Co si počít s ovulačním testem při nepravidelné menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
16.10.10 14:30

Ahojky chtěla jsem se zeptat jaká má být bazální teplota po ovulaci a před menstruací? Mě pořád pobolívá trochu v podbřišku jako kdybych měla zánět močového měchýře, ale přitom jsem nikde v chladnu neseděla a tu teplotu mám 37 a někdy 37,3. Taky chodím častěji na WC, ale při močení mě to nebolí. Nevím co by to mohlo být. :nevim: Sonča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.10.10 14:43

Tady posílám fotečku našeho malého broučka Milánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
16.10.10 15:00
SONA333 píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat jaká má být bazální teplota po ovulaci a před menstruací? Mě pořád pobolívá trochu v podbřišku jako kdybych měla zánět močového měchýře, ale přitom jsem nikde v chladnu neseděla a tu teplotu mám 37 a někdy 37,3. Taky chodím častěji na WC, ale při močení mě to nebolí. Nevím co by to mohlo být. :nevim: Sonča

tak to jjá ti neporadím, já bazální teplotu neměřím :nevim: :nevim: ale je možné, že jsi otěhotněla, to se pak teplota drží kolem těch 37 stupňů, jakmile ale klesne, tak to pravděpodobně těhu není :think: jinak klučina je krásnej :palec: snad mu brzy přibude sourozenec, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
16.10.10 15:38

Soni, před ovu teplota klesne o pár desetinek, při ovu se zvýší a pak ještě půjde nahoru. Při otěhotnění, se drží nahoře min 18dní. Příklad :
před ovu 36,3-36,6
ovu 36,7-36,9
po ovu 37-37,2
Snad jsem ti pomohla. jinak dobrá internetová stránka:http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…http://merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.10.10 21:24

Ahoj Soni,no já měla podobný problém nebo zkušenost s ovutestem,takže jsem šla na gynekologii a tam mi ultrazvukem zjistili jak na tom jsem a přesto že na testu byly //,ovulaci jsem ještě neměla,ale bylo to na spadnutí,někdy obzvláště při nepravidelné menstr.nemusí folikula prasknout a ovulace není,takže jsem dostala do zadku injekci a ovulace byla na 100pro.Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.10.10 10:39

Ahoj, no mě teď bývá i nevolno ráno a k večeru a mám hrozný chutě a obvzlášť na kyselý, tak jestli je to po těch tabletkách a že bych to měla za týden dostat? Bazální teplota je 37 už čtvrtý den. Prsa mám taky takový jinší než obvykle. Už fakt nevím co se to děje a nebo jsou to vředy od nervozity. a co ty, už máš děťátko nějaký nebo teprve plánujete a snažíte o první? :-) Sonča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.10.10 10:40

Ahojky děvčata jak se máte a jak to u vás vypadá? Sonča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.10.10 10:51

ahojte, tak já jsme jak praštěná dnes…má mi rodit kočka, už 2 noci číhám a ono furt nic :cert: a dnes nebo zítra by měli dojít výsledky ze spermiogramu, takže jsem jak na trní a čekán na dvě věci na které se těším :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 17:32

Soni,nemám děťátko,ale moc,moc,moc chceme.No,vypadá to u tebe nadějně.doporučuju si neděla test před menses,málokomu se // čárky ukázali před i když těhotné byly a je to pak takové smutné,když je čekáš a ony tam nejsou.tak vydrž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 17:36

tak to budou koťátka v noci,většinou to tak bývá nebo ne?zaleze si někam do klidu a teplíčka.Držim palce ,ať je spermkiogram dobrý,My měli ten první trochu pomalé spermie,počet byl dobrý,partner bral zinek,zhruba tak 13 dnů a to ne zrovna pravidelně,pokud jsem mu to nepřinesla až pod nos,tak by si nezval.přád,jo,vezmu,potom,za chvíli,no děs :cert: Ale i tak to pomohlo,hned ten druhý spermiogram už byl o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.10.10 18:34

Jojo to znám, zkusím si ho udělat příští týden a uvidím, ale to by byl zázrak. Doufám, že tobě vám se brzo poštěstí a bude mimi. Sonča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.10.10 18:43

tak holky spermiogram je ok, ale jen ty spermie nezkapalní do těch 15-45minut a to by mohl být problém, ale už mi holky v doskuzi radili co na to tak snad to bude ok, ještě na to mrknem pro jistotu doma, a při nejhorším pomůžou doktoři, prý na svůj věk je ten spermio super…až na to zkapalnění…mohou být spermošky čilé jak chtělí ale v hustém sperma tam prostě nedoplavou…uvidíme no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 19:11

viky nesmutni,to bude dobré.dobrý je pro pána kotviční,čaj nebo kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 19:13

ahoj Jitule,nevin ,jak Soně,ale mně si pomohla,já totiž BT absolutně nerozumim,jak,co…tak kouknu na ty stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.10.10 19:14

SONI,DRŽIM PALCE !!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie