Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
27.12.25 13:58
@admin píše: Více

Proč tenhle pasivně agresivní tón.? Mně je šumák, jestli jsem vyhrála nebo ne. Jen jsem ze zvědavosti koukla, kdo měl štěstí. Ale pochopte Diano, že tohle prostě důvěru nebudí. Proč tedy smí soutěžit nicky, co tu nemají ani jeden příspěvek? Proč vyhrávají většinu cen? Už jste v zájmu marketingu úplně degradovali deníčky, teď i soutěž, na kterou se těší uživatelé, je vlastně tak nějak zbytečná. Vždyť se sama na ty výsledky podívejte a pak mi řekněte, jestli to nevypadá divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
27.12.25 13:59

@Mkmkz spíš mě mrzí takové obvinění, které nemám jak vyvrátit, jen vím, že se nezakládá na pravdě. Mrzí mě, že s takovým podezřením nemohu nic udělat.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
27.12.25 14:04

@Janli soutžit může každý, stejně jako každý může napsat deníček. Dříve, když jsme ještě vybírali výherce ručně (i já jsem to dělala), tak jsme se snažili, aby byli výherci hodně ze stálých uživatelů, pak se to změnilo na automat, od té doby na to nemáme vliv, paradoxně to asi vypadá hůře, než když jsme to vybírali ručně.

Jestli zním agresivně, není to můj záměr.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.12.25 17:49
@Janli píše: Více

Já si taky všimla, že nevyhrál nikdo koho čtu. Tak jsem si řekla, že si asi chtějí udržet nové tváře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
27.12.25 17:58

a nebylo by tedy pro přístí rok lepší stanovit bud počet příspěvků nebo délku registrace zde, aby se tomuto do budoucna předešlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
27.12.25 18:01

Tohle je mi úplně fuk. Ani to nesleduju, nějaké soutěže. Ale co mě naštvalo, tak jedna diskuze, která tu byla, naprosto hnusná fotka a přesto, že byla nahlášena, tak tu smrdela ještě po třech hodinách. Opravdu hnus. Možná by nebo od věci, kdyby admini průběžně kliku na nové diskuze jenom tak pro kontrolu. Ani není třeba číst, stačí zahlédnout fotku a je jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
27.12.25 18:23

Zamestnanci se mouhou taky účastnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
27.12.25 18:34
@Keyllah píše: Více

Jako realisticky, proč? Všude jinde se taky stačí zaregistrovat a mohou lidi hned hrát. Nevim proč by meli být stálí uživatelé jakkoliv favorizovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
27.12.25 18:38
@Lily-of-the-valley píše: Více

tak záleží, jak to chtějí pojmou, jestli pro opravdové uživatele emimina nebo i pro ty, co se zaregistrují jen kvůli kolotoči a dál se nepodílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9046
27.12.25 18:40

Zrušila nebo výrazně omezila bych anonymitu. Opravdu se tady začala nesmyslně přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
27.12.25 18:43
@Kelsey1 píše: Více
:palec: také se přimlouvám, ale to asi bohužel neprojde, viz ta nová deb. ilní pravidla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
27.12.25 19:12
@Lily-of-the-valley píše: Více

Eliminuje se problém s více účty? :think: Dokážu si představit, že je někdo vykuk a pořídí si několik účtu, aby byla větší pravděpodobnost výhry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
27.12.25 20:06
@Kelsey1 píše: Více

Souhlasim. Napadání, urážky, psaní nesmyslů a zlé rýpání pod anonymy vzrůstà geometrickou řadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20856
27.12.25 21:24
@Tarena píše: Více

Dobrý den,

nikdo nám to nezakázal, tak to občas zkouším, ale ještě se mi vyhrát nepodařilo. :) Nějaké omezení mohu do budoucna navrhnout. Duplicita je eliminována tím, že nám výherce musí dát svou adresu. Pokud se shoduje, případně je stejná i IP adresa, je ten výherce diskvalifikován a losuje se nový.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
27.12.25 21:36

To bych tedy od Mafry necekala. Normalne byvaji zamestnanci a nekdy i rodinní prislusnici vylouceni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová