Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla jsem se zeptat jaká má být bazální teplota po ovulaci a před menstruací? Mě pořád pobolívá trochu v podbřišku jako kdybych měla zánět močového měchýře, ale přitom jsem nikde v chladnu neseděla a tu teplotu mám 37 a někdy 37,3. Taky chodím častěji na WC, ale při močení mě to nebolí. Nevím co by to mohlo být.
Sonča
SONA333 píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat jaká má být bazální teplota po ovulaci a před menstruací? Mě pořád pobolívá trochu v podbřišku jako kdybych měla zánět močového měchýře, ale přitom jsem nikde v chladnu neseděla a tu teplotu mám 37 a někdy 37,3. Taky chodím častěji na WC, ale při močení mě to nebolí. Nevím co by to mohlo být.Sonča
tak to jjá ti neporadím, já bazální teplotu neměřím
ale je možné, že jsi otěhotněla, to se pak teplota drží kolem těch 37 stupňů, jakmile ale klesne, tak to pravděpodobně těhu není
jinak klučina je krásnej
snad mu brzy přibude sourozenec, držím palce ![]()
Soni, před ovu teplota klesne o pár desetinek, při ovu se zvýší a pak ještě půjde nahoru. Při otěhotnění, se drží nahoře min 18dní. Příklad :
před ovu 36,3-36,6
ovu 36,7-36,9
po ovu 37-37,2
Snad jsem ti pomohla. jinak dobrá internetová stránka:http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?… , http://merenibt.xf.cz/index2.html
Ahoj Soni,no já měla podobný problém nebo zkušenost s ovutestem,takže jsem šla na gynekologii a tam mi ultrazvukem zjistili jak na tom jsem a přesto že na testu byly //,ovulaci jsem ještě neměla,ale bylo to na spadnutí,někdy obzvláště při nepravidelné menstr.nemusí folikula prasknout a ovulace není,takže jsem dostala do zadku injekci a ovulace byla na 100pro.Držím palečky ![]()
Ahoj, no mě teď bývá i nevolno ráno a k večeru a mám hrozný chutě a obvzlášť na kyselý, tak jestli je to po těch tabletkách a že bych to měla za týden dostat? Bazální teplota je 37 už čtvrtý den. Prsa mám taky takový jinší než obvykle. Už fakt nevím co se to děje a nebo jsou to vředy od nervozity. a co ty, už máš děťátko nějaký nebo teprve plánujete a snažíte o první?
Sonča
ahojte, tak já jsme jak praštěná dnes…má mi rodit kočka, už 2 noci číhám a ono furt nic
a dnes nebo zítra by měli dojít výsledky ze spermiogramu, takže jsem jak na trní a čekán na dvě věci na které se těším
![]()
Soni,nemám děťátko,ale moc,moc,moc chceme.No,vypadá to u tebe nadějně.doporučuju si neděla test před menses,málokomu se // čárky ukázali před i když těhotné byly a je to pak takové smutné,když je čekáš a ony tam nejsou.tak vydrž ![]()
tak to budou koťátka v noci,většinou to tak bývá nebo ne?zaleze si někam do klidu a teplíčka.Držim palce ,ať je spermkiogram dobrý,My měli ten první trochu pomalé spermie,počet byl dobrý,partner bral zinek,zhruba tak 13 dnů a to ne zrovna pravidelně,pokud jsem mu to nepřinesla až pod nos,tak by si nezval.přád,jo,vezmu,potom,za chvíli,no děs
Ale i tak to pomohlo,hned ten druhý spermiogram už byl o.k. ![]()
Jojo to znám, zkusím si ho udělat příští týden a uvidím, ale to by byl zázrak. Doufám, že tobě vám se brzo poštěstí a bude mimi. Sonča ![]()
tak holky spermiogram je ok, ale jen ty spermie nezkapalní do těch 15-45minut a to by mohl být problém, ale už mi holky v doskuzi radili co na to tak snad to bude ok, ještě na to mrknem pro jistotu doma, a při nejhorším pomůžou doktoři, prý na svůj věk je ten spermio super…až na to zkapalnění…mohou být spermošky čilé jak chtělí ale v hustém sperma tam prostě nedoplavou…uvidíme no ![]()
viky nesmutni,to bude dobré.dobrý je pro pána kotviční,čaj nebo kapky
ahoj Jitule,nevin ,jak Soně,ale mně si pomohla,já totiž BT absolutně nerozumim,jak,co…tak kouknu na ty stránky