Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, chystáme se navštívit tohle divadlo v zámecké zahradě, jen tápu a tápu….jak se vlastně máme s manželem obléct na večerní představení. Jestli se tam chodí tak nějak normálně, když je to venku nebo se máme hodit do gala.
Děkuji za všechny odpovědi. Hezký večer 😊
Účinkující jsou herci jihočeského divadla. Oblékla bych se stejně, jako do divadla + např. deku nebo pléd
@Polnik píše: Šli jsme oblečení normálně, v čem jsme tam chodili celý den
Dobry vecer, dekuji 🙂 a jak tam byli prosim obleceni ostatni lide?
Na otacive se chodí v běžném, spíš teplejší oblečení. Doporučuji deku, případně i pláštěnku, pokud je preháňka, hraje se dál. Doporučuji i repelent, bývají tam komáři!
@lefikfialka na otáčko se v gala nechodi, obleceni je treba hlavne prizpusobit pocasi plus deku, destnik nebo plastenku.
@lefikfialka na otáčko chodí 90% lidí v neformálním oblečení. Určitě nemusíš mít šaty a lodičky. Doporučuji s sebou vzít nějaký podsedák, teplou bundu a pláštěnku ![]()
Na otáčko normálně, hlavně spíš teple. Nás tam dvakrát zastih déšť, a sedět v promoklejch šatičkách bych nechtěla. Neznamená to rejoicky, pohorky a mikinu s logem oblíbený kapely, pořád je to divadlo - slušné kalhoty a pěkný svetr je ok.
Taky jsem tam byla normálně oblečena… jak už zmínila pani výše - oblečení přizpůsobit počasí ![]()
@lefikfialka 90% lidi bylo oblečeno normálně jako my. My šli navečer a stejně bylo přes 30C, nenutila bych tam manžela sedět v obleku. Prostě přiměřeně ![]()
Byli jsme na dvou představeních v uplynulých dvou letech.
První za krásného letního večera, den byl tropický a takový i večer. Nepršelo. Stačili letní šaty, baleríny a podsedák. Manžel letní dlouhé kalhoty a košili. Podsedák. Letní sáčka jsme měli s sebou přes ruku ale pro vedro neoblékli.
Při druhém představení bylo již přes den 17 stupňů, na večer byly hlášeny přeháňky. Na večer jsem plánovala dlouhé kalhoty, košili a svetr s prošívanou vestou. Nakonec jsem do auta přidala i péřovky, jen tak pro sichr a pláštěnky. Cesta na místo trvala 1,5 hodiny, při výstupu z auta byl vítr a poprchávalo. To už bylo jen 13 stupňů. Tak jsem vestu nechala v autě a zvolila variantu péřovky s kapucí a pláštěnky s kapucí s podsedákem. Při představení začalo několikrát mírně pršet, vítr, teplota klesla na 11 stupňů a nám bylo v péřovkách s kapucou a pláštěnce báječně a celé představení jsme si užili v suchu a teple. Jo, ještě jsem našla v autě na poslední chvíli nějaké rukavice na kolo. Deštníky nebrat, ti za vámi nevidí.
Nedokážu si představit, že bych tam seděla v noci (bylo to červnové představení začínající pozdě),jen na plastu mokrá a ve větru v cca 10-12 stupních v lehké bundě. Všichni okolo byli také takto „hezky“ oblečeni nebo měli outdorové bundy, tlusté deky a pláštěnky. Herci a herečky měli letní kostýmy,
smekám před nimi, představení neukončili. ![]()