Otevírací doba 1. ledna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
1.1.12 14:11

Margitko, ani v Praze to není med, ale tak nepůjdu přeci dělat to, co mě neskutečně sejří a nebudu pak na to nadávat (jako promiň, ale když jdu dělat prodavačku, tak snad v dnešní konzumní době počítám s tím, že holt víkendy a svátky holt nebudou volno v pravém slova smyslu) anebo prostě hledám dál :nevim: mě zas štve, jak jsou všichni pořád uremcaní, že to není dost dobrý a občas, když vidím ty požadavky, tak se mi protáčí panenky (nemluvím o Tobě, to už se jen tak nechávám unést klávesnicí ;) ), jelikož dnes je dost velký ideál mít prac.dobu od 8 do 14, víkendy volno, svátky volno, ideálně sedět a nemuset nic moc dělat a brát za to nějaký pěkný peníz 8)

PS. nikdo se do Tebe nenavážel, ale všichni nemáme stejný názor že ;)

• Citovat
  • Upravit
4708
1.1.12 14:12
RyBANA píše:
No někdo je rád, za každé volno a někdo za každou korunu navíc…tak se margittko nerozčiluj hned ;)

já se nerozčiluju jen říkám fakta někdo je pro aby měli otevřeno obchody ve svátek a někdo proti já jsem pro to druhé a v neděli nechodím vůbec nakoupit.Počkám do pondělí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.1.12 14:13
marggitka píše:
pata308 píše:
marggitka píše:
oni by všichni chtěli aby bylo nejlépe všude otevřeno nonstop to by lidi nepřežily kdyby si nemohli dojít pro chleba nebo jen očumovat.Užila jsem si dost v obchodě a věř mi že jsme byly rádi když jsme to uhráli u šéfa aby nám nechal 25.-26.12 zavřeno natož abysme měli otevřeno 1.1.Nechala bych sobotu do 12 a v neděli zavřeno dřív to tak bylo a nikdo hlady neumřel.Prodavačky mají své rodiny a né 12 hodin stát na nohou a čekat která bába si přijde pro 5 deka salámu.Ježiš to jsem se nasrala :pocitac: :mrgreen:
prepac ale ked mi nevyhovuje pracovna doba tak si najdem ine miesto, nie kazdy moze tahat cele dni, ked ma rodinu, zdravotne problemy, proste si musis vyberat len z tych zamestnani ktore zvladnes casovo , fyzicky .. s tym sa neda nic robit, tiez uz by som netahala 12 hodinovky v noci , proste mam male dieta a nejde to ..
ano skratit pracovnu dobu a dochadza ti ze sa tym zvysi nezamestnanost? bude potreba menej predavaciek, myslis ze tym zenam je lepsie za kasov aj v nie idealny cas alebo je im lepsie na urade prace?? :-)) keby mali na vyber tak tam nie su , nie ? :-))
Je vidět že jsi z Prahy máte víc možností ale proto se tam stěhovat za prací nebudu.Bydlím na malém městě jsou tu 3 krámečky,lékárna,doktoři pár hospod a penzionů.Tak co mi doporučíš mám malé dítě.

já bych Ti doporučila být ráda, že Tě někde vezmou do práce 8) a to jako fakt, jelikož dítě je dnes spíš zátěž při hledání práce..

• Citovat
  • Upravit
4708
1.1.12 14:16
sterezie píše:
Margitko, ani v Praze to není med, ale tak nepůjdu přeci dělat to, co mě neskutečně sejří a nebudu pak na to nadávat (jako promiň, ale když jdu dělat prodavačku, tak snad v dnešní konzumní době počítám s tím, že holt víkendy a svátky holt nebudou volno v pravém slova smyslu) anebo prostě hledám dál :nevim: mě zas štve, jak jsou všichni pořád uremcaní, že to není dost dobrý a občas, když vidím ty požadavky, tak se mi protáčí panenky (nemluvím o Tobě, to už se jen tak nechávám unést klávesnicí ;) ), jelikož dnes je dost velký ideál mít prac.dobu od 8 do 14, víkendy volno, svátky volno, ideálně sedět a nemuset nic moc dělat a brát za to nějaký pěkný peníz 8)PS. nikdo se do Tebe nenavážel, ale všichni nemáme stejný názor že ;)

