Otěhotnět bez jeho vědomí?

Anonymní
19.6.13 11:19

Otěhotnět bez jeho vědomí?

Zdravím,
neodsuzujte mě, je to jen má myšlenka a zajímalo by mě, jestli to některou z vás taky napadlo?
S přítelem jsme nějaký ten rok, dítě jednou určitě chce, ted má 27..Když jsme si nedávno myslela, že jsme těhotná, jeho reakce byla, že by mu to ani nevadilo…Oponovala jsem, že kdybych byla těhotná a bylo to jisté, že by už tak nemluvil, že dítě stojí peníze, je to závazek apod…a on, že co jako že stojí peníze…
Podle toho soudím, že by mu dítě nevadilo, ale plánovaně ho asi nechce, soudím podle toho, že když řeknu, že by to chtělo pro syna(není jeho)sourozence, jen se zasměje a řekne že to nemyslím vážně a když jsme řekla, že jo, něco nás vyrušilo a on se k tomu už nevrátil…
Napadlo mě-jenom napadlo! Že kdybych otěhotněla, tak by mu to nevadilo a bylo by to ok, ale mám strach, že by se mu to nějak rozleželo a mohl by mě poslat na potrat apod a to bych se s ním pak musela rozejít, protože bych s ním být dál nemohla, přece jenom nějakou dobu spolu jsme a mělo by se to už někam hnout, tohle by mě přesvědčilo o tom, že to jen nechce se mnou…
Ale zas si říkám, kolik žen otěhotní neplánovaně a je to v pohodě, akorát tady by šlo o to, že bych ho podrazila… :think:

Vždycky si myslím, že udělám něco dobře, pak se tady s vámi poradím a pomůžete mi, takže kam jinam si postěžovat než sem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.6.13 11:21

Ne, nenapadlo. Je to podvod a jestli to udeláš a on tě kopne do prdele, dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.6.13 11:21

Ano, šlo by hlavně o to, že bys ho podrazila.. Může to vzít v klidu a může ho to smrtelně urazit.. Já bych do toho nešla, je to podlé ;) Když se zas tak nebrání, tak si normálně promluvte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
19.6.13 11:22

Nikdy bych to vedome neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.6.13 11:23

Takhle- rozhodně bych nelhala, že beru antiko a nebrala bych-to by byl podvod. Pokud přítel ví, že nebereš antikoncepci a přesto se nechráníte a necháváte tomu volný průběh, pak je to ok. Můj muž třeba nechtěl jít do druhého, tak jsem do něj hučela, až jsem si toi vyhučela, ale za jeho zády ho podvést bych nedokázala, nehledě na to, že u mě by to ani nešlo-HA jsem nikdy nebrala, chránění měl v rukou on.

• Citovat
  • Upravit
1839

Ani náhodou!!! Sedla bych s ním a vážně promluvila narovinu a ne jen narážky. Ale určitě ne za jeho zády!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697

Mě by tohle teda ani nenapadlo, buď jsem s někým kdo dítě se mnou chce, nebo máme dejme tomu nějaký plány do budoucna, kdy dítě chceme..představa, že podrazím partnera tímto způsobem mi je naštěstí vzdálena..ale za mě, rozhodně bych to nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.6.13 11:24

No pekna podpasovka te napadla. Kolik mas 16? Nad tim ani neuvazuj, na takovyhle veci musi byt vzdycky dva… Kdyz uz tak moc touzis po diteti, tak trebas vysad antikoncepci, partnerovi to ale oznam, aby se mohl rozhodnout sam. No a mozna si opravdu neda pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796

Zeptej se, jestli si te vezme, to je vetsinou u chlapu vetsi zavazek nez dite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897

A za pá měsíců tady bude diskuze „Jsem těhotná a sama, co dál?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064

Můj názor je, že bez přítelovo vědomí rozhodně ne. Je rozdíl, když by jsi opravdu otěhotněla jen tak mimochodem nebo to na něj navlíkla. Chápu, že chceš dítě, ale tohle je podraz nejen na přítele, ale i na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
19.6.13 11:25

Jo, tak ty ho podrazis, ale kdyby rekl, ze mas jit na potrat, byt s nim bys nemohla - postrada logiku!!! A kolik je tobe???
Asi by s tebou taky nemohl byt, kdyz bys ho podrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 11:25
@sieta.m píše:
Takhle- rozhodně bych nelhala, že beru antiko a nebrala bych-to by byl podvod. Pokud přítel ví, že nebereš antikoncepci a přesto se nechráníte a necháváte tomu volný průběh, pak je to ok. Můj muž třeba nechtěl jít do druhého, tak jsem do něj hučela, až jsem si toi vyhučela, ale za jeho zády ho podvést bych nedokázala, nehledě na to, že u mě by to ani nešlo-HA jsem nikdy nebrala, chránění měl v rukou on.

Jenomže on nemá rád, když ho někdo do čehokoliv tlačí, tím bych ho asi akorát naštvala :think: Jinak mám tělísko, tam není šance-právě, zapomenout pilulku, to se ještě jaksi dá, ale jít k dr a vytáhnout tělísko už je kurňa extrém, to si samozřejmě uvědomuju

• Citovat
  • Upravit
2677
19.6.13 11:26
@Anonymní píše:
Zdravím,
neodsuzujte mě, je to jen má myšlenka a zajímalo by mě, jestli to některou z vás taky napadlo?
S přítelem jsme nějaký ten rok, dítě jednou určitě chce, ted má 27..Když jsme si nedávno myslela, že jsme těhotná, jeho reakce byla, že by mu to ani nevadilo…Oponovala jsem, že kdybych byla těhotná a bylo to jisté, že by už tak nemluvil, že dítě stojí peníze, je to závazek apod…a on, že co jako že stojí peníze…
Podle toho soudím, že by mu dítě nevadilo, ale plánovaně ho asi nechce, soudím podle toho, že když řeknu, že by to chtělo pro syna(není jeho)sourozence, jen se zasměje a řekne že to nemyslím vážně a když jsme řekla, že jo, něco nás vyrušilo a on se k tomu už nevrátil…
Napadlo mě-jenom napadlo! Že kdybych otěhotněla, tak by mu to nevadilo a bylo by to ok, ale mám strach, že by se mu to nějak rozleželo a mohl by mě poslat na potrat apod a to bych se s ním pak musela rozejít, protože bych s ním být dál nemohla, přece jenom nějakou dobu spolu jsme a mělo by se to už někam hnout, tohle by mě přesvědčilo o tom, že to jen nechce se mnou…
Ale zas si říkám, kolik žen otěhotní neplánovaně a je to v pohodě, akorát tady by šlo o to, že bych ho podrazila… :think:Vždycky si myslím, že udělám něco dobře, pak se tady s vámi poradím a pomůžete mi, takže kam jinam si postěžovat než sem :palec:

Až tě opustí, tak se nediv. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
19.6.13 11:27

Ne, nenapadlo mě to a ne, nedělej to. Tohle je hrozný podraz, pokud bys to udělala a on tě poslal do háje, nediv se mu a nebreč tady. Já bych tě poslala ještě mnohem dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky