Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla cyklus po prvním jak hodinky a buch, najednou o tři dny dříve
To se stává.
Moje praktické já teda úpí i nad cenou, co se zaplatí za takové vybrané pohlaví, raději bych ty prachy dala dítěti na knížku, jednou třeba bude potřebovat drahou léčbu, bude chtít studovat, rozjet podnikání, jako když je najde
Ty jseš nejaka chytra, to fakt takove kecky že uplně šilim… Každy člověk je jiny a prostě někdo chce vytoužene pohlavi cely život obzvlašt když ma 3× stejne je to logicke že ho neusokoji dalši stejneho pohlavi. Vůbec takove kecy jsem nepište. tady jsou mamky kterym se nepoštěstilo a vy co mate obě pohlavi a že pišete že vam to bylo jedno, nemužete pochopit jaky to je. člověk si to uvědomi až opravdu to ma.
@irena7 píše:
Ty jseš nejaka chytra, to fakt takove kecky že uplně šilim… Každy člověk je jiny a prostě někdo chce vytoužene pohlavi cely život obzvlašt když ma 3× stejne je to logicke že ho neusokoji dalši stejneho pohlavi. Vůbec takove kecy jsem nepište. tady jsou mamky kterym se nepoštěstilo a vy co mate obě pohlavi a že pišete že vam to bylo jedno, nemužete pochopit jaky to je. člověk si to uvědomi až opravdu to ma.
no vidis a ty jsi chytra pro mne! vy si delate hlavu z pohlavi a neni vam dobre 3krat jedno a to same pohlavi a ja nemuzu mit zadne, takze zase pro mne jsi chytra ty a i kdybych mela 3stejna pohlavi tak je mi to uplne fuk! zamysli se ze se vse netoci okolo vaginy a penisu a jsou horsi veci
treba ze ty deti nemuzes mit ![]()
To jsem psala k názozu uživatelky Ali-Ali na 4 strance. když nemužeš mit žadne samozřejmě nemužu řict nic, promin
Holky, nehádejte se:-) Já mám zase takové zdravotní potíže, které jsou nevyléřitelné (ale život neohrožující!) a jsem si jista, že je tu žádná z vás nemá, jelikož u nás v republice tolik zase není, mysela jsem si, že bude potíž otěhotnět přirozenou cestou, ale po 6 měsících snažení (a pak chvíli nenažení:-) nebyl. Každá jsme jiná a každá má jiný názor…život není fér, to je to stejné, jako dívky z chodníku chodí prý každou chvíli na přerušení, neboť jsou stále nechtěně těhotné a spořádaná rodina, která by dětičky milovala, je mít nemůže… Prostě to není fér, ale v čem je na světě spravedlnost? Horko těžko hledat. Tak si to tu neznepříjemmňujme;-) A opravdu, jak jsem pala, upřímně řečeno mi přijde morálnější např. po dvou dětech mít možnost (ať už umělou cestou a vše hradit ze svého) jít na kliniku a vybrat si jedno miminko s pohlavím, po kterém některá touží (ve světě se tomu říká kvůli „vyváženosti rodiny“), než chodit na umělá přerušení jak se mi za chce z toho důvodu, že některá žena zjistila, že nečeká pohlaví, po kterém touží (jak jsem psala, toto jsem četla na jiné diskusi a opravdu nikdy nepochopím, když to miminko v bříšku mám, od prvního okamžiku ho přece miluju a nedala bych ho!) a toto je při tom u nás legální! Ale přesně tak, co člověk, to názor - co žena to názor, když nejde do extrému, neodsuzujme se…
@Anonymní píše:
Mám holčičkuuuuuuuuuuu!!! (Zakladatelka)
blahopřeji. at vše dobře dopadne a jste zdave obě ![]()
P. s. pořad kontakt na kliniku je tajný ![]()
@Anonymní píše:
Mám holčičkuuuuuuuuuuu!!! (Zakladatelka)
v bříšku nebo už na světě? bylo to přes ivf u nás? díky za odpovědi a kdyžtak mi písni tu kliniku na mail sabina@atlas.cz
hodně štěstí ![]()
To mi přijde jako pohádka, tomu snad ani nevěřím…Napište nám k tomu prosím víc. Díky ![]()
@Anonymní píše:
Mám holčičku uuuuuuuuuu!!! (Zakladatelka)
zakladatelko už máš holčičku? už můžeš napsat, na které klinice na to přistoupili? díky moc ![]()
@pupyk bez prihl. píše:
Nechápu
Jde Ti o to vybrat si pohlaví?
Proč to neuděláš u nás na klinice, s metodou PGD?
Já čekám holčičku, mohla jsem si vybrat. Ještě mám zamraženýho i chlapečka.
Ano, PGD se doporučuje, když je nějaký problém, i mě byl doporučen kvůli neúspěchům při IVF. Ale je to placená procedura, za prachy Ti v CARu udělají co budeš chtít!
Jestli se to může nebo nemůže nebo je to etické, to je druhá otázka.
Ale tohle jsem podstoupila na dvou klinikách a nikdy neměli problém mi pohlaví sdělit a nechat si vybrat. Já si teda nevybírala, chtěla jsem vždy to nejlépe vyvinuté embryo a bylo mi jedno jestli je to holka nebo kluk. Ale tu možnost jsem měla.
dobrý den, vim ze uz je to stare 7 let chtela jsem se zeptat a ktere klinice vam to umoznili jsem bez obou vejcovodu popprve ivf nevyslo po druhe mám 8.mesicniho chlapecka ale chteli by jsme holcicku . muj gynekolg rekl ze mam zajit do ivf le pokud nemáme nic dedicneho mám smulu. si vybirat dekuji za odpoved
@Anonymní píše:
A nevíš kolik těch klinik zkoušela ukecávvat? Ta moje kamarádka právě se bála a nezkoušela rovnou jela na Kypr, některé jak tady vidíš příspěvky psala, že to jde
někomu to udělaly, ale nebylo to na přání, ale tím že šly na PGD a pak si vybraly
tak třeba tak by to mohlo vyjít i u mě doufám
kde v mamince se to řešilo?
dobrý den mám dotaz jsem z karlových varu a bylo mi receno i kdybych mella tu pgd tak mi stejne pohlavi nereknou. co mám delat poradite proim nekdo dekuji.
@missy23 co dělat? Tak buď chcete dítě nebo ne…a je tam šance 50% že to bude holka ![]()
@pupyk bez prihl. píše:
Nechápu
Jde Ti o to vybrat si pohlaví?
Proč to neuděláš u nás na klinice, s metodou PGD?
Já čekám holčičku, mohla jsem si vybrat. Ještě mám zamraženýho i chlapečka.
Ano, PGD se doporučuje, když je nějaký problém, i mě byl doporučen kvůli neúspěchům při IVF. Ale je to placená procedura, za prachy Ti v CARu udělají co budeš chtít!
Jestli se to může nebo nemůže nebo je to etické, to je druhá otázka.
Ale tohle jsem podstoupila na dvou klinikách a nikdy neměli problém mi pohlaví sdělit a nechat si vybrat. Já si teda nevybírala, chtěla jsem vždy to nejlépe vyvinuté embryo a bylo mi jedno jestli je to holka nebo kluk. Ale tu možnost jsem měla.
Mohu se prosim zeptat, na jakych klinikach vam to umoznili? Popripade odpoved do emailu ![]()
Vím, že nedá, ale přísahal bych, že tomu u mě tak bylo (i když je to statisticky nemožné), protože přesně vím, kdy mám plodné dny, které se mi pravidelně opakují, a také přesně vím, kdy se stalo TO, co způsobilo, že jsem otěhotněla:-)