Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zeoli píše: Vícešikana?
@Keyllah
málokdy se shodnem, co?
ale tato paní zcela postrádá jakoukoliv sebekritiku a sebereflexi… nadarmo nikoho opakovaně ospod neřeší… a za ty prachy se těm holkám divím, že na tyhle humusy ještě mají nervy ![]()
posledně se mnou seděla o půlnoci u výslechu pubošky, ospodačka za půlku mého platu, holka drzá a zpruzelá a zničená výchovou, tam třeba se už nic dobrého nestane.. všichni na ni kašlali, tak se zařídila po svém
je to moc smutné
a lidi, co tohle neznají v praxi, to těžko posoudí…
@Artep1991 píše: Více
V článku ale píšete, že jste měla pouze měsíc na odstěhování. Upravujete si pravdu, jak se vám hodí? Nebo vás vyhodili z více bytů?
@Zeoli píše: Více
Nikdo tady nikoho neuráží, všechny uživatelky se tu vesměs ptají. Odpovědi ovšem nepřicházejí. Divné, že? Pro tebe nejspíš normální, pak je mi tě líto.
@Maddie764 píše: Více
ale zakladatelka fotí děti venku, když je nějaká akce, to tak dělá většina lidí, jak jsem už psala, také nefotím dceru, jak jí oběd - proč? fotím ji, když jsme v ZOO, na dětském dni, na výletě - doma jsem ji teda fotila jako miminko, to ano - a nejsem hysterická, jen se snažím být realistická, asi u nich není vše v pořádku, ale fotky u zdravé stravy bych asi nečekala
@Lucy75 píše: Více
jj, tady v tom byl civilní soud, policie i trestní soud, Něco je tady špatně, otázkou je jak moc…těch dětí je mi líto…
Vůbec nechápu, proč mi to píšeš. Jsi velmi agresivní. Viz několik tvých vykřičníků, smajlíků co mlátí do zdi apod. v této diskuzi. Přečti si znovu pomalu a v klidu tuto diskuzi, obzvlášť tvé zlé reakce na zakladatelku a posléze tvoje reakce na mě. Jestli ti to pořád bude dávat smysl, protože já v tom žádný nevidim.
@Zeoli mohu ti přijít agresivní - opravdu nejsem, zkus si TY znovu přečíst to, co píšu já, víš, za těch skoro 33let v Práci jsem viděla víc, než bych chtěla… a vůbec netušíš, kolika desítkám lidem pomohla, rozdala nadbytečné věci z domácnosti, když jsem viděla, že fakt nemají v čem spát-do čeho se utřít-v čem vařit - nejsem agresivní, nikdy jsem nebyla. Asertivní ano, naučil mne život a služba. Vůbec mne neznáš, tak mne nesuď. Spoustě týraným ženským jsem dala okamžitě v ten či druhý den kastroly z chalupy a ručníky.. pomohla jsem několika zvířatům, dětem i ženám… Takže si svou poznámku o Agresi nech jinam.
@Artep1991 u vás se jí pomeranč i se slupkou? Nebo ho Kubík viděl prvně v životě a nevěděl, že se má oloupat, než se dá do pusy?
Tak občas ta hranice mezi zanedbáním a nestandardním životním stylem je tenká a záleží na vyhodnoceni konkrétní úřednice odspodu. Znám pár rodin, co žijí alternativně, žijí skrome, ale k dětem se chovají moc pěkně a jsou tam hezké vztahy. Nevím, jak je to u zakladatelky, ale věřím, že bezpráví se stát muze. A nemělo by být dukazni břemeno na tom odspodu? Jako že syn nechodil do školy je problém, ale ostatní věci? Ty se neprokázaly, ne?
Nebo jsou ve hře i výpovědi svědků, sousedů atd.? ![]()
@Artep1991 tu Tatrovku dáte venku na písek a pak v klidu na dětskou postel?
@Alpacass píše: Více
Bože, tohle jsem dělala taky a nejsem retardovaná a vím, jak se pomeranč ji.
A i soudce teda zhodnotil, že děti u tebe měly nedostatečnou stravu.
@Maddie764 píše: Více
Ale ona má u toho videa popisek, že ten chlapeček takhle jí pomeranč. Takhle se pomeranč nejí a je otázka, jestli ho před tím pořádně umyli nebo ocucává všechnu možnou chemii.
Já opravdu nechápu, proč mi tohle píšeš. Každý pomáháme, když je potřeba, to bych sem nepsala, proč taky?