Ostříhat vlasy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
10.11.16 12:15
@Anonymní píše:
Já právě nebarvím ani si je nemyju žádnými chemickými přípravky jsem na konopném šamponu. Kdybych veděla, že je to dané geneticky, přestanu se snažit, ale všichni z rodiny mají husté nadherné vlasy :,(.Jsem po porodu, ale už tři roky. Předtím jsem měla uplně to samé.

Nestrihat, potom budes muset udrzovat uces, ktery se spatne u ridkych a jemnych vlasu velmi tezce udrzuji. Nechat delsi a akorat zastrihovat pravidelne konce.
Tablety methioninu se daji koupit v lekarne a zaberou vetsinou i tam, kde nepomahalo nic cele roky ( muj pripad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.11.16 12:27

Holky a co byste tedy doporučily pro jemné, řídké, mastné, padající vlasy, ale u člověka s citlivou pokožkou (tím myslím mě :mrgreen: ), nechám si to koupit k vánocům :palec: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
10.11.16 13:18

@Amys

Ahoj, toho je taky hrozně moc – myslím těch přípravků na citlivou pokožku hlavy a zároveň padající a mastící se vlasy….těžko říct. Když jsem projížděla zdejší diskuze o vlasech, tak se tu objevilo spoustu doporučovaných šamponů – vybavila se mi značka LINOLA například, vzpomněla bych si možná na další – kdosi tu psal o značce 100%PURE či tak nějak – je to šíleně drahý, ale jedna z nejlepších značek přírodní kosmetiky vůbec…ty šampony se ředí vodou, jsou nakoncentrované…nebo mě napadly nikoliv šampony z lékáren atd., ale zkusit projet internetové obchody, např. Notino (dříve Parfums.cz) – třeba značka KLORANE mě teď napadla…fakt je toho hodně.

Nechci tu opět dělat reklamu na Khádí, ale v jejich sortimentu je šampon IBIŠEK (fialová krabička) – Khádí obecně jsou šampony certifikované přírodní kosmetiky, bez syntetických látek, bez alkoholu (to hlavně!! – spousta bezsilikonových šamponů má alkohol – např. DMkové Alverde – bohužel už má taky alkohol ve složení, což dříve nemíval…), bez silikonů samozřejmě…chce to si pročíst, ten IBIŠEK je speciálně na citlivou pokožku hlavy.

Výborné bylo DMkové Alverde šampon Ultra senzitive (světlomodré víčko) – BOHUŽEL u všech těch šamponů měnili ty složení (podle mě k horšímu), že tam narvali všude alkohol :zed: (hned na druhém místě ve složení) a ten podle mě vůbec na citlivou pokožku hlavy nepatří!! Bohužel – ten Ultra senzitive býval fakt výborný (a levný samozřejmě), měla jsem ho opakovaně…teď ho kvůli tomu novému složení nekupuju.

Možná že mě napadnou další značky…ale je to fakt těžký, když to chceš jako dárek to je samozřejmé, jen že těch značek je hrozně moc, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.11.16 13:33
@Amys píše:
Holky a co byste tedy doporučily pro jemné, řídké, mastné, padající vlasy, ale u člověka s citlivou pokožkou (tím myslím mě :mrgreen: ), nechám si to koupit k vánocům :palec: Díky.

Já jsem spokojená s Milvou, pokožku mám citlivou a v pořádku, je to jediný přípravek, po kterém mi vlasy začaly tak dorůstat, že nevěřím vlastním očím :nevim: Vlasy mám jemné, ale mastné jsem je nikdy neměla, nicméně, co používám tenhle šampon, myji si hlavu méně často, tak by ti možná i na tohle pomohl :think: Řeším tohle od patnácti, přestala jsem se barvit, fenovat, žehlit, brala jsem spoustu vitaminu, vyzkoušela asi tisíc šamponů a tohle bylo první, co opravdu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.11.16 13:45

Otestováno na několika známých i na sobě. Biosil( tabletky z lékárny) a brát na noc, protože někdo má po něm trošku žaludek na vodě. Pak vlasová voda Biohar(taky z lékárny). A šampony i kondicionéry bez silikonu. Já mám třeba ráda Alverde z dm. Zastříhnout ty nejhorší konce a vydržet. Kdyby to nepomohlo do několika týdnů, tak k lékaři a pídit se víc po příčině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková