Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
Tak ti nevim, jak to čtu, jestli nejsme padlý na hlavu, na co se to vlastně těšíme..?
![]()
Teda kromě těch větších prsou, ještě jsem nikdy neměla pocit, že je mám velký až příliš. ![]()
padlé na hlavu jsme a pořadně
když dokažeme se těšit i na ne moc příjemne věci
jen a jen kvuli malinkemu
klubíčku. no ne??
ja teď dorazila z prace utahana jak pes udělala jsem si testík a bíííííla běloba vůůůůbec nic
. BT už druhy den 36,9. a hlen skoro žadny. pořad pobolíva podbříšek a dudlík je stejnej. nevím co si myslet. a jak to maš ty změnilo se něco??
U mě nic nového.
Graf trvale pokračuje do ztracena, špinění je lehké, ale ms žádná, testy taky jako z obrazů Ladovo zimy, bílo a zase bílo. ![]()
U tebe je na test ještě určitě brzy, změnit se to může každým dnem. ![]()
Jéééžiš, to jsem snad ještě neviděla, a to jsem si říkala, že některé jsem viděla pozitivní. Tohle je pozitivní nad pozitivní.
![]()
Snažit, snažit a zase snažit.
Z toho budou možná i dvojčata. ![]()
1veverka píše:
Jéééžiš, to jsem snad ještě neviděla, a to jsem si říkala, že některé jsem viděla pozitivní. Tohle je pozitivní nad pozitivní.![]()
![]()
Snažit, snažit a zase snažit.Z toho budou možná i dvojčata.
Tak ono pokud je to jištěné aspoň včera, tak to stačí. ![]()
Než se spermie doplazí ten flák cesty, co je čeká, bude to akorát.
![]()
1veverka píše:
Tak ono pokud je to jištěné aspoň včera, tak to stačí.
Než se spermie doplazí ten flák cesty, co je čeká, bude to akorát.![]()
Jo, tak to musela být pěkná zásoba.
Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle. ![]()
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká.
No a zrovna ty pořádně silné, co přežili.
Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé. ![]()
1veverka píše:
Jo, tak to musela být pěkná zásoba.Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle.
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká.No a zrovna ty pořádně silné, co přežili.
Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé.
ahoj holky. jj svatá pravda.
ja se ted vratila z práce dnes jsem to mela dostat ale ku podivu mě dnes neboli bříško. a před MS mě i bolej cecky
a ted nic akorat ten dudlik hehe
No to je nějaký podezřelý.
Možná se tu chystá nějaká těhu epidemie.
![]()
Hlavně chci bejt taky nakažená. ![]()
1veverka píše:
No to je nějaký podezřelý.Možná se tu chystá nějaká těhu epidemie.
![]()
Hlavně chci bejt taky nakažená.
test sněhobílej
kurňa už mě to štve. a Bt včera 36,9 a dnes 36,7. doufam že už nebude klesat protože mě to ujisti že těhu nejsem ![]()
Sakryš, to je práce, to je nějaký spiknutí testů.
Manža zrovna nakupuje a taky mi zas nějaký přiveze, já si vždycky říkám, že už to musí vyjít, že ta čárka tam určitě bude a ono nic. ![]()
A co zkusit ráno, moc nepít, třeba tam u tebe bude aspoň ten duch. ![]()
no dnes jsem zkoušela a nic. ale nevzdavam se. ale pořad si říkam ,,co blbneš ty krávo fakt si tak najivní že si mysliš že to hned na 1× víjde ?? pcheee!!! počkej bouchne ti červena až do nosu." až ta svině červena příjde tak budu hodně smutna ![]()
Ale ono to vyjít klidně může. ![]()
Proč by ne, vždyť ne každá si musí projít x měsíců nebo let, než mimi přijde. ![]()
Neztrácej naději, dokud ms nepřijde.
Zítra už může být všechno jinak a i čárka se objevit. ![]()