Osvojení zanedbaného dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
19.2.16 18:14

@Nerine Dekuji..to ja taky doufam, ale kdyz vidim postoj úřadú, tak si od soudu moc neslibuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.2.16 18:24
@sarka 24 píše:
@Nerine Dekuji..to ja taky doufam, ale kdyz vidim postoj úřadú, tak si od soudu moc neslibuji :(

Budu na Tebe i malou myslet. Není možné, aby to takhle ´hloupě´ skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.2.16 20:15

@sarka 24 Šárko…je mi to moc líto, tolik jsem vám holky držela palce a doufala, že budete patřit do skupinky těch, kterým úřady pomohli. Není pravda, že nemůžou nic dělat. Soud hodně přihlédne k tomu, co napíše sociálka..
Přesto z toho, co jsem četla, Tě čeká soud..pokus se tam zeptat, jestli je kromě bydlení malé s biolog. mámou, také myšleno na to, že ač jde o biolog. rodinu, je také myšleno na funkčnost takové rodiny a na budoucnost malé. Když se řekne v zájmu dítěte, jaký názor soudce na budoucnost dítěte s matkou narkomankou má.
Pokud bude matka přítomna, zeptej se, jestli v případě, že Ty by jsi byla pěstoun, ona ví, že by o malou nikdy nepřišla a až by si dala život dopořádku, že by malou za určitých předpokladů mohla získat zpátky do péče.
Kdy máte soud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.2.16 20:17
@jitka 11 píše:
Budu na Tebe i malou myslet. Není možné, aby to takhle ´hloupě´ skončilo.

Bohužel takových jak píšeš hloupých konců jsou stovky. Sama mám vlastní zkušenost. Mám známou, která také nemá dobrou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
19.2.16 20:21
@klafina123 píše:
Bohužel takových jak píšeš hloupých konců jsou stovky. Sama mám vlastní zkušenost. Mám známou, která také nemá dobrou zkušenost

Já to vím, jsou i horší věci. :?
Já naštěstí mám štěstí, mám vnoučka v pěstounské péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
19.2.16 21:00

To je šílený co se na tom světě děje.. Zakladatelko, přeji ti hodně síly.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
19.2.16 21:02

@jitka 11 Já mám jak svoje bilog.,tak jsem poručník nebio týrané holčičky. žádala jsem si ještě o 2 další děti do pěstounky a díky sociálce…no, je to veřejné fórum, nebudu zabíhat do podrobností..ale škoda, že ještě není něco dalšího mezi OSPODem a soudem…,myslím tím, když se sociálka a soud nechovají nestranně.
Každý, kdo měl kdy co do činění jako pěstoun nebo jako poručník se systémem, sám moc dobře ví, co všechno mohou bio rodiče a co pěstouni nebo poručníci. Bohužel je většinou vpředu všechno možné, jen né ten, koho se to především týká a to je dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.2.16 23:41
@sarka 24 píše:
@Nerine Dekuji..to ja taky doufam, ale kdyz vidim postoj úřadú, tak si od soudu moc neslibuji :(
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.2.16 08:46

Ahoj holky v patek mi volala socialni pracovnice, ze zjistili kde bydli, ze tam nekoho pošlou. No po trech tydnech :zed:. Malou jsem nevidela, jen vim ze mela zahnet středního ucha a ted uz nekolikaty den ma střevní chripku :,(. Dva tydny ji matka nechala u babicky a vcera ji mela prvni noc. Vubec nevim jak funguji protoze vsechny veci ma malicka u me. Se mnou nekomunikuji :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.3.16 12:11

To je hrůza!! Jak jsi se vlastně dostala k tomu, že se o malou takhle staráš? A e takovou rodinu vůbec znáš? Je mi to líto, české zákony opravdu nechápu :cert: @sarka 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.3.16 12:16

@cheynee Ahoj malá je od sestrenice meho byvaleho partnera. Prisla jsem k ni jako k miminku a uz tenkrat jsem videla, ze je spatne, ze se narodila tyhle holce. Ted doplacim na to, ze jsem to rozjela. Urady jsou pomaly..nic se neděje uz tydny a ja malou za trest nevidim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.3.16 16:56

@sarka 24 držím palečky celou dobu a doufám, že i když to vše dlouho trvá, úřady rozhodnou ve prospěch malé, a té bude nejlíp u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
1.3.16 21:14
@sarka 24 píše:
Ahoj holky v patek mi volala socialni pracovnice, ze zjistili kde bydli, ze tam nekoho pošlou. No po trech tydnech :zed:. Malou jsem nevidela, jen vim ze mela zahnet středního ucha a ted uz nekolikaty den ma střevní chripku :,(. Dva tydny ji matka nechala u babicky a vcera ji mela prvni noc. Vubec nevim jak funguji protoze vsechny veci ma malicka u me. Se mnou nekomunikuji :(.
@sarka 24 píše:
@cheynee Ahoj malá je od sestrenice meho byvaleho partnera. Prisla jsem k ni jako k miminku a uz tenkrat jsem videla, ze je spatne, ze se narodila tyhle holce. Ted doplacim na to, ze jsem to rozjela. Urady jsou pomaly..nic se neděje uz tydny a ja malou za trest nevidim :zed:

To je mi moc líto, vas obou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
7.3.16 17:33

@sarka 24 Děje se něco nového? Myslím na vás a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.3.16 09:26

Ahoj…nic se nedeje. Urady maji na vse cas. :?. Tvrdili mi, ze do mesice bude soud a stale mi nic neprislo. Od rodiny vim jen to, ze malá nechodi do skolky a matka ji nechava víceméně u babicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová