Ovulační test - otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
17.10.11 21:27
Denisa7 píše:
hmmm to je hezké. To bych taky brala. Škoda, že u mě tahle teorie neplatí. 8dc jsme sexovali už mockrát.
No, však já vím, že těch faktorů je mnoho,proč to nejde otěhotnět.

Je to taková malá záhada.

• Citovat
  • Upravit
3622
16.11.11 19:28
lokofa píše:
AliceP píše:
my jsme se snazili tri mesice a ten treti mesic jsem pouzila ovulacni testy a hned se zadarilo..takze u me to vyslo napoprve a kamosce po skoro dvouletym snazeni to diky ovutestum taky vyslo napoprve a to prave ona mi je poradila :))takze za me doporucuju :))
Ale já si myslím,že jen ovu testem to není.
To jste se jako milovali do 14dc (kdy podle knížek je ovu) a pak už ne??

milovali jsme se 16.DC protoze sjem si mysleel za jsem to popasli a pak od 20.-22.DC jinak vubec :) den pred ovulaci, v den ovulace a den po ovulaci..a den pred ovulaci proto ze ten test vysel najeak prapodivne tak uz jsem zacala neco tusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
16.11.11 19:31
lokofa píše:
AliceP píše:
Nainuva píše:
Tři měsíce jsme se snažili. Pak jsem použila ovulační testy. Zjistila jsem, že mám ovulaci až 21.den cyklu. Hned jsem otěhotněla, ale potratila v začátku. Další měsíc jsem opět zkusila ovu test v době kolem 20dne cyklu a hle- byla, takže jsem zase otěhotněla :lol:
tak to jsem na tom stejne..ja jsem jednou potratila a pak jsem vyzkousela ovulacni testy a taky jsem prisla na ovulaci az 21.DC a hned jsem otehotnela diky testum :)

Proč díky testum, test tě neoplodní.
pak leda, že jste se milovali opravdu do max 16dc a pak nic?

Přece manželé, kteí se milují dvakrát, třikrát týdne ovulaci nepropásnou

no to si myslim ze propadnout ovulaci muzes krasne kdyz se milujes dvakrat trikrat v tydnu..my jsme se predchozi mesice snazili prakticky ob den ale po tom cca 16.dc jsme to uz tak nehrotili a dalsi mesic kolem 14.dc kazdy den temer a taky nic..plus minust o vzdy bylo pokryty tak ze se to neda minout a stejne se zadario az kdyz jsem zacla delat ovutesty a soustredili jsem se primo na tu ovluaci a ne celej mesic jak kralici a strachovat se jestli jsem se trefili nebo ne..ten mesic jsem vedela ze vic jsem pro to udelat nemohla a byla jsem naprosto v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.11.11 21:57

Mě to asi pomohlo. Otěhotněla jsem druhý měsíc snažení a to ještě ten první jsme se nesnažili byli jsme na dovče na pokoji se staršim synem tak to nešlo. :mrgreen: Takže vlastně hned napoprvý. Já si to ale pojistila koupila jsem si ten gel na podporu těhu . Jestli to pomohlo nevim ale asi ano :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
26.2.15 13:29

Ahojte holky, :) chtěla bych se zeptat… včera jsem si delala ovu. test v 18:30 a carky byly stejne silne- takze pozitivni test, dneska v 12:00 uz byla testovaci carka min silna, takze test negativni, kdy mam mit teda ovu? a kdy je nejlepsi se snazit? abych neco nepropasla? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 22:56

ovulace před ms?

Mám ms na den přesně každý měsíc, cyklus cca. 24 dnů. Ovulaci mi před časem dr. zjistil asi okolo 9.-10.dne cyklu.
Předevčírem (asi 7 dní před ms) jsem měla trochu špinění. Tak jsem si dnes (4dny před ms) udělala ovulační test a vyšel mi tak, jak je to na obrázku. Když ovulaci nemám, nic se mi na testu nezobrazí.
Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
9.5.16 22:59

@janeshort že nám fotíš negativní ovulační test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 23:07
@j.a.n.i1 píše:
@janeshort že nám fotíš negativní ovulační test.

Moc netestuju, testy jsou drahé, tak asi z testu usuzuju, že nejspíš někdy brzy bude ovulace nebo už byla. V jiné dny se neobjeví na testu vůbec nic
Nechci si kupovat další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
9.5.16 23:12

@janeshort Jeden ovulační test je jak žádný, to můžeš prachy za něj rovnou hodit do kanálu… slabá druhá čárka se může ukazovat pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 23:14
@j.a.n.i1 píše:
@janeshort Jeden ovulační test je jak žádný, to můžeš prachy za něj rovnou hodit do kanálu… slabá druhá čárka se může ukazovat pořád.

Hlavní, že u dr. se vždycky ovulace prokázala. Ovulační test beru orientačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.5.16 23:16

@janeshort já to moc nechápu, dr. ti zjistil že máš ovulaci cca 9. den, teď jsi 20. den a dva dny po špinění děláš ovulační test? Jako jestli to špinění před dvěma dny nebyla ovulace? A proč až po dvou dnech, když už by byly hormony dávno pryč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 23:19
@AnastazieB píše:
@janeshort já to moc nechápu, dr. ti zjistil že máš ovulaci cca 9. den, teď jsi 20. den a dva dny po špinění děláš ovulační test? Jako jestli to špinění před dvěma dny nebyla ovulace? A proč až po dvou dnech, když už by byly hormony dávno pryč? :nevim:

Spíš mě napadlo si ho udělat kvůli tomu špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.5.16 23:20

@janeshort a co jsi tím chtěla zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.5.16 23:23
@AnastazieB píše:
@janeshort a co jsi tím chtěla zjistit?

Jestli třeba před pár dny nebyla ovulace. Mě se to takhle vždycky na testu objevilo. Další testy nemají smysl, abych se trefila přesně na den, to by šlo do peněz. Když to bylo dál od data ovulace, na testu se neobjevilo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
9.5.16 23:29

Už dlouho jsem ovulační testy nedělala, ale je to u nich tak, že před očekávanou ovulací se začne objevovat čárka a den před ovulací (u mně to ale bylo třeba pokaždé v den ovulace) je ta čárka stejně silná. Občas jsem testovala i 2× denně a byla stejně silná jen odpoledne.
Tenhle tvůj jeden test neznamená nic, pokud jich neuděláš víc, je možné, že slabší čárka tam je pořád (ovulační funguje jinak než těhotenský). Musela bys vysledovat jestli čárka slábne. Pak by bylo možné, že jsi měla ovulaci včera nebo předevčírem, každopádně bys ale tím pádem neměla mít MS za 4 dny, ale min. za deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí