Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč proboha děláš ovulační i těhotenský?
Dělej jenom těhotenský test a sleduj, jak slábne - buď do ztracena nebo čárka začne opět sílit. Když už nedokážeš vydržet těch 10-12 dní. Ale porovnávat ovulační test s těhotenským a ještě z toho usuzovat na slábnutí hormonu x těhotenství je přece úplná blbost…
Ahoj holky mám na vás otázku, píchla jsem si injekci ovitrille 12.4. a od pondělí 26.4 mi vycházejí slabě pozitivní testy myslíte si, že to může být ještě ovitrille když je to už 16 dní od aplikace? Díky za odpověď ![]()
@Pája987 píše:
Ahoj holky mám na vás otázku, píchla jsem si injekci ovitrille 12.4. a od pondělí 26.4 mi vycházejí slabě pozitivní testy myslíte si, že to může být ještě ovitrille když je to už 16 dní od aplikace? Díky za odpověď
To uz nebude Ovitrelle 🥳
@janikema90 Ikdyž mě takhle bolí bříško?:O myslíte, že konečně po dvou letech se podařilo😍 😍
@Pája987 píše:
@janikema90 Ikdyž mě takhle bolí bříško?:O myslíte, že konečně po dvou letech se podařilo😍 😍
Tak pobolivani bricha jako pri ms je na zacatku tehotenstvi normalni 🙂
@janikema90 Dobře, tak zkusíme ještě počkat:) snad to bude ok
@Pája987 Já jsem si při otěhotnění myslela 5 dní, že to dostávám. Cítila jsem se jako před MS, nafouklé břicho a bolest podbřišku.
@janik003 už se mi to taky stalo.. ale dneska je to 17 dní a furt test vychází, ale slabě:/
Zajímalo by mě jak dlouho jste po ovitrille měli pozitivní test? Já zkoušela jak tehotensky tak ovulacni testy, dnes jsem 7 den od pichnuti. Ovulacni test- silná čárka, tehotensky test- slabounky dusik. Tak si říkám zda to tedy klesá nebo ne, když oba testy dělané ve stejný den, ale každý rozdílný