na nealko mojito a dnes jsme si objednali xxl pizzu, roztahli gauc a celý den se valeli u filmů :-) vylezly jsme jen na venceni psiska :-) tak nějak,,slavíme" až prvního máje, kdy chodíme na procházku k tresnovemu háji. Jediné co se u nas vážně slaví jsou narozeniny a výročí seznámení, prvniho sexu a svatby :D Ale každý to má jinak, jen co ve svém okolí pozoruju, tak spíš puberťáci vážně hroti valentyna, jinak to moc nějak lidi neprozivaji, aspoň co pozoruji v mém okoli:-) že je to komerční svátek je bez debaty, ale to i první máj poslední roky… smutné že lidi už většinou nevědí, jaké původy ty svátky mají a co doopravdy oslavovaly.. :)

Příspěvek upraven 14.02.16 v 21:35

• Citovat
  • Upravit
21104
14.2.16 21:34

Dali jsme si pusu a poprali. Cukerinovy oslavy nas moc neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
14.2.16 21:34
@WaIl píše:
Přesně, nějak pak nechápu, k čemu jsou ostatní svátky, když jsou na povel. Co si udělat Vánoce nečekaně v létě, přeci to nebude na povel, kdy je všude tolik vánočních kýčů, a dárky se dají dávat celý rok. :nevim: :roll: :zed: :lol:

Dík. :kytka: Jsem ráda, že to někdo taky tak vidí.
Jasně, muže miluju cleý rok, celý rok si dáváme drobné dárky, celý rok na sebe myslíme. A přesto si rádi vzpomeneme speciálně i v tato data na povel.
Však život je tvořen rituály, mi to v zásadě přijde pěkný. A není nikde psáno, že musím mít byt plný srdíček, nemáme jediný valentýnský artefakt :-). Prostě jen pozornost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.2.16 21:36
@Talitha píše:
Dík. :kytka: Jsem ráda, že to někdo taky tak vidí.
Jasně, muže miluju cleý rok, celý rok si dáváme drobné dárky, celý rok na sebe myslíme. A přesto si rádi vzpomeneme speciálně i v tato data na povel.
Však život je tvořen rituály, mi to v zásadě přijde pěkný. A není nikde psáno, že musím mít byt plný srdíček, nemáme jediný valentýnský artefakt :-). Prostě jen pozornost. :)

My ho sice neslavíme, ale ne protože je na povel, nýbrž proto, že je to svátek převzatý, u nás nemá žádnou tradici. :nevim: Ale nemám nic proti slavícím. :nevim: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.2.16 21:42

@WaIl vanoce maji trochu jiny vyznam, nez oslavu. 1.5. je tradicni lidovy svatek, ktery k nam patri po staleti. Narozeniny bych do toho nepletla vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.2.16 21:43

Manžel pásky do obleků…já brusle a poprvé jsem stála na bruslích :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
14.2.16 21:44

Neslavime ho. U nás frčí 1.Máj. Ale 14.2. mě manžel požádal o ruku, takže ten datum pro mě význam má…A velkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová