Otevření secondhandu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kfětoslava píše:
Sekáče mám ráda, občas si zajdu něco ulovit. Ale jak moc je to na uživení, netuším, ale myslím, že moc ne. Hlavní živitel rodiny by měl mít jistý příjem v určité výši. Takže si to dokážu představit ve tvaru - manžel je živitel, manželka se baví sekáčem.
Nebo k mateřské
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
A ty si co zac, že si na mě dovolujes otvírat kusnu?
Akce reakce. Vypni internet a řeš svoje mindráky v realitě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Mně se tam nelíbí nic.Ty pruhované gatě, kdo to koupí, nevím…
Taky se mi to nelíbí, všechno je obyč, basic, nemá to ten správný šmrnc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše:
Akce reakce. Vypni internet a řeš svoje mindráky v realitě
Nebudeš ty uca, že máš neustale potřebu poučovat, co má kdo dělat?
Spíš budes jen seconhand že seconhandu, ty mindraku jeden
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše:
Taky se mi to nelíbí, všechno je obyč, basic, nemá to ten správný šmrnc.
No, třeba se nějaký dobrovolník - zákazník najde, co my víme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z tech fotek mi to jako cit pro modu nepripda.
Bavi te moda? Ja bych vedela o super pridane hodnote v takovem obchode a rada bych to tu napsala, ale spis nekomu se zapalem pro vec a citem pro modu, ktery navic v sekaci vidi jisty potencial a jinakost a zpusob realizace vlastnich napadu low cost stylem.
Toto je spis klasicka diskuze, jak mama na rodicaku nechtela do prace a Tak si otevrela eshop apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje známá narvala do sekáče na městě a to byl ajablonec nad Nisou což není úplně malé město ale ani velkoměsto veškeré své peníze a něco si půjčila a krachlo jí to. Musela pak vyhlásit osobní bankrot a chosila dávaz plazmu, „darovala“ vajíčka a možná by i prodala ledvinu kdyby to šlo. Doba cca 15 let zpět takže nic po internetu čisté osobní prodej v prodejně.
Opravdu si to dobře rozmysli. Malé město je v tomhle dosti zrádné. A pokud budeš mít ještě e-shop správa odjednavek a komunikace s klienty a posílání zboží ti zabere mrtě casu.
- Citovat
- Upravit
@zrnko to jsme si asi nerozuměly, zaprvé pokud mám v plánu sama provozovat obchod, dovážet, třídit a prodávat zboží, tak to není práce? A tím pádem prodavačka, která je někde zaměstnaná dělá co?
Nevím úplně jestli pro otevření sekáče na maloměstě je nutné mít cit pro módu, neotvírám butik na Pařížský, ale obchod kde si i průměrný lidi můžou koupit hezké a kvalitní oblečení za málo peněz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep kdybych mohla jít do práce na směny, jako to je na místech které zmiňujete, tak bych rovnou s radostí vykonávala práci zdravotní sestry, na kterou mám vystudováno.
Bohužel jsem s dětmi sama a ráno na šestou nastoupit k pásu ani do nemocnice nemůžu, protože nevím kdo by mi odvedl děti do školky. ![]()
Bohužel u nás žádná nabídka práce pro matky samoživitelky není, kdyby byla tak nevyhledávám takhle nejistou práci. Nebo teda podle někoho ne práci, ale postávání s prstem v nose.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sekáče jsou už out.Jo, v devadesátkách to letělo, protože tu nebyly rychloobrátkové řetězce. Jsou tam leda hadry na podlahu.Kdo v sekáčích nakupuje, tak i vypadá lacině, to platí zejména u dospělých. Klidně Pepčo - není to extra kvalita, ale je to hezké, líbivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annamejsek píše:
@zrnko to jsme si asi nerozuměly, zaprvé pokud mám v plánu sama provozovat obchod, dovážet, třídit a prodávat zboží, tak to není práce? A tím pádem prodavačka, která je někde zaměstnaná dělá co?
Nevím úplně jestli pro otevření sekáče na maloměstě je nutné mít cit pro módu, neotvírám butik na Pařížský, ale obchod kde si i průměrný lidi můžou koupit hezké a kvalitní oblečení za málo peněz.
Ale jak poznáš hezké a kvalitní oblečení, když o módě nic nevíš?
Jestli se někdy koukas na Pohlreicha, tak tam si můžeš všimnout, ze největší potíže mají restaurace, které prodávají špatný produkt. Což souvisí s tím, ze jejich majitel není z branže, neví, jak má správný produkt vypadat a byt prezentován a tudíž nevi, jak vest personal k budování dobre restaurace a jaké výkony po nem chtít ![]()
Pracovala jsi vůbec někdy v prodejně, umíš obsluhovat zákazníky a prodávat a komunikovat s nimi? Nebo mas představu, ze vystavis nějaké zboží a dvere se netrhnou a všichni budou nakupovat jak diví? ![]()
A co zbožíznalství, Umíš odhadnout velikosti oděvu, znáš materiály, střihy, víš co je teď in? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Sekáče jsou už out.
Tak možná pro boomers.
https://www.harpersbazaar.com/…othing-boom/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě mám sepsaný podnikatelský plán, můj dotaz byl pouze informativní ohledně zájmu v této době a přinejlepším jsem čekala osobní zkušenosti, ne kecy že se mi nechce do práce od lidí, kteří si očividně nedokážou moc dobře představit co to všechno obnáší za starosti a nekonečnou práci.
Mám moc dobře spočítané kolik musím mít tržbu abych vycházela, proto jsem se ptala na hrubou tržbu i když je mi jasné, že to je všude jinak, ale strach je sv***ě a proto se snažím zjistit dopředu co nejvíce info, než se stoprocentně rozhodnu.
A ne nemyslím si, že bych tímto způsobem udělala díru do světa nebo našla zlatou žílu.
Jen bych nás chtěla uživit prací, která by mě zároveň i bavila. To je řekla bych sen každé z nás. Děkuji vám za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Sekáče jsou už out.Jo, v devadesátkách to letělo, protože tu nebyly rychloobrátkové řetězce. Jsou tam leda hadry na podlahu.Kdo v sekáčích nakupuje, tak i vypadá lacině, to platí zejména u dospělých. Klidně Pepčo - není to extra kvalita, ale je to hezké, líbivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele nechci být kritická, ale ty kousky cos vyfotila, tak za 30 v hrabárně…
Jakou ty bys měla představu? Kolik bys za to chtěla?
Hele já se opravdu obávám, že tě to nemůže uživit. Jen ty nájmy jsou šílený. U nás ve městě cca těch 10 000 na to lidi prostě nemají. Provozovny končí ještě než začnou.
Jediné co se drží jsou řetězce, které to dotují od jinud…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit