Ovulace a špinění 4. den po ní?

66
6.8.21 10:21

Ovulace a špinění 4. den po ní?

Ahojte,

prosím o radu a názory. S manželem se snažíme o mimi, pečlivě si sleduji ovulaci, měla jsem silnou vlhkost, plodný hlen asi 3 dny (průhledný táhlý), větší chuť na sex, kratší děložní čípek (otevřený asi, já to ještě úplně nepoznám), vše by ovulaci odpovídalo. Nicméně BT je podivná, kolísavá, po nízké teplotě skočila výrazně nahoru, kdy už jsem si myslela, že je po ovu, ale moc se tam nedrží a furt tak nějak skáče o 2-3 desetiny stupně. Ovulační test jsem nedělala.
Teď cca 4. den po ovulaci (co si myslím, že byla), tak jsem začala od rána špinit, nejdříve růžově vodnatě a teď trochu více hustě a do hněda, malinko pobolívá podbříšek… Uhnízdění tak brzo asi není možné a menstruaci mám mít až za týden. Co si o tom myslíte? :nevim: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36010
6.8.21 10:24

Ze se moc sledujes :) Uvidíš co z toho bude. Počkej jestli dorazí menstruace a kdyžtak si udělej test. Nic lepšího teď asi nevymyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.8.21 10:32

@JancaS84 Je to možné :D snažíme se už asi 2 roky… Já si ale spíš nemyslím, že je to těhotenství, protože na to je to špinění nejspíš brzo, spíš mě zaráží a vadí samotné to špinění chvílu po ovu a dlouho před menses, nechápu, proč to je… :? a ta divná BT, kdy to furt skáče nahoru a dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí