Ovulační test - stále slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
29.10.11 21:04

Niektorym zenam ta hladina LH proste stupa a klesa pomaly, takze mozu mat test pozitivny aj viac dni, pre nich je to vyhoda…ale su aj zeny, u ktorych je to „rychlovka“ a aj ked testuju 2× denne, nemusia sa strafit…takze je to nahoda… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.10.11 21:05

Hele a je možné, že když mám MS na den přesně a ovulaci mi lékař naměřil minule, že někdy neovuluju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 21:12

Fu, tak to ti nepoviem, ale anovulacne cykly, aspon ja co som videla grafy, pravidelne neboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.10.11 21:14

Teď jsem tě nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
29.10.11 21:25

Ahoj.
Mám po porodu úplně stejný problém. Sice se ještě nesnažíme, ale na zkoušku jsem si dělala v minulých cyklech ovu testy, a nikdy jsem nezastihla úplně pozitivní test (přitom před těhotenstvím jsem si dělala jen jeden test v cyklu, takhle 3 cykly po sobě, a test vyšel ukázkově pozitivní, taky se nám hned zadařilo).
Podle toho, co jsem si načítala, pokud by nedošlo v daném cyklu k ovulaci, tak by ten test vůbec nezachytil vzrůstající hladinu LH, prostě by se vůbec neukázala testovací čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 21:26

No ze pokial zeny neovulovali, tak cykly mali rozne dlhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 21:30
Ha-ni píše:
Ahoj.
Mám po porodu úplně stejný problém. Sice se ještě nesnažíme, ale na zkoušku jsem si dělala v minulých cyklech ovu testy, a nikdy jsem nezastihla úplně pozitivní test (přitom před těhotenstvím jsem si dělala jen jeden test v cyklu, takhle 3 cykly po sobě, a test vyšel ukázkově pozitivní, taky se nám hned zadařilo).
Podle toho, co jsem si načítala, pokud by nedošlo v daném cyklu k ovulaci, tak by ten test vůbec nezachytil vzrůstající hladinu LH, prostě by se vůbec neukázala testovací čárka.

v tele je vzdy nejaka nizka hladina LH, takze vzdy sa nejaka ciarka ukaze, aj ked velmi slabucka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
29.10.11 21:31
son1cka píše:
Ha-ni píše:
Ahoj.
Podle toho, co jsem si načítala, pokud by nedošlo v daném cyklu k ovulaci, tak by ten test vůbec nezachytil vzrůstající hladinu LH, prostě by se vůbec neukázala testovací čárka.
v tele je vzdy nejaka nizka hladina LH, takze vzdy sa nejaka ciarka ukaze, aj ked velmi slabucka…

Nojo, ale když jsem testovala ještě velmi brzy před ovulací, testovací se neobjevila žádná. Bylo prostě sněhobílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 21:34

Ha-ni, tak to je divne. Mohla si mat velmi zriedeny moc, ale z mojej skusenosti…a to som tych ovulacnych ocikala pozehnane…som vzdy mala ciarku aj ked velmi slabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
29.10.11 21:36

Son1cko, předtím jsem 2 hodiny nepila :nevim: A další den, když jsem to zkoušela, zase bílo. Pak jsem den netestovala a ten další už se objevila čárka, ale ne stejně silná jako kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 21:46

Tak potom neviem…dufam, ze ta tu neoblbujem nejakymi mylnymi info…ale fakt ja som mala ciarku vzdy… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.10.11 21:49

Jo holky, to nemůžu říct, já testuju jen kolemm půlky a vždy tam něco bylo. Výrazně dřív jsem nikdy nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
29.10.11 21:55

No já testovala dřív ne proto, že bych chtěla zbytečně utrácet, ale mívala jsem ovulaci dříve. Po porodu se mi šoupla o pár dní dozadu a zkrátila se mi LF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.10.11 21:58

Taky kvůli tomu jsem vlastně testování začala, zda to mám po porodu stejně ale vždy čárka malinko, pak trošku silnější a pak nic. Jen před měsícem byla výrazně silnější.

Takže myslíte, že když je MS cyklus pravidelný na den, že bude nastávat ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.11 22:03

Baby, uz ma napada len toto-opytajte sa v teme „meranie BT“-aj ked teraz je tam uz trochu mlkvo, vacsina bab uz mamickuje, alebo este lepsie, napiste spravu Lauritke - to je skvela baba, ktora ma ovu testy v malicku…a poradi vzdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí