Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:
To znám, když jsou dny D, tak se něco po - např. u nás pravidelně manžel někam jede - jako zase tuto středu. Jezdí služebně snad pravidelně po 28dnech.
Osmanko, tak to musíte pojistit před a po středě. ![]()
Snad pořídíš na gyndě. Jinak HP se dělá co vím snad 3DC, takže budeš muset čekat. Škoda, že sis tam nezašla před MS.
Ahoj,
tak nevím, líkař nic neříkal o nějakém dni cyklu, prostě mě tam poslal dnes. Ale říkal, že když jsem měla dvě těhu a mám MS pravidelnou, tak je to jen otázka času, že zbytečně plaším. Že jsem zdravá dle prohlídky a prvním příznakem sebemenšího problému by byla nepravidelná MS. Prý u manžela by to mělo být taky ok - že dvě početí nebude už náhoda.
Koupila jsem si levné ovu testy - 31,–/2ks, tak až začnu mít víc hlenu, začnu testovat a v půlce cyklu i víckrát za den a uvidíme. Ale to by lékař něměl slyšet - prý se nemám sledovat a sledováním to jen oddaluju
.
Osmanka píše:
Ahoj,
tak nevím, líkař nic neříkal o nějakém dni cyklu, prostě mě tam poslal dnes. Ale říkal, že když jsem měla dvě těhu a mám MS pravidelnou, tak je to jen otázka času, že zbytečně plaším. Že jsem zdravá dle prohlídky a prvním příznakem sebemenšího problému by byla nepravidelná MS. Prý u manžela by to mělo být taky ok - že dvě početí nebude už náhoda.každá tvrdíme že se nesledujem protože oni to nechtějí slyšet a přitom sledujem každé píchnutí co?![]()
jinak malej dnes zalehl s teplotkou a teď ze spaní kňourá že ho bolejí zádíčka tak snad to nebudou ledviny
Koupila jsem si levné ovu testy - 31,–/2ks, tak až začnu mít víc hlenu, začnu testovat a v půlce cyklu i víckrát za den a uvidíme. Ale to by lékař něměl slyšet - prý se nemám sledovat a sledováním to jen oddaluju.
domčík píše:Osmanka píše:
Ahoj,
tak nevím, líkař nic neříkal o nějakém dni cyklu, prostě mě tam poslal dnes. Ale říkal, že když jsem měla dvě těhu a mám MS pravidelnou, tak je to jen otázka času, že zbytečně plaším. Že jsem zdravá dle prohlídky a prvním příznakem sebemenšího problému by byla nepravidelná MS. Prý u manžela by to mělo být taky ok - že dvě početí nebude už náhoda.každá tvrdíme že se nesledujem protože oni to nechtějí slyšet a přitom sledujem každé píchnutí co?![]()
jinak malej dnes zalehl s teplotkou a teď ze spaní kňourá že ho bolejí zádíčka tak snad to nebudou ledviny
Koupila jsem si levné ovu testy - 31,–/2ks, tak až začnu mít víc hlenu, začnu testovat a v půlce cyklu i víckrát za den a uvidíme. Ale to by lékař něměl slyšet - prý se nemám sledovat a sledováním to jen oddaluju.
teď koukám že jsem svůj příspěvek šoupla mezi tvé řádky ale jak to se mi povedlo
![]()
Ať se uzdraví, přeji pevné nervy.
Koupila jsem synovi nějaké želatýnové bombóny s vitamíny v lékárně. Měl 3virózy po sobě, tak už nevím, co mu dávat. Ale může jen jeden denně. Syn by zbaštil ceou pixlu
.
Osmanka píše:
Ať se uzdraví, přeji pevné nervy.Koupila jsem synovi nějaké želatýnové bombóny s vitamíny v lékárně. Měl 3virózy po sobě, tak už nevím, co mu dávat. Ale může jen jeden denně. Syn by zbaštil ceou pixlu.
to jo já minule prosila o vitamíny v kapkách tak mi obědnali multitabs,protože když jsem mu koupila tabletky nebo bonbony,tak taky nechápal proč nesmí víc než jeden ![]()
Ahoj holky,
zdravím vás. Pročetla jsem si vaši diskuzi a chtěla jsem vám jen říct, že co se týče ovu testů, tak se dají pořídit na eBay z Anglie (za cca 250,– 30ks ovu testů + 10ks těhot. testů - i s poštovným). Objednala jsem si tam taky, dají se objednat různé kombinace v počtech.
Tady máte odkaz:
http://viewitem.eim.ebay.cz/…1275684/item
Pomka píše:
Ahoj holky,
zdravím vás. Pročetla jsem si vaši diskuzi a chtěla jsem vám jen říct, že co se týče ovu testů, tak se dají pořídit na eBay z Anglie (za cca 250,– 30ks ovu testů + 10ks těhot. testů - i s poštovným). Objednala jsem si tam taky, dají se objednat různé kombinace v počtech.
Tady máte odkaz:
http://viewitem.eim.ebay.cz/…1275684/item
TAK TO JE BOMBA
MOOOOOOOOC DĚKUJI ![]()
Není zač. Musíš mít aktivní službu PayPal (platba kartou přes net) a samozřejmě se na eBay zaregistrovat. Když pohledáš, najdeš na toto témě i diskuze (ovu testy na eBay). Já objednala nedávno a přišly v pohodě, bez problémů. Dej zobrazit všechny nabídky prodejce a stačí si vybrat ![]()
Pomka píše:
Není zač. Musíš mít aktivní službu PayPal (platba kartou přes net) a samozřejmě se na eBay zaregistrovat. Když pohledáš, najdeš na toto témě i diskuze (ovu testy na eBay). Já objednala nedávno a přišly v pohodě, bez problémů.
JAJ TAK PAYPAL NEMÁM
A NEJDE POSLAT NORMÁLNĚ JEDNORÁZOVÝ PŘÍKAZ K ÚHRASĚ?
JINAK OSMANKO MALEJ MÁ ZÁPAL PLIC TAK SI OPĚT UŽÍVÁME
JE MI HO TAK LÍTO,ŘÍKAL MI ŽE HO V KRKU ŠIMRAJ MOUCHY MUSELA JSEM SE PŘEZ SLZY ZASMÁT ![]()
To si nejsem jistá, zda to jde. Zkus napsat dotaz prodejci. Když jsem objednávala, tak mám pocit, že mi přišly nějaké možné způsoby platby za zboží.
Ha-ni píše:
Domčíku, tak snad bude mít nějaký lehčí průběh, bobek![]()
DĚKUJU
PRÝ JE FAJN ŽE JSME PŘIŠLI BRZO A DOSTAL HNED ANTIB.KDYŽ SE PŘEZ NOC NEZLEPŠÍ MUSÍME NA RENGEN A DO NEMOCNICE,ALE PŘED HOĎKOU USNUL A NEKAŠLE TAK SNAD BUDE UŽ LÍP
pomko tak jsem se tam zategistrovala ale chtějí platbu jenom paypal tak jsem v čudu a návod na založení je v angličtině ![]()
eBay a PayPal je jen v angličtině, ale když pohledáš na netu, najdeš návod v češtině, jak se zaregistrovat na paypal. Ale já mám stejně tušení, jestli není platba možná i bankovním převodem… Zkus prodejci napsat (musíš samozřejmě anglicky), zda můžeš provést platbu bankovním převodem bez paypal.