Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janeshort pozitivni ovulacni test znamena pravdepodobnou ovulaci v nejblizsich 48 hodinach… ja diky ovulacním testum otehotnela hned ( mela jsem 18.-19. den) a ted jsem mela ovulacni test pozitivni uz 11. den…takze se muze ovulace klidne menit, nemusi byt pokazde ve stejny den ![]()
@AnastazieB píše:
Už dlouho jsem ovulační testy nedělala, ale je to u nich tak, že před očekávanou ovulací se začne objevovat čárka a den před ovulací (u mně to ale bylo třeba pokaždé v den ovulace) je ta čárka stejně silná. Občas jsem testovala i 2× denně a byla stejně silná jen odpoledne.
Tenhle tvůj jeden test neznamená nic, pokud jich neuděláš víc, je možné, že slabší čárka tam je pořád (ovulační funguje jinak než těhotenský). Musela bys vysledovat jestli čárka slábne. Pak by bylo možné, že jsi měla ovulaci včera nebo předevčírem, každopádně bys ale tím pádem neměla mít MS za 4 dny, ale min. za deset dní.
Test jsem dělala večer, ráno nemám čas.
@janeshort píše:
Test jsem dělala večer, ráno nemám čas.
Jednou jsem kdysi dávno zkoušela nějaké testy po sobě a čárka byla den ode dne silnější.
@janeshort No, nemusely se do tebe holky tak pouštět, místo rady jen výčitky…
Těžko se posuzuje ovulace, když nemáš srovnání sílící čárky, ale takováhle druhá čárka by konkrétně u mě znamenala pozitivní, nikdy jsem silnější čárku neměla, někdo jiný má tu testovanou i silnější než je kontrolní. Tak těžko říct. Taky jsem četla, že ovu test někdy ukáže těhotenství dřív než těhotenské testy a s tím špiněním by to možná odpovídalo
Ale nechci kecat, klidně pár dnů testuj, nebo tomu dej čas a třeba až se nedostaví ms, tak testni na těhotenství ![]()
Ahoj, já takovou druhou čárku mám na ovu testu prakticky pořad. Jak psaly holky - jeden test ti nic neřekne.
@Petule030 píše:
@janeshort No, nemusely se do tebe holky tak pouštět, místo rady jen výčitky…
Těžko se posuzuje ovulace, když nemáš srovnání sílící čárky, ale takováhle druhá čárka by konkrétně u mě znamenala pozitivní, nikdy jsem silnější čárku neměla, někdo jiný má tu testovanou i silnější než je kontrolní. Tak těžko říct. Taky jsem četla, že ovu test někdy ukáže těhotenství dřív než těhotenské testy a s tím špiněním by to možná odpovídaloAle nechci kecat, klidně pár dnů testuj, nebo tomu dej čas a třeba až se nedostaví ms, tak testni na těhotenství
Díky za podporu. ![]()