Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Byla jsem jednou svědkem toho, jak si pro dítě přijel otec a byl opilý. Matka odmitla dítě předat. Po tom co začal vyvádět, zavolala policii. Udělali záznam a vykázali ho bez dítěte. Matka to použila u soudu.
Anonym prosím jedná se o cizí rodinu.
NO a to je právě to.
Rozdíl je, že předává matka. Matka odmítne předat, zavolá policii, má důkaz.
Kdyby dítě přivezl nalitý, předal matce, odjel, tak matka neudělá ani popel.
To samý tady, není prakticky šance to policií zdokumentovat.
Hm, tak jsem to dočetla celé a chce se mi z toho brečet. Takže pokud holčičku nesmete kamion nebo ji neunese nadržený cizinec, tak matka nezmůže NIC zhola nic a musí doma šílet strachy a čekat, který víkend u otce se dítě nevrátí živé ![]()
@Lama Lama a jo jistě chodí některé šestileté samy do školy, ale jet potmě na kole sama přes nebezpečný úsek
to asi nebude to pravé ořechové, vždyť ten kamioňák to malinké dítě na malinkém kole ani nemůže vidět
@stinga píše:
@Lama Lama a jo jistě chodí některé šestileté samy do školy, ale jet potmě na kole sama přes nebezpečný úsekto asi nebude to pravé ořechové, vždyť ten kamioňák to malinké dítě na malinkém kole ani nemůže vidět
NO a já to někde rozporuju? Nebo píšu, že to je v pohodě? nebo proč mi to píšeš?
@Lama Lama no psala jsi, že to není opuštění svěřené osoby, že šestileté děti chodí běžně samy do školy, no to chodí, ale za světla
@Lama Lama píše:
V šesti letech opuštění? Vždyt 6tiletí prvnáčci už kolikrát chod sami ze školy.
@stinga píše:
@Lama Lama no psala jsi, že to není opuštění svěřené osoby, že šestileté děti chodí běžně samy do školy, no to chodí, ale za světla
No a na tom trvám. ve smyslu legislativy to opuštění svěřené osoby není.
O tom, že to je nebo není nebezpečné jsem v tom příspěvku nic nepsala.
@Lama Lama píše:
No a na tom trvám. ve smyslu legislativy to opuštění svěřené osoby není.
O tom, že to je nebo není nebezpečné jsem v tom příspěvku nic nepsala.
o. k.
Devcata, tak hlasim pokracovani.dnes jsem byla na te schuzce na ospod a nic uplne noveho jsem se nedozvedela-schvalila mi objednani k psycholozce a rekla, ze exmanzela predvola.
Nicmene po prichodu dnes ze skoly domu mi dcera oznamila, ze ji vcera opet, i pres mnou vysloveny nesouhlas, nechal jet tu stejnou trasu, tentokrat, aby vyzvedla toho starsiho bratra.
Jsem uplne konsternovana, nevim, co jineho s tim, nez nepovolit, aby tam jezdila, minimalne do doby, nez bude ta schuzka s psycholozkou.
Prijde mi, ze to uz je zamerna provokace. dcery jsem se ptala, proc opet svolila a jela a odpoved stejna-bala se, ze ji serve.
Zakladatelka
Jo a chtela jsem ji dat kopii te konverzace a rekla, ze je konverzace tretich stran nezajimaji.