Co si počít s ovulačním testem při nepravidelné menstruaci?

125
12.10.10 15:28

Ovulace ano ne

Dobrý den mám na vás takovou otázku. Poslední tři měsíce má nepravidelnou menstruaci a tak nevím jak si počít při testování s ovulačním testem. Dnes je to 18 dní od prvního dne krvácení. Testy provádím užod 10 dne. Zatím se objevuje pořád slabší čárka v testovacím poli což je prý pořád negativní. dnes byla o něco silnější než včera, ale pořád ještě není test pizitivní. Más si udělat ještě zítra test, že už by byl pozitivní, a nebo nebudu mít vůbec ovulaci? Cervikální hlen je řidší, začíná mít čirejší barvu a je táhlejší, čípek je na pohmat měkčí než před pár dny. Může ještě nastat ovulace nebo mám jít na vyšetření jestli k ní vůbec dochází. Moc bychom si přáli miminko, ale zatím nic. milujeme se obden nebo obdva dny. od testování. Už si nevím rady, můžu tedy poprosit o radu? Děkuji moc pěkný den Soňa K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8129
12.10.10 15:48

Ahoj Soni. Pokud byl dnes čárka silnější, tak zítra by mohly být stejně silné. zkus testnout ještě zítra. Při nepravidelné ms, můžeš mít ovu klidně i 25DC. A pokud máš pěkný hlen, tak to vypadá nadějně a ty čárky by zítra mohly opravdu vyjít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.10.10 15:51

Děkuji moc za odpověď. Uvidím zítra a dám zase vědět. Soňa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
12.10.10 15:54

Určitě, zkus to a ozvi se, jak to dopadlo. :palec:

Já jsem dnes 22DC a testuji obden a také jsem ovu ještě neměla. Teda já ani nevím, zda ovu vůbec mám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.10.10 16:30

Tak toto jsou testa včerejší a ten viditelnější je z dneška. Tak ještě jeden zítra a uvidíme, ale teď pociťuji nějaké pobolívání v podbřišku, tak jestli se něco děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
12.10.10 16:35

Tak to opravdu vypadá nadějně Soni i to pobolívání v podbřišku :palec: . Já myslím, že můžete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
12.10.10 16:40

Díky, jsem ráda, že jsem našla diskuzní forum, kde se dozvím rady a zkušenosti od jiných. Tak uvidíme a dám teda vědět. pěkný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.10 09:08

Pěkný den všem, tak dnes ráno jsem si dělala testování hlenu ten je ještě lepší kvality než včera, a kontrolu čípku ten začíná měknout a rozšiřovat se průchod a trochu mě to dole pobolívá jako při menstruaci, ještě musím odpoledne udělat test ovulační a uvidí se. včera bylo tuli tuli pro jistotu, kdyby to mělo nastat. někde píšou, že je vhodný styk při prvním pozitivním testu a potom obden je to pravda abychom to dělali správně? Prý když už je ovulace tak se to nemusí stihnout. Tak odpoledne napíšu jak dopadl test. Zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.10 12:01

Pěkný den všem, byla jsem na gynekoligii a řekla jsem paní doktorce o nepravidelném MC a ona mě napsala Orgametril a že ho mám odedneška brát po sedm dní, no ale co když dnes bude ovulka a třeba se zadaří, tak nevím jestli to mám nebo nemám začít brát? Pokud si to vemu tak to zabrání ovulce a pak se to zase zpozdí nevím na jak dlouho když to mám brá dva cykly? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.10 16:20

Ahojky, tak jsem si dělala test a slabá čárka takže si myslím že ovu nedorazila a nedorazí, hlen sice je, ale nic víc. Vzala jsem si teda tu tabletku a budu doufat, že mě upraví MC a třeba v lednu se mě podaří otěhotnět. Nebo jestli může být u tohoto přípravku ovulace tak třeba i dřív. Ozvu se až bude zase něco nového. :cry: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
13.10.10 18:15

Ahoj Soni, Organetril neznám. Ten Ti má vyvolat MS?
Ten hlen je většinou před ovu a v den ovu už slábne. Prostě nejkvalitnější je vždy před ovu, takže možná ještě nedorazila.
Jestli ta tableta zabrání ovulaci to nevím, ale myslím, že ne. Já jsem dostala v pondělí vyvolávačku a ani ta prý nezabrání ovu. Měla jsem též strach. Takže klidně zkus testnou ještě zítra. Někdy před ovu ta čárka zeslabí a druhý den jsou //.
Držím pěsti a ozvi se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
13.10.10 18:24

ahoj holky :mavam: můžu za váma?? dnes jsem si dělala ovulační test, poslední cyklus jsem měla 34 dní, předminulý 43 dní :mavam: :roll: od prosince se začínáme zase snažit, nemohla jsme půl roku skrz konizaci, tak jsem si taky řekla že aspoň vědět jestli ovu je nebo není..podle příbalového letáku při cyklu 34 dní se má testovat od 18.dne, tak jsem dnes 19 a testla jsem se…mám tam // ale ta druhá je slabší asi tak o polovinu než ta kontrolní, testnu zítra a jsem zvědavá…spadl by mi kámen ze srdce estli ovu probíhá :dance: rok a půl se nám totiž nezadařilo…jedla jsem duphaston na zpravidelnění, zítra jde manža na spermio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.10 18:34

Pěkný večer no uvidíme jestli se mě tím práškem ovulace nakonec třeba neblokne. i tak se budeme zítra mazilkovat. Uvidíme po tom dobrání tabletek, to by měla nastat menstrusce do pěti dnů a pokud se prý nedostaví tak mám přijít a taky by to mohlo znamenat, že bych mohla být těhotná, uvidím a dám vědět. Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.10.10 18:39

dobrý večer no pokud je ta druhá čárka světleší tak je test negativní, ale pořád je naděje na dvě stejně silné, zkuste to ještě jednou dvakrát. To já dnes dostala ten orgametril na úpravu MC a pokud se bere nepřetržitě tak to brání ovulaci, ale pokud jen tak jak napsala paní doktorka tak by měla asi u mě ovulace být, ale to se ještě uvidí. Je to něco podobného jako ten Duphaston. Musíme si navzájem držet pěsti a doufat. Přeji hodně štěstí Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
13.10.10 18:42

my si tu všechny tykáme:-) takže ahoj :mavam: já právě budu brát Duphaston zase…s ním jsme měla MS pravidelnou, bez něj jsem 2. cyklus…předtím si to taky dělalo co chtělo dostala jsem se až na 50DC… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí