Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
30.9.11 10:51

:lol: :lol:
Tak ti nevim, jak to čtu, jestli nejsme padlý na hlavu, na co se to vlastně těšíme..? 8-o :mrgreen:
Teda kromě těch větších prsou, ještě jsem nikdy neměla pocit, že je mám velký až příliš. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.11 18:57

padlé na hlavu jsme a pořadně :pankac: když dokažeme se těšit i na ne moc příjemne věci :cert: jen a jen kvuli malinkemu :andel: klubíčku. no ne?? :dance: ja teď dorazila z prace utahana jak pes udělala jsem si testík a bíííííla běloba vůůůůbec nic :evil: . BT už druhy den 36,9. a hlen skoro žadny. pořad pobolíva podbříšek a dudlík je stejnej. nevím co si myslet. a jak to maš ty změnilo se něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.9.11 21:16

U mě nic nového. :roll: Graf trvale pokračuje do ztracena, špinění je lehké, ale ms žádná, testy taky jako z obrazů Ladovo zimy, bílo a zase bílo. :cert:
U tebe je na test ještě určitě brzy, změnit se to může každým dnem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.10.11 15:20

tady posilam ovu testiky,ten posledni je z rana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 17:33

Jéééžiš, to jsem snad ještě neviděla, a to jsem si říkala, že některé jsem viděla pozitivní. Tohle je pozitivní nad pozitivní. :mrgreen: :dance: :-P
Snažit, snažit a zase snažit. :-P Z toho budou možná i dvojčata. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.10.11 17:47
uvidime ale uz zacina slabnout,ale jeste mame den kdyby to dneska nevyslo
1veverka píše:
Jéééžiš, to jsem snad ještě neviděla, a to jsem si říkala, že některé jsem viděla pozitivní. Tohle je pozitivní nad pozitivní. :mrgreen: :dance: :-P
Snažit, snažit a zase snažit. :-P Z toho budou možná i dvojčata. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 17:49

Tak ono pokud je to jištěné aspoň včera, tak to stačí. :-)
Než se spermie doplazí ten flák cesty, co je čeká, bude to akorát. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.10.11 17:51
sexik byl ve ctvrtek po 3 tydeni pauze :mrgreen: ,tak se tamaspon najde jedna :mrgreen: :mrgreen:
1veverka píše:
Tak ono pokud je to jištěné aspoň včera, tak to stačí. :-)
Než se spermie doplazí ten flák cesty, co je čeká, bude to akorát. :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 17:57

Jo, tak to musela být pěkná zásoba. :mrgreen: Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle. :pankac:
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká. :mrgreen: No a zrovna ty pořádně silné, co přežili. :-D Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.10.11 18:41
1veverka píše:
Jo, tak to musela být pěkná zásoba. :mrgreen: Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle. :pankac:
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká. :mrgreen: No a zrovna ty pořádně silné, co přežili. :-D Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé. :-)

ahoj holky. jj svatá pravda. :pankac: ja se ted vratila z práce dnes jsem to mela dostat ale ku podivu mě dnes neboli bříško. a před MS mě i bolej cecky :mrgreen: a ted nic akorat ten dudlik hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 20:14

No to je nějaký podezřelý. :mrgreen: Možná se tu chystá nějaká těhu epidemie. :dance: :-P
Hlavně chci bejt taky nakažená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.10.11 20:34
1veverka píše:
No to je nějaký podezřelý. :mrgreen: Možná se tu chystá nějaká těhu epidemie. :dance: :-P
Hlavně chci bejt taky nakažená. :mrgreen:

test sněhobílej :-( kurňa už mě to štve. a Bt včera 36,9 a dnes 36,7. doufam že už nebude klesat protože mě to ujisti že těhu nejsem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 20:37

Sakryš, to je práce, to je nějaký spiknutí testů. :cert: Manža zrovna nakupuje a taky mi zas nějaký přiveze, já si vždycky říkám, že už to musí vyjít, že ta čárka tam určitě bude a ono nic. :evil:
A co zkusit ráno, moc nepít, třeba tam u tebe bude aspoň ten duch. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.10.11 20:47

no dnes jsem zkoušela a nic. ale nevzdavam se. ale pořad si říkam ,,co blbneš ty krávo fakt si tak najivní že si mysliš že to hned na 1× víjde ?? pcheee!!! počkej bouchne ti červena až do nosu." až ta svině červena příjde tak budu hodně smutna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 20:51

Ale ono to vyjít klidně může. :wink:
Proč by ne, vždyť ne každá si musí projít x měsíců nebo let, než mimi přijde. :pankac:
Neztrácej naději, dokud ms nepřijde. 8-) Zítra už může být všechno jinak a i čárka se objevit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí