Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prvni 2 roky snazeni, pak prirozene se konecne povedlo.
Druhe - napoprve.
Nicmene - a ted nekecam, ale v mem okoli jsou predevsim opacne pripady, a sice prvni napoprve a na druhe cekali pak mnoho let.
@Flooa První těhotenství za dva měsíce, druhé hned jak jsme si řekli, třetí taky hned jak jsme si řekli ![]()
Nám nejdýl trvala první ![]()
Kupodivu se tu sešlo hodně těch, co se povedlo napoprvé, mají štěstí. Jinak to teda pravda rozhodně není, že druhé se povede rychleji. Čtu to tady na emiminu dnes a denně. Nám se první dítko povedlo na 3. pokus a teď u druhého začínáme už 5. cyklus a nic, takže to určitě neplatí.
@Deniska2000 píše:
Kupodivu se tu sešlo hodně těch, co se povedlo napoprvé, mají štěstí. Jinak to teda pravda rozhodně není, že druhé se povede rychleji. Čtu to tady na emiminu dnes a denně. Nám se první dítko povedlo na 3. pokus a teď u druhého začínáme už 5. cyklus a nic, takže to určitě neplatí.
No právě že si myslím, že to je o štěstí.
@Flooa štěstí,náhoda… ale rozhodně není pravidlo, že když se první povede hned, tak druhé taky. Mám 4 kamarádky, které otěhotněly s prvním dítětem hned a o druhé se snaží skoro rok.
Ono niekto rodi jak jablona, a niekto nie a nie zabrat
Mna napriklad ani porod nebolel, ani moju mamu, ani babicku… porodnik mi odporucal moc sa tym nechvalit, aby mi na sestonedeli niektora nepodlozila nohu
![]()
Inak u nas prve na prvy pokus, druhe na prvu nehodu ![]()
První dítě 2 roky vyčekané, druhé téměř napoprvé a třetí po půl roce ![]()
U nas prvni neplanovane napoprve. ![]()
O druhe jsme se snazili 7 mesicu a nedarilo se, pak jsme si to rozmysleli a snazit se prestali. ![]()
Tak u nás první na 3 cyklus od vysazení HA (brala jsem ji 4 roky) a druhé na 5 cyklus. A to třetí se teprve uvidí. ![]()
Jinak já po vysazení HA měla vždy první cyklus anovulační. ![]()
Já čuchnu mangelovi k trenclím a jsem v tom, první těhu na první šup
krásně jsem si naplánovala druhé těhu, otěhotněla jsem taky na poprvé, ale potrat, pak znova na první šup, tentokrát ZT ve 12 tt, revize, čekání na nové snažení, takže všechny mé plány byly v háji.4 těhu taky hned a konečně jsme to teda dotáhli do zdárného konce. A byly jsme fakt přesní, jelikož nová mateřská mi začínala o den dřív než končil rodičák na staršího ![]()