jo to beru že i víkendy jsem pracovala a věř mi že se žádné práce nebojím.Ale né ve svátek tak at zruší všechny svátky a je to.V Německu jsou svátky a obchody jsou zavřené i neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.1.12 14:17
Bubu25 píše:
Ja bych taky dneska ocenila otevreny kramy pac mam naladu nakupovat a utracet a courat se :pankac: :mrgreen: u nas melo vetsinou v tuhle dobu otevreno Tesco ale nevim zda je tomu i letos :nevim: sle jeste predloni tomu tak bylo :think:

u nás má Tesco zavřeno :zed: prodavačky líný :lol: taky bych šla utrácet, hlavně mm na něco chuť a nevím na co :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.12 14:18
marggitka píše:
oni by všichni chtěli aby bylo nejlépe všude otevřeno nonstop to by lidi nepřežily kdyby si nemohli dojít pro chleba nebo jen očumovat.Užila jsem si dost v obchodě a věř mi že jsme byly rádi když jsme to uhráli u šéfa aby nám nechal 25.-26.12 zavřeno natož abysme měli otevřeno 1.1.Nechala bych sobotu do 12 a v neděli zavřeno dřív to tak bylo a nikdo hlady neumřel.Prodavačky mají své rodiny a né 12 hodin stát na nohou a čekat která bába si přijde pro 5 deka salámu.Ježiš to jsem se nasrala :pocitac: :mrgreen:

zlatá slova, jsem taky stejného názoru, když jsem pracovala v jednom rodiném domku, kde z garáže byly maličké potraviny, tak nám dal majitel na 1.svátek a nový rok volno a dole napsal ceduli, ať zákazníci zazvoní a vyčkají jeho příchodu. Říkal, že tam nebude celý den platit prodavačku a svítit, kvůli tržbě 500,–kč, co by byla v ten den. V dnešní době si myslím, že místo, aby se chodilo s dětmi ven, tak se s nima „vymetá“ IKEA, OC apod. děti se fouknou do koutku. Přitom OC jsou semeniště bacilů (pokud si někdo myslí, že tam jsou klimatizace, tak známý mi ukazoval fotku, jak ty klimatizace nečištěné vypadají), maminy nechají naočkovat děti proti všemu možnému i nemožnému (mnohdy i zbytečnému) a samy je vezmou čerstvě narozené do OC.

• Citovat
  • Upravit
4708
1.1.12 14:19
sterezie píše:
marggitka píše:
pata308 píše:
marggitka píše:
prepac ale ked mi nevyhovuje pracovna doba tak si najdem ine miesto, nie kazdy moze tahat cele dni, ked ma rodinu, zdravotne problemy, proste si musis vyberat len z tych zamestnani ktore zvladnes casovo , fyzicky .. s tym sa neda nic robit, tiez uz by som netahala 12 hodinovky v noci , proste mam male dieta a nejde to ..
ano skratit pracovnu dobu a dochadza ti ze sa tym zvysi nezamestnanost? bude potreba menej predavaciek, myslis ze tym zenam je lepsie za kasov aj v nie idealny cas alebo je im lepsie na urade prace?? :-)) keby mali na vyber tak tam nie su , nie ? :-))
Je vidět že jsi z Prahy máte víc možností ale proto se tam stěhovat za prací nebudu.Bydlím na malém městě jsou tu 3 krámečky,lékárna,doktoři pár hospod a penzionů.Tak co mi doporučíš mám malé dítě.
já bych Ti doporučila být ráda, že Tě někde vezmou do práce 8) a to jako fakt, jelikož dítě je dnes spíš zátěž při hledání práce..

budu ráda když mě někam vezmou doma určitě sedět nebudu ale přes vánoční svátky a 1.1. bych určitě chtěla být se svojí rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 14:21

No chuť, ludra jedna, až se tady panstvo vzbudí mám pro ně naplánovanej výlet do mekáče :mrgreen: - jak jsem přiopilá v noci pravila: Jákvuš tákvuš (když už, tak už) aneb dávám lekce maďarštiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
1.1.12 14:22
Anonymní píše:
marggitka píše:
zlatá slova, jsem taky stejného názoru, když jsem pracovala v jednom rodiném domku, kde z garáže byly maličké potraviny, tak nám dal majitel na 1.svátek a nový rok volno a dole napsal ceduli, ať zákazníci zazvoní a vyčkají jeho příchodu. Říkal, že tam nebude celý den platit prodavačku a svítit, kvůli tržbě 500,–kč, co by byla v ten den. V dnešní době si myslím, že místo, aby se chodilo s dětmi ven, tak se s nima „vymetá“ IKEA, OC apod. děti se fouknou do koutku. Přitom OC jsou semeniště bacilů (pokud si někdo myslí, že tam jsou klimatizace, tak známý mi ukazoval fotku, jak ty klimatizace nečištěné vypadají), maminy nechají naočkovat děti proti všemu možnému i nemožnému (mnohdy i zbytečnému) a samy je vezmou čerstvě narozené do OC.

