Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Proč tenhle pasivně agresivní tón.? Mně je šumák, jestli jsem vyhrála nebo ne. Jen jsem ze zvědavosti koukla, kdo měl štěstí. Ale pochopte Diano, že tohle prostě důvěru nebudí. Proč tedy smí soutěžit nicky, co tu nemají ani jeden příspěvek? Proč vyhrávají většinu cen? Už jste v zájmu marketingu úplně degradovali deníčky, teď i soutěž, na kterou se těší uživatelé, je vlastně tak nějak zbytečná. Vždyť se sama na ty výsledky podívejte a pak mi řekněte, jestli to nevypadá divně.
@Mkmkz spíš mě mrzí takové obvinění, které nemám jak vyvrátit, jen vím, že se nezakládá na pravdě. Mrzí mě, že s takovým podezřením nemohu nic udělat.
Krásný den
Diana ![]()
@Janli soutžit může každý, stejně jako každý může napsat deníček. Dříve, když jsme ještě vybírali výherce ručně (i já jsem to dělala), tak jsme se snažili, aby byli výherci hodně ze stálých uživatelů, pak se to změnilo na automat, od té doby na to nemáme vliv, paradoxně to asi vypadá hůře, než když jsme to vybírali ručně.
Jestli zním agresivně, není to můj záměr.
Hezký den
Diana ![]()
@Janli píše: Více
Já si taky všimla, že nevyhrál nikdo koho čtu. Tak jsem si řekla, že si asi chtějí udržet nové tváře.
a nebylo by tedy pro přístí rok lepší stanovit bud počet příspěvků nebo délku registrace zde, aby se tomuto do budoucna předešlo? ![]()
Tohle je mi úplně fuk. Ani to nesleduju, nějaké soutěže. Ale co mě naštvalo, tak jedna diskuze, která tu byla, naprosto hnusná fotka a přesto, že byla nahlášena, tak tu smrdela ještě po třech hodinách. Opravdu hnus. Možná by nebo od věci, kdyby admini průběžně kliku na nové diskuze jenom tak pro kontrolu. Ani není třeba číst, stačí zahlédnout fotku a je jasno.
@Keyllah píše: Více
Jako realisticky, proč? Všude jinde se taky stačí zaregistrovat a mohou lidi hned hrát. Nevim proč by meli být stálí uživatelé jakkoliv favorizovaní.
@Lily-of-the-valley píše: Více
tak záleží, jak to chtějí pojmou, jestli pro opravdové uživatele emimina nebo i pro ty, co se zaregistrují jen kvůli kolotoči a dál se nepodílí…
Zrušila nebo výrazně omezila bych anonymitu. Opravdu se tady začala nesmyslně přehánět.
@Kelsey1 píše: Více
@Lily-of-the-valley píše: Více
Eliminuje se problém s více účty?
Dokážu si představit, že je někdo vykuk a pořídí si několik účtu, aby byla větší pravděpodobnost výhry.
@Kelsey1 píše: Více
Souhlasim. Napadání, urážky, psaní nesmyslů a zlé rýpání pod anonymy vzrůstà geometrickou řadou.
@Tarena píše: Více
Dobrý den,
nikdo nám to nezakázal, tak to občas zkouším, ale ještě se mi vyhrát nepodařilo.
Nějaké omezení mohu do budoucna navrhnout. Duplicita je eliminována tím, že nám výherce musí dát svou adresu. Pokud se shoduje, případně je stejná i IP adresa, je ten výherce diskvalifikován a losuje se nový.
Krásný den
Diana ![]()
To bych tedy od Mafry necekala. Normalne byvaji zamestnanci a nekdy i rodinní prislusnici vylouceni ![]()