Otevírací doba 1. ledna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1583
1.1.12 12:08
Hodaka píše:
Gibbo píše:
Si děláš prdel, ne? Zkus jim to navrhnout, třeba kvůli TObě extra otevřou ! :zed: :zed: :poblion:

to je tedy odpověď na zakladatelčinu otázku :roll: a ten blijící smajlík ten teda je :zed:

Jinak myslím že dneska je zavřeno skoro všude :think: jo a můj muž zas měl ráno myšlenku že by jsme šli na oběd do restaurace, možná bych mu mohla říct že je magor, když nedopřeje pinglům svátky :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 12:14

Hodaka: manžel neví, že pinklové mají taky rodiny?? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.1.12 12:15

Tak já nechápu ty rozčilené reakce, byl to jen dotaz :nevim: já taky o svátky pracovala a nezbláznila jsem se z toho :nevim: I 1.1 :mrgreen: :palec: Tímto samozřejmě neposílám prodavačky do práce. Bez nákupu jeden den vydržíme. Ale jen že to není taková pohmroma. Koukejte na policii, zdravotníhy, hasiče a jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
1.1.12 12:17

No jestli bych šla dneska nakupovat :think: :P .Já myslím že asi bude zavřeno.Taky by mě bylo líto těch holek-a to jsem taky dřív chodila do práce.Ale toto není povolání kde to není nutné.A srovnávat to s hasičema,policií a doktorama mě přijde zvláštní :think: .To je rozdíl.

Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 12:22
Marka76 píše:
Nic ve zlém.To sis nemohla nakoupit byl na to celý rok.Přála bych ti dělat prodavačku-chudák holky. :cert: :cert: :cert:

Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři :lol: :lol: chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
1.1.12 12:23

Co ty rozčilující se reakce kvůli tomu, že chce jít někdo prvního courat po krámech? Já zdravotnictví, přítel PČR , celé Vánoce až do dnešního rána jsme se střídali ve směnách a podávali si kliku … prodavačka je alespoň taková profese, kde si řekne, dneska se mi nechce a zavřu krám … tak že by si to mohly dovolit i složky IZS ? To by to dopadlo co.

• Citovat
  • Upravit
3307
1.1.12 12:24
RyBANA píše:
Marka76 píše:
Nic ve zlém.To sis nemohla nakoupit byl na to celý rok.Přála bych ti dělat prodavačku-chudák holky. :cert: :cert: :cert:
Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři :lol: :lol: chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že :mrgreen:

Ne záchrané složky je rozdíl,ale obchody :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
1.1.12 12:25
Marka76 píše:
No jestli bych šla dneska nakupovat :think: :P .Já myslím že asi bude zavřeno.Taky by mě bylo líto těch holek-a to jsem taky dřív chodila do práce.Ale toto není povolání kde to není nutné.A srovnávat to s hasičema,policií a doktorama mě přijde zvláštní :think: .To je rozdíl.Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22

No to je taky fakt , odpovědost složek IZS a prodavaček je opravdu rozdíl …

• Citovat
  • Upravit
3307
1.1.12 12:28
Baslerinda píše:
Marka76 píše:
No jestli bych šla dneska nakupovat :think: :P .Já myslím že asi bude zavřeno.Taky by mě bylo líto těch holek-a to jsem taky dřív chodila do práce.Ale toto není povolání kde to není nutné.A srovnávat to s hasičema,policií a doktorama mě přijde zvláštní :think: .To je rozdíl.Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22
No to je taky fakt , odpovědost složek IZS a prodavaček je opravdu rozdíl …

Je a vím.Manžel je hasič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 12:29

Zaujalo mě to Palladium - ti fakt nemaj se zaměstnancema slitování :roll: Mimochodem, ještě před dvěma rokama jsem dělala na pokladně a infocentru v jedný hodně významný turistický památce - a volno jsme měli čistě a jenom na Štědrej den - skutečně jedinej volnej den v roce. 25., 26. i 1.1. se zase jelo - a navíc bylo mnohem víc lidí než obvykle :roll: A stalo se mi, že jsem tam odsloužila v jeden rok dokonce všechny ty svátky :zed: Tak jsem si to kompenzovala volnem aspoň v ty „všední“ dny, ale s manželem jsme se doma doslova míjeli :? Teď už jsme tři, tak bych dělat nešla ani za zlatý prase. A docela souhlasim s tim návrhem stanovit ze zákona na tyhle svátky „zavřeno“ v obchodech. Však nikdo hlady za ty tři dny neumře ;) A ještě jeden postřeh - od známý - některý ty obchody sice maj 25. 12. zavřeno, ale zaměstnance tam stejně naženou, aby sundavali vánoční výzdobu a chystali to na to výprodejový šílenství :jazyk: A proto ve svátky zásadně nenakupuju, i kdyby to mělo bejt všechno zadarmo, neb tyhle praktiky nehodlám podporovat :pankac:

P.S. Zakladatelce taky radim internetový obchody, u těch já se dokážu vykousnout na půl dne :lol: - ale ona už je asi v tom Palladiu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
1.1.12 12:30
Marka76 píše:
RyBANA píše:
Marka76 píše:
Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři :lol: :lol: chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že :mrgreen:
Ne záchrané složky je rozdíl,ale obchody :nevim: .

A proč ne? Pro někoho je to třeba taky nutnost a obrovská potřeba..co já vím…prostě práce no, představ si že i moje matka podnikatelka byla včera i dnes v kanclu a maká. Kdo chce peníze, ten maká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.1.12 12:32
RyBANA píše:
Hodaka: manžel neví, že pinklové mají taky rodiny?? :cert: :mrgreen:

on je sobec :roll: si představ že máme hospodu volno jim nedal 8o a to máme nonstopku, se asi rozvedu s takovým vykořisťovatelem asi nemůžu být :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20296
1.1.12 12:32

A neříkejte mi, že za svátky nejsou 100% příplatky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
1.1.12 12:35

Taky nevidím nic špatného na tom, že chce jít dneska někdo nakupovat :think: . Já bych do práce - nebo třeba na brigádu klidně prvního šla. Stejně je dneska ošklivo a volno a procházku s rodinou bych si víc užila až bude hezky. Majitelé obchodů si můžou vzít během svátků brigádníky, kteří budou za práci rádi. Prodavačky by se prostřídaly a měly by víc volna. Že prodavačka pracuje přesčas a je kolem svátků v práci furt je věc jiná. Ale rozhodně by kvůli nákupům neměl být ten špatný zákazník díky kterému tu práci má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.1.12 12:36
RyBANA píše:
A neříkejte mi, že za svátky nejsou 100% příplatky 8)

někde jo, ale my je nedáváme :mrgreen:

Jo a když se prodavačka rozčiluje, že musí do práce i ve svátek, tak se měla líp učit a mohla dělat ředitelku :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová