Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bebecinka ahoj…já taky omdlela, že 80 litrů…taky tolik peněz nemáme…a to jsou peníze za pokus, né za úspěšný pokus!!!
Jsem na tom asi jako Ty…spíš ještě hůř, protože mě ani stimulaci nedělali
takže jeden OPU na jeden folikul…neúspěšný…
@sedmula meli jsme 4 vajucha 3 oplodnena, ale na transfer je jedno a to se nechytlo. Jak to probiha u tebe a co s tim delaji
Holky, správné repro centrum by Vám mělo nabídnout jinou stimulaci, když na tu první jste nereagovali nebo reagovali velmi málo. Na příště držím palce ![]()
@bebecinka jj já taky měla dlouhý protokol a zadařilo se velmi dobře. Mám 6 mrazáčků a jeden ET
Vůbec nevím, dneska je to teprve třetí den, takže na test času dost
, ale už bych fakt potřebovala vědět na čem jsem, jsem na nervy ![]()
@maja111111 Mám to v popisku. POvedlo se na první pokus a ještě 6 mrazáčků, které jsme nevyužili. Dnes už máme pětiletou slečnu.
S přitelem se snažime 2,5 roku mam za sebou 2× IUI neúspěšně. A ted kdyz uz jsem mela jit na prvni Ivf, po stimulaci mi odebrali folikuli bohuzel bez vajiček. Přirozeně nam to asi nepujde maji podezreni na předčasné ovarilní selhání. Neni příjemné řesit to když mi je teprve 23 let a vim ze nemuzu mit dítě přirozenou cestou. Chtěla jsem se zeptat kdyz je teda ten folikul prázdný, jestli to může být jen náhoda? Doktorka mi rekla ze se ji to poprve stalo po 5 letech. Ze se to asi dost malo stava.
Nech si změřit hodnotu FSH a AMH, od toho bych se s doktorkou odpichla. Věřím, že to náhoda byla. Můžeš mít v roce třeba vajíčko 8× a 4× bez. Já mám též selhání, prišlo se na to v mých 28 a mám 2 děti přirozeně. První teda trvalo. Dítě mít budete, akorát to třeba potrvá
jsi mladá.