Přesně tak odpoledne půjdem se synem a manželem sáňkovat ale do obchodáku určitě se nepůjdu courat a koukat po akcích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.1.12 14:23
Anonymní píše:
marggitka píše:
zlatá slova, jsem taky stejného názoru, když jsem pracovala v jednom rodiném domku, kde z garáže byly maličké potraviny, tak nám dal majitel na 1.svátek a nový rok volno a dole napsal ceduli, ať zákazníci zazvoní a vyčkají jeho příchodu. Říkal, že tam nebude celý den platit prodavačku a svítit, kvůli tržbě 500,–kč, co by byla v ten den. V dnešní době si myslím, že místo, aby se chodilo s dětmi ven, tak se s nima „vymetá“ IKEA, OC apod. děti se fouknou do koutku. Přitom OC jsou semeniště bacilů (pokud si někdo myslí, že tam jsou klimatizace, tak známý mi ukazoval fotku, jak ty klimatizace nečištěné vypadají), maminy nechají naočkovat děti proti všemu možnému i nemožnému (mnohdy i zbytečnému) a samy je vezmou čerstvě narozené do OC.

anonymní, ty si kompenzuješ nějakou nenávistnost? 8) myslím, že je to každýho věc, co kde a jak bude se svým dítětem dělat, ne? :nevim: upřímně taky někdy zajdeme do Ikey, jednou týdně nakoupit do OC, případně,když jsem v Praze a venku leje, sněží nebo se děje nějakej podobnej nečas, tak jdu s malou někam dovnitř, kde může capkat a nevidím na tom nic špatnýho, to přece neznamená, že tam trávím celé dny nonstop, ne?

Hodako, taky jsem dnes měla chutě a to zrovna na tu zpropadenou Ikeu :P

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
1.1.12 14:24
RyBANA píše:
No chuť, ludra jedna, až se tady panstvo vzbudí mám pro ně naplánovanej výlet do mekáče :mrgreen: - jak jsem přiopilá v noci pravila: Jákvuš tákvuš (když už, tak už) aneb dávám lekce maďarštiny :mrgreen:
:lol: :lol:
nj mekáč mám kousek od baráku, bych si mohla dát mrdlinu s ventilkama :think:
  • Citovat
  • Upravit
50166
marggitka píše:
sterezie píše:
Margitko, ani v Praze to není med, ale tak nepůjdu přeci dělat to, co mě neskutečně sejří a nebudu pak na to nadávat (jako promiň, ale když jdu dělat prodavačku, tak snad v dnešní konzumní době počítám s tím, že holt víkendy a svátky holt nebudou volno v pravém slova smyslu) anebo prostě hledám dál :nevim: mě zas štve, jak jsou všichni pořád uremcaní, že to není dost dobrý a občas, když vidím ty požadavky, tak se mi protáčí panenky (nemluvím o Tobě, to už se jen tak nechávám unést klávesnicí ;) ), jelikož dnes je dost velký ideál mít prac.dobu od 8 do 14, víkendy volno, svátky volno, ideálně sedět a nemuset nic moc dělat a brát za to nějaký pěkný peníz 8)PS. nikdo se do Tebe nenavážel, ale všichni nemáme stejný názor že ;) [/.Ale né ve svátek tak at zruší všechny svátky a je to.V Německu jsou svátky a obchody jsou zavřené i neděle.**

Jj, v Německu to tak je a nikomu to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
RyBANA píše:
No chuť, ludra jedna, až se tady panstvo vzbudí mám pro ně naplánovanej výlet do mekáče :mrgreen: - jak jsem přiopilá v noci pravila: Jákvuš tákvuš (když už, tak už) aneb dávám lekce maďarštiny :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: styď se! :P
  • Citovat
  • Upravit
20296

Tady je bláto, zima jak sviňa a prší - to by byla romantická procházka - otevřete ty obchody!! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 14:25
Hodaka píše:
RyBANA píše:
:lol: :lol:
nj mekáč mám kousek od baráku, bych si mohla dát mrdlinu s ventilkama :think:

taky dáváš lekce cizího jazyka, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová