Ovulační test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
9.10.10 11:29
Jitule84 píše:
Mikysek píše:
Jitule84 píše:
Tak to je super, tak přeji úspěšné snaženíčko :hug:U mě nic nového, objevila se pouze kontrolní čárka :oops:
koukala jsem na tvé testíky a myslím, že máš ovu opravdu dříve než ten 10.den :think: jinak co jsem ještě vypozorovala podle ovu testů na sobě…jeden měsíc mám ovu docela přesně 15., 16.den(pozit.testy), a pak vždy ten druhý nic…pořád jen stejně silné čárky :think: takže si myslím, že jeden cyklus to vždy mohu mít dřív, nebo vůbec :-( ale ten druhý měsíc vím,že to jde…no testy jsou fakt dobrý, ale docela drahé :-( jinak jsem si dělala i grafíky na netu a docela se shodovali…i když + - dva dny. Mám to i vypozorované, když jsem otěhotněla tak na netu jsem podle grafu měla ovu posunutou oproti testům tak o dva, tři dny.. :think: no, je to věda…Zkoušejte dál :-D a třeba to máš jako já, tak testni příští měsíc a uvidíš, určitě to vyjde :palec:
Děkuji :huban: . No, podle testů to vypadá, že ovu mohla být 9DC i teplota byla v ten den nejnižší za celý cyklus,pak šla hezky nahoru, ale pak opět klesla… Prostě podle teplot se mi to neshoduje a to není možné, ne? Má uhnízdění vajíčka vliv na pozici čípku?

no, tak podle té teploty by to i ten 9.den být mohl :-D a teplota pak může kolísat,jenom při oplodnění se drží výše, i když u mě zase až tak vysoká nebyla, pořád pod 37…no a s tím čípkem zkušenosti nemám…jen teorie..udává se, že ke změně dochází spolu s ovu a hlenem…uhnízdění podle mě podle toho nepoznáš, jen ovu…úspěch poznáš jen podle té zvednuté teploty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.10 12:17

Holky, to je mazec…dneska ta čárka už tam skoro není…to znamená, že tento měsíc sem na 100% odhadla ovu!!!! :-D tak sem zvědavá, co z toho bude a nebude :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.10.10 12:21
slunicko.lucinecka píše:
Holky, to je mazec…dneska ta čárka už tam skoro není…to znamená, že tento měsíc sem na 100% odhadla ovu!!!! :-D tak sem zvědavá, co z toho bude a nebude :-P :-D

určitě to vyjde :palec: já mám tu druhou dnes ještě silnější… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.10 12:29

:-D tak to budeš tak o den dva pozadu :jazyk: :lol: hele…a budeme se celej 14 dní navzájem uklidňovat a podporovat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.10.10 13:24

Ahojky holky… :kytka:
Jitule84: Tak já mám dneska teplotu stejnou jako včera… :roll: Tak nevím ale ten pokles předevčírem byl asi jen náhoda, uvidíme co ukáže ovu test.
Co myslíte holky můžu si ho udělat dřív než včera? Místo v pět tak ve dvě…?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.10.10 13:47
slunicko.lucinecka píše: :-D tak to budeš tak o den dva pozadu :jazyk: :lol: hele…a budeme se celej 14 dní navzájem uklidňovat a podporovat? :kytka:

no, určitě…necháme se překvapit..ale to čekání je vždy peklo :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.10.10 13:55
sonipa píše:
Jitule84: Tak já mám dneska teplotu stejnou jako včera… :roll: Tak nevím ale ten pokles předevčírem byl asi jen náhoda, uvidíme co ukáže ovu test.
Co myslíte holky můžu si ho udělat dřív než včera? Místo v pět tak ve dvě…?? :think:

já si ho také nedělám nikdy stejně…prostě se stav hormonu mění takže ty ho prostě zjistíš jaký je v danou dobu. Navíc, jak píšou může být u někoho dokonce ráno jen mírně zvýšený a večer můžou být už čárky stejné…a může se to propásnou.Ale já mám vždy čárky dva dny. Jeden stejné, druhý pak tu jednu silnější…to by měla být ovu…tak nám napiš jak dopadl testík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.10 15:06

Soni, ty měříš teplotu? ale vždyť přece po poklesu, když je tři dny vyšší teplota, znamená to, žes měla ovu, ne?!

Miky, a jak dlouho je používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.10.10 17:54
slunicko.lucinecka píše:
Soni, ty měříš teplotu? ale vždyť přece po poklesu, když je tři dny vyšší teplota, znamená to, žes měla ovu, ne?!Miky, a jak dlouho je používáš?

no, poprvé jsem si je udělala v dubnu a hned jsem otěhotněla :lol: ale 19.května potratila :zed: mělo to být naše první mimčo. Navíc už mi je 32 :-( ale manžel dříve nechtěl kvůli svým finančním problémům…takže jsme to začali zkoušet až po 4 a půl letech našeho vztahu… Mimčo jsem chtěla sice už po vejšce, ale nebylo s kým..respektive nebyl tenkrát žádný pravý po ruce, takže teď už jsem z toho docela nervózní… :pocitac: ale zároveň věřím,že podruhé už se to opakovat nemusí a bude to snad ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
9.10.10 21:45

Ahojky holky… :kytka: Tak test jsem dělala kolem druhé odpoledne a byl světlejší než ten včera…tak nevím, jestli ovulace už proběhla fakt tak brzo, nebo co to znamená??? Jinak teplota mi poklesla předevčírem na 36,4 a včera a dneska jsem měla 36,6..to mi nepřijde jako ovulace, teplota by měla být vyšší…ale kdo ví..kdo se v tom má vyznat… :nevim: Co myslíte holky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.10.10 21:59
sonipa píše:
Ahojky holky… :kytka: Tak test jsem dělala kolem druhé odpoledne a byl světlejší než ten včera…tak nevím, jestli ovulace už proběhla fakt tak brzo, nebo co to znamená??? Jinak teplota mi poklesla předevčírem na 36,4 a včera a dneska jsem měla 36,6..to mi nepřijde jako ovulace, teplota by měla být vyšší…ale kdo ví..kdo se v tom má vyznat… :nevim: Co myslíte holky??

mě se šestý den zdá brzy,ale u někoho může být..je ale záhada, že ti čárky slábnou..to by vypadalo, že máš ovu ještě dříve :think: a už jsi testíky, nebo teplotu zkoušela dřív? respektive kdy máš ovu tedy netušíš? poprvé ji vytipovat mě také stálo pár testů..zkusila jsem to od 12.dne a načapala ji až patnáctý :lol: pokud je to ale u tebe dříve nebo později, tak by pomohlo to měření BT, ale je také možné, že některý měsíc ovu není, tak nezoufej..určitě ji vystopuješ, chce to trpělivost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.10.10 07:49

Dobré ránko… :kytka:
Mikysek: no mně se to zdá taky brzy…ale podle nejkratšího cyklu co jsem měla bych měla začít s testy 7DC a u minulého těhu mi doktor říkal že jsem musela otěhotnět na konci ms…tak proto si myslím,že to snad není tak nemožné… :nevim: No budu s testy pokračovat a snad se podaří najít stejně silné //… Jinak je to první měsíc co to zkouším… A ty je zkoušíš jak dlouho? Jakou značku používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 08:47

Miky, já s Lukym otěhotněla naprosto neplánovaně přeš prášky :lol: podruhé sme se začali snažit hned od první ms po porodu (plně sem kojila, takže to bylo až v Lukyho půlroce), zadařilo se smozřejmě hned na poprvé a za měsíc sem potratila…jelikož sem zase začala dost kojit a ms sem měla hodně nepravidelnou a vůbec nevím, jestli sem měla ovu :nevim: (měřila sem první měsíc teplotu a ovu vůbec nebyla)…ale 13.12 sem přestala kojit definitivně, 25.12 dostala ms a 22.1 sem měla pozitivní test :-) ale začátkem března sem opět potratila…dodrželi sme 3 měsíce (chvilku sem brala HA, ale dr mě poslala na krevní testy, tak sem HA musela vysadit a měla zakázaný otěhotnět), hned jak sem mohli, tak sme otěhotněli zase hned první měsíc (konec července), ale srpen revize…takže docela boj, nic mi nenašli…dáváme náhodě poslední šanci, pak začne kolotoč vyšetření :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 08:48

Soni, tak to zkus ještě ke konci cyklu…on ten hormon, kterej testujem, je v těle pořád, jen před ovu je ho tam tolik, že udělá výraznou druhou čárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.10.10 09:23
sonipa píše:
Co myslíte holky můžu si ho udělat dřív než včera? Místo v pět tak ve dvě…?? :think:
Promiň,že sem sem tak vletela ,
rada bych ti pomohla jestli mužu juknout na tvuj graf?a LH se behem celého cyklu zvyšuje a znižuje,to proto ti ruzové čarky dokuď neni stejna nebo silnejši než testovací,tak test není pozítivný
a jestli mužu doporćučit ovu testy ONE-STEP a WONDFO na www.ebay.cz a 1 kus te vynde na cca5ck :palec: a sou kvalitní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí