Ovulační test - stále slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
15.12.11 13:17
Osmanka píše:
domčík píše:
Osmanka píše:
Tak co nového? U nás MS proběhla.
ahoj,u nás dnes nedošla ale na testu jsou opět pidiii dušíci tak to už by případné těhu mělo udělat // čekám tedy ms dál :mrgreen:
držím palečky

ahojky tak já opět pididušík vzala jsem ty testy a skočila na gyndu sestřiška je viděla taky prý k oplodnění jistě došlo ale je třeba aby začal ten duch do neděle sílít mám zavolat po víkendu a domluvit co dál ale spíš budu asi prý menstruovat no uvidím ale to je ještě horší čekání než jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
15.12.11 13:29

Tak to gratuluju. Já mám tedy duchy dost často, ale vždy dojde k MS. Takže buď jsou chybné testy, nebo jsem koro vždy těhotná, ale nechytne se to. No tak babo raď :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
15.12.11 16:20

Domčíku, držím palce, ať // sílí a není to biochemické :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.12.11 17:05
Ha-ni píše:
Domčíku, držím palce, ať // sílí a není to biochemické :hug:

doktorka mi řekla že nejsou omylné // nebo mázlá barva prý ten proužek bez těho hormonu nereaguje takže jde o těhu ale právě že se někdy mimi neudrží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
16.12.11 15:07

Mě v lékárně zase jednou řekli, že bývají testy rády falešně pozitivní - tedy když jsou to dušíci, protože prý se může stát, že hcg má někdy i muž - tedy nějaké stopové množství a proto test zareaguje nepatrně a že je důležité až zda jsou proužky silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.12.11 20:18
Osmanka píše:
Mě v lékárně zase jednou řekli, že bývají testy rády falešně pozitivní - tedy když jsou to dušíci, protože prý se může stát, že hcg má někdy i muž - tedy nějaké stopové množství a proto test zareaguje nepatrně a že je důležité až zda jsou proužky silné.

tak já mám ms jak prase silnou je mi zle a mám křeče :twisted: osmanko tak zas leden ;) zase jsem vsteky tak naklidila jako naposled u našeho :andel: zlatíčka malinkýho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
16.12.11 21:16

Domčíku, to je škoda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.12.11 06:58
Ha-ni píše:
Domčíku, to je škoda. :(

JE ALE ZASE LEPŠÍ HNED NA ZAČÁTKU NEŽ VE 13TÝDNU,ALE TEĎ BUDE HODNĚ STAROSTÍ S VÁNOCEMA JEŠTĚ MÁM DVĚ CHATY NA STAROST A TAM BUDU MÍT AŽ DO JARA LIDI TAK TO SNAD NEBUDU TOLIK ŘEŠIT A BUDE LÍP ;) JINAK TADY JE TAKOVÁ VÁNICE AŽ JSEM SE BÁLA ŽE NÁM TO VEME STŘECHU 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.12.11 09:14

Příště to vyjde !!! Mám pocit, že u nás ve firmě se rodí hlavně v srpnu a v září, což odpovídá těhotnění kolem vánoc - letos se narodily 3děti v tomto období a to je nás jen cca 120 zaměstnanců, žádné tisícovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.12.11 11:08
Osmanka píše:
Příště to vyjde !!! Mám pocit, že u nás ve firmě se rodí hlavně v srpnu a v září, což odpovídá těhotnění kolem vánoc - letos se narodily 3děti v tomto období a to je nás jen cca 120 zaměstnanců, žádné tisícovky.
:mrgreen:tak to máš velkou naději ;) jak je u vás?tady stále vánice :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
17.12.11 21:23

DOmčíku, ty bydlíš někde na severu, že? Tady byl vichr včéra, taky jsem se bála (u nás je hodně větrno) o střechu. Loni nám vítr vzal i nějakou tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
18.12.11 06:55
Ha-ni píše:
DOmčíku, ty bydlíš někde na severu, že? Tady byl vichr včéra, taky jsem se bála (u nás je hodně větrno) o střechu. Loni nám vítr vzal i nějakou tašku.

já jsem z jizerek (4km od jizerky a 7 od harrachova) :mrgreen: ale občas si připadám jak na severním polu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
18.12.11 22:14

Jejda holky z hor, to nezávidím. My jsme na vesnici za Prahou, kolem jen pole, takže když fouká, tak pak umírají i lidi - ach jo :-(. Ale proč nezávidím, tuny sněhu apod. Jsem typ zralý na kanárské ostrovy - stále cca 24C celý rok, žádné horka, žádné zimy. Zimu spíš přežívám než si užívám :-). Stačí mi tady u nás, když několikrát za den odhrnuji sníh z auta a od garáže, sáňkuju autem po silnici. Takže si neumím představit žít v horách. Už by bylo jaro :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
23.12.11 13:12

HOLKY KRÁSNÉ SVÁTKY VÁM VŠEM PŘEJI A NÁM ČEKATELKÁM HODNĚ // // // A VÁM MAMINKÁM ZDRAVÍČKO I PRO MIMINKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.12.11 18:58

Já se také přidávám, přeji vám krásné svátky a když ne pod stromečkem, tak brzy poté ten vytoužený dárek v podobě // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí