Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já myslím, že v září bude situace stejná jako nyní, takže se tím nic nevyřeší.
@pikola píše: Že mi do té doby jebne…
Bojím se, že do té doby jebne i dětem
Já si zase moc nedovedu představit jak tam děti budou celý den v roušce
. Malé skupinky udělají jak? Možná někde kde je malá kapacita, ale jinak si to nedovedu představit v praxi ![]()
Je to strašně dlouhá doba i s prazdninama. Jestli zakažou i tábory, tak opravdu nevím, co budou ty děti/rodiče dělat.
Ať klidně otevřou dříve, ale bez rousek. Jinak chudaci deti v tom vedru…
Šílený. V Německu, kde mají mimochodem daleko více nakažených než my, plánují, že starší děti pomažou už příští týden. Tak já fakt už nevím, proč je u nás takovej tyjatr. Není někde petice, že chci, aby do školy šly?
@Netopýr1 píše: Šílený. V Německu, kde mají mimochodem daleko více nakažených než my, plánují, že starší děti pomažou už příští týden. Tak já fakt už nevím, proč je u nás takovej tyjatr. Není někde petice, že chci, aby do školy šly?
Je:
Mě by zajímalo, jak to bude s vyucovanim, kdyby šly až v zari.. to se bude dohánět to, co se nestihlo teď? Nebo rovnou látka nového ročníku?
@carsa píše:
Je:https://www.petice.com/…kolniho_roku
Už sem našla díky
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat o tom co si myslíte o tom nápadu, že by děti šly do škol až v září mě ta petice připadá, že je až moc přitažená za vlasy?
Co si o tom myslíte?
Nedám to.. Prostě ne.. Jsem jen jedna.. Petice na ho*no.. Když někdo může být doma, super.. Já nemůžu.. ![]()
Je to šílený a nemyslím si, že to k něčemu bude. Ten vir bude mít zase svoje období, nezmizi a co pak?
Mám to nevadí, je nám doma dobře. Ale byt máme 3 děti a zahradu a doma taky uplne nesedíme, tak kamarádi dětem chybi.
I škola.
Příspěvek upraven 13.04.20 v 22:25
Já psala jinde… že první polovina května moc nechci, když píší, že ještě neví, jeslti nebude špička ted po Velikonocích. Ale pokud by nemoc nestoupala, tak za mě aspoň červen..
Další návrh co sjem slyšela, že tam budou jenom dvě tři hodiny.. To zase nevím, to je takové, ani tak ani tak, protože to je pak pošou domů- a co práce. Jeslti mají být pak všichni v družině, tak je to stejně nastejno..
Ahoj, chtěla bych se zeptat o tom co si myslíte o tom nápadu, že by děti šly do škol až v září mě ta petice připadá, že je až moc přitažená za vlasy?
Co si o tom myslíte?