Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ha-ni píše:
KOntryhel prý může posunout ovulaci o 1-2 dny.
tak to asi bude ono, dnes mi teplota o dost poklesla, to mám vždy před ovu, tak se snad dočkám ![]()
Osmanka píše:
Holky, jsem v tom!!!!!!!Test pozitivní, čárka silná jako testovací!!!!
Ahoj holky, uz se snazime s pritelem 8mesicu a nic, presla jsem na ovulacni testy a ne vzdy se podari ovulaci zastihnout, asi ji mam ruzne, i kdyz menses mam vcelku pravidelny. Chtela jsem se zeptat co to znamena, ze mi Ovulacni test ukazal asi 4dny po sobe slabou caku pak zmizela, je mozne ze jsem mela ovulaci? Testovala jsem jen jednou denne, navecer. Diky
Ahoj, si asi necitala navod na ovulacnom teste, vsakze?
v skratke-
pred cikanim na OT sa dve hodiny neje a nepije. robi sa medzi 10:00- 20:00.
a hlavne, OT je pozitivny len v pripade, ze testovacia ciarka je rovnako silna alebo silnejsia nez kontrolna ![]()
cize 4 slabe ciarky neznamenaju absolutne nic ![]()
Aha, no diky, ja urcite nejedla, mozna jen trochu pila a testovala jsem se vzdy kolem 17.-18.h a mela jsem presne ten treti den bolesti vajecniku, byla jsem natekla (bricho) a mela jsme dost silny ciry vytok, tak jsem doufala, ze jsem ji konecne nasla. A uz tyden me boli prsa. No tak asi priste. M.
Ze zkušenosti před rokem - touto dobou jsem taky po roce pokusů už přistoupila na testy(teď už mám mimi
) ovulaci můžeš mít fakt nepravidelně - u prvního jsem měla vždy 14.den a před rokem jednou 12.den a jednou 17.den. Koupila jsem si v lékárně nějaké levné testy, stály asi 30,– a byly tam 2testy. Ráno jsem měla třeba jen o odstín slabší a večer byl test čistý. Takhle jsem testovala dva měsíce a fakt dvakrát za den a to i týden a za měsíc se MS nedostavila a teď se mi tu houpe mimi
. Takže vydrž a nepodléhej panice. Podaří se, když to nebudeš čekat - jako u nás.
Diky
Uz bychom nejakeho ciperu chteli, ale tady asi nejsem sama
Zatim nepodleham panice, ale mesice leti tak jsem zkusila uz i tuhle variantu. Diky za podporu a pekny den.
Musim se pochlubit, je to taaam, //
Obrovska radost.
Pekny den.
Jé to moc gratuluju! Otevřete si poslední lahvinku vína na oslavu, nějakou super! Neboj, ber to tak, že kdybys si udělala testy o den dřív, tak bys se třeba taky napila.
Ještě držím palečky, aby to dobře dopadlo a bylo těhotenství bez nervů! Každé těhu bylo u nás nějaké aškobrtnutí - u jednoho moc velká hlavička a u druhého zase jsem měla obrovské HCG na jedno dítě - takže vždy dodatečné vyšetření - tak aby to bylo bez nějakých zadrhelíků a byla jsi v kondici až do porodu.
Děkuji moc. Jsem trochu nervózní. Je to první těhotenství. Takže zatím nevím co a jak. Ale moc se Radim. Hlavně žádné velké zadrhely jak říkáš. Měj se pěkně. ![]()
Chtěla bych se zeptat ohledně ovu testu. Minulý měsíc mi krásně ukázal pozitivní dvě silné čárky třináctý den ode dne předcházejícího poč. menzes. Dnes v lednu je to už asi čtrnáctý den a pořád nic, jenom slabounký dušík ta druhá čárka. Jak to? Nemělo by to vycházet přibližně nastejno? Je možné, že ovulace vůbec nebude, jsem z toho zmatená…
Nikdo neporadíte,? je možné, že dvě silné čárky byly vidět třeba jinou denní dobu než testuji? Ale že by po pár hodinách byl zase jen dušík?
Tak si myslím, že asi ovu byla dřív ( ale to by bylo třim dny po MS )a proto mi to těď ukazuje sněhobílo. Myslíte, že se ještě něco ukáže, Dnes 14 DC, cyklus 28 dnů.
![]()
Myslím, že to bude jak píšeš, budto už byla, nebo test prostě nezachytil…