OSPOD nejedná v zájmu dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
28.9.25 16:27

@Artep1991
Doporučuji ti se zde neobhajovat. Tady na tebe vlítne každá, která má se sebou sama problém, aby si do tebe mohla kopnout, protože může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
28.9.25 16:27
@Zeoli píše: Více

do nikoho nekopu, tyhle „matky“ fetují a nepracují a různé jiné věci a jediné co umí, šlapat po systému, dočti její diskusi, pak to zkus znovu.. tyhle děti jsem třeba vozila do kojeňáku, takže mne neškol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
28.9.25 16:28

Hrstka krupičky na 3 dny pro těhotnou ženu a 3 děti? Na další části videa s tvou obhajobou asi nemám žaludek.

• Citovat
  • Upravit
41511
28.9.25 16:29

ale jiný soudce jí děti odebral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
28.9.25 16:30
@Artep1991 píše: Více

takže jsi měla pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79

@Keyllah navrhla to pracovnice kladenskeho ospodu a napsala děti žili v nevětrané místnosti plné výkalů spolu s potkany morčaty a kočkou a dala tam tuto fotku soudu. Já tam ale nic z toho co ona popsala nevidím, žádné výkaly ani potkany (ti byly v kleci a pořídila jsem je pro děti aby si dcera s lehkou mentální retardací a mladší syn rozvíjeli jemnou motoriku a děti je rády krmily a mazlil a rattusterapie je dobrá nejen pro děti ale i pro seniory a jsou lidi, kteří nosí do doma důchodců potkany) a kočka si chodila po celým bytě a morčata jsme neměli jen jednoho poděděného křečka a navíc který dítě nemělo v pokoji zvířátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991

@Zeoli to přece tak není.. klidně jí do sz poskytnu oficiální kontakty, ale ty to nevidíš, že je tam něco hodně špatně?? zrovna Já tu ženským už napsala asi tak deset návrhů na rozvody a další na výživné, zcela zdarma, ze svého času, takže mne laskavě neurážej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.9.25 16:32
@Anonymní píše: Více

Proč se pod svůj komentář nepodepsat? Hrdinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511

no navrhla, ale rozhodl to soud, ne? nebo soc. pracovnice odebírají děti jen tak, a nepotřebují k tomu rozhodnutí soudu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79

@Keyllah z moče ale ten byl ovlivněn narkozou při císařském řezu a kontrolní test z krve mi v nemocnici odmítli udělat a řekli že si mám počkat na výsledky smolky syna a ten byl negativní a test z mých vlasů taky ale omluva žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
28.9.25 16:33

a hodíš sem i rozhodnutí soud, který ti děti odebral? nemluvím o tom trestním soudu, co řešil týrání, ale o tom civilním co následně děti umístil jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.25 16:35

Mění to snad něco na faktu? Že by taky smažka, které sebrali děti?

• Citovat
  • Upravit
8302
28.9.25 16:35
@Lucy75 píše: Více

Ano, já vidím, že je to tady hodně špatně. Terien, anonym, teď i ty do ní jedete bomby, není toto náhodou šikana v internetovém prostoru? A zrovna že i ty ji budeš urážet, tak to mě udivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.9.25 16:37
@Anonymní píše: Více

Ano mění, protože pokud chceš někoho urážet, tak proč se teda schováváš za anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
28.9.25 16:37

jako že po narkoze jsi pozitivní na drogy? :think: no, nedivíš se, ale, že to OSPOD upoutá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová