Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kyslík Tak hluboké to nebude, to bude jen staré dobré „mám to na háku, protože práce kterou mám dělat mě obtěžuje“ ![]()
Dobrý den,
velmi se omlouváme za nepříjemnosti, služba nebyla přítomná. Fotografie byla odstraněna, zakladatelka zablokována pro trollení. Výmluvu nemám, čistě z provozních důvovů jsme na Silvestrovský den udělali jen ranní a odpolední službu. Omlouváme se za chybu, kterou se budeme snažit neopakovat.
Krásný den
Diana ![]()
To teda mate hezké časy pro odpolední směnu, do tří hodin odpoledne… ![]()
Trollové prostě nikdy nespí, neplatí pro ně noční klid ani svátky ![]()
@admin píše: Více
Tak je to blbý, navíc tu někdo ještě večer pod účtem admin přihlášený byl, ale že byste se za to měli vyloženě SMAŽIT, to snad ne!
![]()
Hezký Nový rok!
@TRG Smažit v pekle bych se za své rozhodnutí dát adminům na Silvestra volno asi měla, ale tady mělo být samozřejmě snažit. Omlouvám se za překlep a díky za postřeh, opravím.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
a pointu daného příspěvku o tom, že tu večer admin byl, ale stejně nezasáhl, jste přehledla nebo odignorovala a přešla bez odpovědi? ![]()
@Keyllah Nevím, kdo se přihlásil, služba to nebyla, ten kdo se přihlásil mohl být někdo z kontentu, kdo jde jen do administrace a na web se nepodívá.
Děkuji za pochopení
Krásný den
Diana ![]()
@admin A povedlo se vám nějak zjistit, že to byl opravdu troll? Já to teda předpokládám podle vícero indicií. Spíš jsem přemýšlela, jestli to opravdu nemohla být fakt nějaká „neuvážlivá“ matka. Smazání je každopádně na místě tak jako tak. ![]()
@TRG S jistotou to říct nemohu, ale vzhledem k indiciím to předpokládám. Pokud bych se mýlila, věřím, že si to případně můžeme vysvětlit v emailu. Starostlivá matka by se nám jistě ozvala. Fotografie mi ovšem nepřipadala jako dětská a myslím si, že se spíš jednalo opravdu o trolla, který buď fotografii někde stáhl, nebo se vyfotil sám.
Krásný den
Diana ![]()