Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
4.10.11 19:14
dobry ted jen cekat 3 tydny :lol:
michaellevik píše:
michaelas2010 píše:
nic jen me porad picha na vajecnikach :lol:
juuuj :-( . a co ta citologie??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.10.11 19:18
michaelas2010 píše:
dobry ted jen cekat 3 tydny :lol:
michaellevik píše:
michaelas2010 píše:
nic jen me porad picha na vajecnikach :lol:
juuuj :-( . a co ta citologie??
:pocitac: :zed: uff tak at ti to rychle uteče. ja jsem ted od 12 do 18 hod spala a udelala jsem si další testik a sněhobílej. ten ranní byl asi vadnej. no nic každopadne skusím rano
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
4.10.11 19:52

Ahoj holky,
můžu k vám na chvilinku? Chtěla jsem se jen zeptat, snad se nebudete zlobit, jestli nemáte zkušenosti, snažíme se o mimčo ale půl roku, teď jsem si koupila ovu testy a včera a dneska tam mám //, jenže zítra nabo pozítří bych to měla dostat, je to vůbec možný?
Budu ráda za každou reakci, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.10.11 20:29
Paige píše:
Ahoj holky,
můžu k vám na chvilinku? Chtěla jsem se jen zeptat, snad se nebudete zlobit, jestli nemáte zkušenosti, snažíme se o mimčo ale půl roku, teď jsem si koupila ovu testy a včera a dneska tam mám //, jenže zítra nabo pozítří bych to měla dostat, je to vůbec možný?
Budu ráda za každou reakci, díky…

a jsou obě stejne silne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
4.10.11 20:49

michaellevik :kytka: , jojo, testovala jsem posledních 5 dnů a teď poslední dva dny jsou stejně silné. Jenže co jsem četla, měla bych mít nějaký ten hlen, jenže zrovna teď jsu taková spíš „suchá“, tak nevím, jak to teda je, jestli jo, nebo ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
4.10.11 20:52

na hlenu nezalezi,ten bych vubec neresila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.10.11 21:11
Paige píše:
michaellevik :kytka: , jojo, testovala jsem posledních 5 dnů a teď poslední dva dny jsou stejně silné. Jenže co jsem četla, měla bych mít nějaký ten hlen, jenže zrovna teď jsu taková spíš „suchá“, tak nevím, jak to teda je, jestli jo, nebo ne :(

tak skuste :hug: možna se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.10.11 21:13

jo holky začala jsem špinit :cry: tak že asi z toho nic. jdu z toho všeho spat. pravděpodobně to zitravypukne uplně tak že miminebude fňuk. pro dnešek končím. papa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.10.11 21:22

Ahoj snažilky… :mavam:
Paige: Je to možné, že máš ovu až před ms, to by znamenalo extrémně krátkou druhou fázi, takže by se mimís neměl šanci chytit.
Jak dlouhý máš cyklus? Nemáš foto těch testů?
Ono je ale dost dobře možné, že ovu je jen posunutá a ms nepřijde teď a když se to povede, tak vůbec. :wink:
michaelas2010: No jo, vlastně u cytolky se na výsledky čeká, to mě určitě taky hned zaparkuje na křeslo a setře. :mrgreen: :lol:
michaellevik: Téda… :-( Budu držet palce, aby se to nerozjelo a bylo to jen nějaké zavrtání mimi. :wink:

Jo a já už toho mám dost, zítra jdu na krev, tak už se to snad konečně rozsekne, co to moje špinění místo ms mělo být. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.10.11 06:41

ahojky. to tvoje špinění už skončilo?? už nemáš nic jo?? :think: co tt pořad ukazuje negat?? ja včera jsk jsem tady psala jsem šla hned spat ale začala mě strašně bolet hlava :zed: tak že po hodine převalováni v posteli jsem si musela vzít prášek. teď už jsem vzhuru a probudila jsem se s bolestí v křížich. no jsem zvědava co to bude jinak bříško zatím neboli. no ale asi si udelam novy graf a pojedu od začátku test dnes rano sněhobíly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
5.10.11 09:36

dobre rano holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.11 10:53

Ahoj snažilky, hezký den přeju. :kytka:
Tak já byla na krvi, výsledky budou po poledni, ale nějak jsem ráno nabyla přesvědčení, že to bude negativní. :-)
michaellevik: Já už si testy ani nekupovala, než budu mít ovu, to budou stejně zase věky. :roll:
A co to tvoje špinění, nepřestalo taky? Já si byla jistá, že z toho bude ms a málem jsem se bála hnout, aby se nespustila, ale přestalo to úplně. Takže kdybych bývala byla těhu, tak by to mimi neohrozilo. :wink:
No, uvidíš, co na tebe tělo chystá, ale dokud není ms, je to pořád nadějné. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.10.11 12:17

aaaaale už se to rozjelo na plne obratky tak že je to pasé! jdu dnes do lekarny nebo do bio obchodu akoupim si KONTRYHEL. je na upravu cyklu a na zlepšeni delohy prej pomaha i pri početí. tak uvidime co to uděla. Veveruško nevěš hlavu a mysli pozit . dej pak vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.11 12:26

No ach jo, to je zase rudá epidemie a žádná těhulka. :cert:
Kontryhel už jsem taky dobu pila, docela myslím zabral na tu ms, měla jsem to dlouhé, silné a ještě víc rozházené, tak to asi upravil, rozhodně není na škodu. :-)
Dám pak vědět, ale prostě ta naděje je tak malá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.10.11 12:46

no uvidiš. a když nic tak budem to zase skoušet spolu ju?? ale držím ti pěstičky. a netrpělivě budu čekat co a jak . ale v17:00 jdu do prace tak možná až zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí