Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:domčík píše:držím palečkyOsmanka píše:ahoj,u nás dnes nedošla ale na testu jsou opět pidiii dušíci tak to už by případné těhu mělo udělat // čekám tedy ms dál
Tak co nového? U nás MS proběhla.
ahojky tak já opět pididušík vzala jsem ty testy a skočila na gyndu sestřiška je viděla taky prý k oplodnění jistě došlo ale je třeba aby začal ten duch do neděle sílít mám zavolat po víkendu a domluvit co dál ale spíš budu asi prý menstruovat no uvidím ale to je ještě horší čekání než jindy
Tak to gratuluju. Já mám tedy duchy dost často, ale vždy dojde k MS. Takže buď jsou chybné testy, nebo jsem koro vždy těhotná, ale nechytne se to. No tak babo raď
.
Ha-ni píše:
Domčíku, držím palce, ať // sílí a není to biochemické
doktorka mi řekla že nejsou omylné // nebo mázlá barva prý ten proužek bez těho hormonu nereaguje takže jde o těhu ale právě že se někdy mimi neudrží ![]()
Mě v lékárně zase jednou řekli, že bývají testy rády falešně pozitivní - tedy když jsou to dušíci, protože prý se může stát, že hcg má někdy i muž - tedy nějaké stopové množství a proto test zareaguje nepatrně a že je důležité až zda jsou proužky silné.
Osmanka píše:
Mě v lékárně zase jednou řekli, že bývají testy rády falešně pozitivní - tedy když jsou to dušíci, protože prý se může stát, že hcg má někdy i muž - tedy nějaké stopové množství a proto test zareaguje nepatrně a že je důležité až zda jsou proužky silné.
tak já mám ms jak prase silnou je mi zle a mám křeče
osmanko tak zas leden
zase jsem vsteky tak naklidila jako naposled u našeho
zlatíčka malinkýho ![]()
Ha-ni píše:
Domčíku, to je škoda.
JE ALE ZASE LEPŠÍ HNED NA ZAČÁTKU NEŽ VE 13TÝDNU,ALE TEĎ BUDE HODNĚ STAROSTÍ S VÁNOCEMA JEŠTĚ MÁM DVĚ CHATY NA STAROST A TAM BUDU MÍT AŽ DO JARA LIDI TAK TO SNAD NEBUDU TOLIK ŘEŠIT A BUDE LÍP
JINAK TADY JE TAKOVÁ VÁNICE AŽ JSEM SE BÁLA ŽE NÁM TO VEME STŘECHU ![]()
Příště to vyjde !!! Mám pocit, že u nás ve firmě se rodí hlavně v srpnu a v září, což odpovídá těhotnění kolem vánoc - letos se narodily 3děti v tomto období a to je nás jen cca 120 zaměstnanců, žádné tisícovky.
Osmanka píše:
Příště to vyjde !!! Mám pocit, že u nás ve firmě se rodí hlavně v srpnu a v září, což odpovídá těhotnění kolem vánoc - letos se narodily 3děti v tomto období a to je nás jen cca 120 zaměstnanců, žádné tisícovky.
DOmčíku, ty bydlíš někde na severu, že? Tady byl vichr včéra, taky jsem se bála (u nás je hodně větrno) o střechu. Loni nám vítr vzal i nějakou tašku.
Ha-ni píše:
DOmčíku, ty bydlíš někde na severu, že? Tady byl vichr včéra, taky jsem se bála (u nás je hodně větrno) o střechu. Loni nám vítr vzal i nějakou tašku.
já jsem z jizerek (4km od jizerky a 7 od harrachova)
ale občas si připadám jak na severním polu ![]()
Jejda holky z hor, to nezávidím. My jsme na vesnici za Prahou, kolem jen pole, takže když fouká, tak pak umírají i lidi - ach jo
. Ale proč nezávidím, tuny sněhu apod. Jsem typ zralý na kanárské ostrovy - stále cca 24C celý rok, žádné horka, žádné zimy. Zimu spíš přežívám než si užívám
. Stačí mi tady u nás, když několikrát za den odhrnuji sníh z auta a od garáže, sáňkuju autem po silnici. Takže si neumím představit žít v horách. Už by bylo jaro
.
HOLKY KRÁSNÉ SVÁTKY VÁM VŠEM PŘEJI A NÁM ČEKATELKÁM HODNĚ // // // A VÁM MAMINKÁM ZDRAVÍČKO I PRO MIMINKA
Já se také přidávám, přeji vám krásné svátky a když ne pod stromečkem, tak brzy poté ten vytoužený dárek v podobě // ![]()