Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terien vis co me stve… ta pohodlnost a lenost. Nez aby ho chvili zabavil sam a mluvil na nej, hral si tak ho odveze svoji matce, aby se nemusel starat. A neprijde mi to normalni, kvuli hodine, dvoum.
@Anonymní píše:
@terien treba v tom, ze otec si snad se svym ditetem poradi sam? A treba ze se nemuzu na nej spolehnout v pripade nouze a nechat mu ho…
Můžeš, vždyť si poradil. Tobě jde prostě o to, abys mu udělala pakárnu.
@Anonymní píše:
@terien vis co me stve… ta pohodlnost a lenost. Nez aby ho chvili zabavil sam a mluvil na nej, hral si tak ho odveze svoji matce, aby se nemusel starat. A neprijde mi to normalni, kvuli hodine, dvoum.
To z něj nedělá horšího tátu. Máte mimino, to baví málokoho, tak to vyřešil po svém. O dítě bylo postaráno, ty sis mohla courat po kramu, tak proč děláš dusno? Až bude dítě chodit a mluvit, tak můžou být skvělí parťáci.
@terien Ne, neporadil si. Predal zodpovednost a to je rozdil. A trajdat po kramech, jezis ty jsi pako. Jist musime, nesla jsem si pro hadriky… Mmj. jeste v karantene dotahl kojence k matce, ktera pracuje mezi lidmi na ZŠ a tete, ktera prijela z Prahy… Ne je to nezodpovedny.
@Anonymní píše:
Nedelam z nej blbce. Poprve a nevyslo. Ani jsem v klidu nenakoupila. Volal mi, ze mu uz skoro hodinu rve a ze se boji, ze se udusi, ze rudne… Fakt se bal, protoze na nej hodil vsechno co mel po ruce a odjel ho dat mamince… pak si hodil nohy na stul a mel to bez prace. Takze me akorat nastval a vubec nechape proc… takze kdykoli by jsem mu ho nechala resil by to stejne, aby s nim nemusel byt sam. Teda dokud nerve tak bude, ale plac a panikari…
musis nacvicovat, kdyz jses doma. Reknes mu: tak, ja si musim odpocinout/uvarit/vypit v klidu caj, tady mas maleho. Maly zacne rvat, manzel zacne byt nervozni. Ty zvednes pohled od caje a naprosto klidne mu reknes: tak ho pochovej, ne? Maly krici dal, tak rekni manzelovi, at zkusi chovat jinak, tak nebo tak a hlavne, at se uklidni, ze maly z nej citi nervozitu.
Az se z toho bude snazit vykroutit, ze to je zenska prace a tak, tak mu suse odvet, ze jses unavena ze jedes 24/7 a ze on je taky otec a je na case, aby se naucil o nej pecovat.
@Anonymní píše:
@terien postarat se o vlastni dite je pakarna? Aha
A není? Pro mě teda byla, dokud to bylo uřvané mimino, každý z toho není na větvi.
Moc to hrotis, hodně chlapů prostě malá mimina nezvládá.. Ten tvůj měl aspoň snahu a nechal tě jet nakoupit.. A nějak to potom vyřešil.. Zbytečně mezi vámi vyvolavas spory a kazite si tak domácí pohodu.. Dítě je v pořádku, ty sis nakoupila, tak o co jde? Neřeš a užívej si rodinu
@Anonymní píše:
@terien Ne, neporadil si. Predal zodpovednost a to je rozdil. A trajdat po kramech, jezis ty jsi pako. Jist musime, nesla jsem si pro hadriky… Mmj. jeste v karantene dotahl kojence k matce, ktera pracuje mezi lidmi na ZŠ a tete, ktera prijela z Prahy… Ne je to nezodpovedny.
Předal ji někomu, kdo ví, co dělat, hrozná tragédie. Proč bys jako nemohla trajdat po kramech (pokud budou otevřené)?
to se nesmí nebo co? Ty si nemůžeš koupit hadřiky? Ono se to bez tebe doma chvíli nezblazní, ale to ty evidentně nechceš vidět, ty potřebuješ být nepostradatelná a partnerovi dokázat, jak je nemožný. Proto třeba na ten nákup nejel on, protože nakoupit neumí
a jeho matce v prázdné škole hrozí menší riziko, než tobě na tom nákupu.
@warita ano tohle je též můj obrovský problém. Plenu zvládnu. Jasně nevoni, ale komu jako ho… Voní, že jo🤣 🤣 🤣 🧟♀️ale jekot, a nevyspani.. To se nedá. No, ale když je chlap v práci a nikdo není po ruce, tak se to prostě dá zvládnout tak jako tak 🤣 🤣 🤣
@terien trochu si mimo ne??? Jako promiň, ale jak si jako poradil? Tak, že v době karantény se sebral a odvezl prcka k mámě? No, to si moc dobře neporadil. Nakoupit může jen jeden z rodiny, tak jaký trajdani.. Ten chlap to nedal a zakladatelka Se zlobí pravem. ![]()
@Malá princezna píše:
@terien trochu si mimo ne??? Jako promiň, ale jak si jako poradil? Tak, že v době karantény se sebral a odvezl prcka k mámě? No, to si moc dobře neporadil. Nakoupit může jen jeden z rodiny, tak jaký trajdani.. Ten chlap to nedal a zakladatelka Se zlobí pravem.
To je věc názoru. Samozřejmě, že když je karanténa, tak si moc nenakoupi, ale v běžném stavu se úplně klidně může sebrat a po krámech se kouknout. Tak ho odvezl k mámě, no a co, já taky X krát volala mámě, když jsem si s miminem nevěděla rady, co je na tom mimo? A úplně běžně se s ní teď stykam a vsichni žijeme, představ si to
@terien ale jo, to souhlasím se vším co píšeš
jen prostě teď když je karanténa tak měl s malým sedět na zadku a měl se snažit mu porozumet. A nakoupit věci na jídlo se prostě musí i v době karantény, taky dneska jeden z nas pujde. Manu je schopný to nakoupit, ale asi myslím že mu chci dneska nechat toho orvanka
![]()
@Malá princezna píše:
@terien ale jo, to souhlasím se vším co píšešjen prostě teď když je karanténa tak měl s malým sedět na zadku a měl se snažit mu porozumet. A nakoupit věci na jídlo se prostě musí i v době karantény, taky dneska jeden z nas pujde. Manu je schopný to nakoupit, ale asi myslím že mu chci dneska nechat toho orvanka
![]()
![]()
Jako ne, že bych to nechápala
ale jde to prostě vzít i z té druhé strany a ne z něj udělat blbce, který na nákup nemůže, protože by to nezvládl a s miminem to nezvládl a měl dělat to a to… Prostě ona si nakoupila, dítě bylo v pohodě, tak o co jde
úplně zbytečné dusno.
@terien treba v tom, ze otec si snad se svym ditetem poradi sam? A treba ze se nemuzu na nej spolehnout v pripade nouze a nechat mu ho…