Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodaka píše:Gibbo píše:
Si děláš prdel, ne? Zkus jim to navrhnout, třeba kvůli TObě extra otevřou !![]()
![]()
to je tedy odpověď na zakladatelčinu otázku
Jinak myslím že dneska je zavřeno skoro všudea ten blijící smajlík ten teda je
jo a můj muž zas měl ráno myšlenku že by jsme šli na oběd do restaurace, možná bych mu mohla říct že je magor, když nedopřeje pinglům svátky
Tak já nechápu ty rozčilené reakce, byl to jen dotaz
já taky o svátky pracovala a nezbláznila jsem se z toho
I 1.1
Tímto samozřejmě neposílám prodavačky do práce. Bez nákupu jeden den vydržíme. Ale jen že to není taková pohmroma. Koukejte na policii, zdravotníhy, hasiče a jiné ![]()
No jestli bych šla dneska nakupovat
.Já myslím že asi bude zavřeno.Taky by mě bylo líto těch holek-a to jsem taky dřív chodila do práce.Ale toto není povolání kde to není nutné.A srovnávat to s hasičema,policií a doktorama mě přijde zvláštní
.To je rozdíl.
Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22
Marka76 píše:
Nic ve zlém.To sis nemohla nakoupit byl na to celý rok.Přála bych ti dělat prodavačku-chudák holky.![]()
![]()
Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři
chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že ![]()
Co ty rozčilující se reakce kvůli tomu, že chce jít někdo prvního courat po krámech? Já zdravotnictví, přítel PČR , celé Vánoce až do dnešního rána jsme se střídali ve směnách a podávali si kliku … prodavačka je alespoň taková profese, kde si řekne, dneska se mi nechce a zavřu krám … tak že by si to mohly dovolit i složky IZS ? To by to dopadlo co.
RyBANA píše:Marka76 píše:Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři
Nic ve zlém.To sis nemohla nakoupit byl na to celý rok.Přála bych ti dělat prodavačku-chudák holky.![]()
![]()
![]()
chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že
Ne záchrané složky je rozdíl,ale obchody
.
Marka76 píše:
No jestli bych šla dneska nakupovat![]()
.Já myslím že asi bude zavřeno.Taky by mě bylo líto těch holek-a to jsem taky dřív chodila do práce.Ale toto není povolání kde to není nutné.A srovnávat to s hasičema,policií a doktorama mě přijde zvláštní
.To je rozdíl.Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22
No to je taky fakt , odpovědost složek IZS a prodavaček je opravdu rozdíl …
Baslerinda píše:Marka76 píše:No to je taky fakt , odpovědost složek IZS a prodavaček je opravdu rozdíl …
No jestli bych šla dneska nakupovat![]()
.To je rozdíl.Příspěvek upraven 01.01.12 v 12:22
Je a vím.Manžel je hasič
Zaujalo mě to Palladium - ti fakt nemaj se zaměstnancema slitování
Mimochodem, ještě před dvěma rokama jsem dělala na pokladně a infocentru v jedný hodně významný turistický památce - a volno jsme měli čistě a jenom na Štědrej den - skutečně jedinej volnej den v roce. 25., 26. i 1.1. se zase jelo - a navíc bylo mnohem víc lidí než obvykle
A stalo se mi, že jsem tam odsloužila v jeden rok dokonce všechny ty svátky
Tak jsem si to kompenzovala volnem aspoň v ty „všední“ dny, ale s manželem jsme se doma doslova míjeli
Teď už jsme tři, tak bych dělat nešla ani za zlatý prase. A docela souhlasim s tim návrhem stanovit ze zákona na tyhle svátky „zavřeno“ v obchodech. Však nikdo hlady za ty tři dny neumře
A ještě jeden postřeh - od známý - některý ty obchody sice maj 25. 12. zavřeno, ale zaměstnance tam stejně naženou, aby sundavali vánoční výzdobu a chystali to na to výprodejový šílenství
A proto ve svátky zásadně nenakupuju, i kdyby to mělo bejt všechno zadarmo, neb tyhle praktiky nehodlám podporovat ![]()
P.S. Zakladatelce taky radim internetový obchody, u těch já se dokážu vykousnout na půl dne
- ale ona už je asi v tom Palladiu ![]()
Marka76 píše:RyBANA píše:Ne záchrané složky je rozdíl,ale obchodyMarka76 píše:Te jak kdybys jí vyčítala, že se jí něco stalo a museli k ní jet záchranáři
![]()
![]()
chudáci ani odpočinek jim nedopřeje sobecká sviňka že
.
A proč ne? Pro někoho je to třeba taky nutnost a obrovská potřeba..co já vím…prostě práce no, představ si že i moje matka podnikatelka byla včera i dnes v kanclu a maká. Kdo chce peníze, ten maká ![]()
RyBANA píše:
Hodaka: manžel neví, že pinklové mají taky rodiny??![]()
on je sobec
si představ že máme hospodu volno jim nedal
a to máme nonstopku, se asi rozvedu s takovým vykořisťovatelem asi nemůžu být
![]()
Taky nevidím nic špatného na tom, že chce jít dneska někdo nakupovat
. Já bych do práce - nebo třeba na brigádu klidně prvního šla. Stejně je dneska ošklivo a volno a procházku s rodinou bych si víc užila až bude hezky. Majitelé obchodů si můžou vzít během svátků brigádníky, kteří budou za práci rádi. Prodavačky by se prostřídaly a měly by víc volna. Že prodavačka pracuje přesčas a je kolem svátků v práci furt je věc jiná. Ale rozhodně by kvůli nákupům neměl být ten špatný zákazník díky kterému tu práci má ![]()
RyBANA píše:
A neříkejte mi, že za svátky nejsou 100% příplatky
někde jo, ale my je nedáváme ![]()
Jo a když se prodavačka rozčiluje, že musí do práce i ve svátek, tak se měla líp učit a mohla dělat ředitelku ![]()