Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:
Přesně, měla jsem hned hrozně hlenu, ale přišlo mi to divný a testla jsem až u prostřed a to nebyla čárka.
A BYL TO TAKOVÝ TEN PRŮHLEDNÝ HLEN??JÁ HO PRAVĚ VĚTŠINOU MÁM V PŮLCE CIKLU,TEĎ BYL NA ZAČÁTKU A PAK UŽ NIC ![]()
Jojo, byl to ten hled. Měla jsem ho těsně po MS a pak v půlce cyklu totálně sucho. Tak nevím, zda se ovu posunula nebo nebyla vůbec. Ach jo, v těle se vůbec nevyznám.
Osmanka píše:
Jojo, byl to ten hled. Měla jsem ho těsně po MS a pak v půlce cyklu totálně sucho. Tak nevím, zda se ovu posunula nebo nebyla vůbec. Ach jo, v těle se vůbec nevyznám.
TAK JSEM MAKALA KOLEM BARÁKU JE NÁDHERNĚ ![]()
CO DĚLÁŠ TY??? A JE NĚCO NOVÉHO?
Já myju okna, byla jsem u sousedky - má nemocného syna, tak je doma.
ohojda osmanko ![]()
tak si představ že se mi snad rozjíždí ovulace ![]()
jsem z toho jelen,měla jsem 4 těhotenský testy s pididuchma a teď mě zas bolí břicho a mám průhledný hlen tak to je mazec
co ty co je nového???
Ahoj, počkej, tak pozdě - neříkala jsi, že máš dostat brzo MS? A nejsi těhu,když máš duchy?
Osmanka píše:
Ahoj, počkej, tak pozdě - neříkala jsi, že máš dostat brzo MS? A nejsi těhu,když máš duchy?
dobré ráno,proto tomu nerozumím,měla jsem ovu po ms,sex taky,pididuchy taky,teď jsem 18den ciklu ona by mohla být ale podruhé???prostě tomu nerozumím ![]()
Ahoj,
nevím, ale kamarádka čekala dvoujčata a byl mezi nima týden prý - tak jestli není možné, že se uvolní vajíčko z jednoho vaječníku a pak z druhého
. Tak hodně štěstí.
Mě těď bolí huba - doktor mi vrtal zuby 2, prý se mi spustila hrozně krev. Ach jo.
Osmanka píše:
Ahoj,
nevím, ale kamarádka čekala dvoujčata a byl mezi nima týden prý - tak jestli není možné, že se uvolní vajíčko z jednoho vaječníku a pak z druhého. Tak hodně štěstí.Mě těď bolí huba - doktor mi vrtal zuby 2, prý se mi spustila hrozně krev. Ach jo.
to je mi líto,zuby jsou prevíti
tak foukám na dálku a přeju klidnou noc.
Díky, lehla jsem si se synem a když jsem vstala, tak jsem měla pocit, jako že mi dal někdo do zubů - ne bolest, ale jako kdyby mi je někdo přeskládal
.
Osmanka píše:
Díky, lehla jsem si se synem a když jsem vstala, tak jsem měla pocit, jako že mi dal někdo do zubů - ne bolest, ale jako kdyby mi je někdo přeskládal.
ahojky jak je ti osmanko??? já mám stále hlavu jak střep a výtok z bradavek po zmáčknutí,no asi mám ty hormony pořádně rozházený ![]()
To budeš asi těhu, ne? My máme veselo, syn má příšerný průjem - co půl hodinu. Takže nic neděláme jiného. Jinak já nic zajímavého na sobě, jen mám prsa jak kojná - no pár dní před MS. Určo se dostaví, ach jo.
Osmanka píše:
To budeš asi těhu, ne? My máme veselo, syn má příšerný průjem - co půl hodinu. Takže nic neděláme jiného. Jinak já nic zajímavého na sobě, jen mám prsa jak kojná - no pár dní před MS. Určo se dostaví, ach jo.
já myslím že spíš mám maglajs v těch hormonech ![]()
jinak můj syn už třetí den blinká a dne je i průjem ale ten má asi po antib.dostal je na ledviny,taky máme veselo.....držím palce ať jste brzo zdraví ![]()
Takdy držím palečky. To blinkání je ještě horší než průjem - to musíš pořád prát a převlíkat, co?
Osmanka píše:
Takdy držím palečky. To blinkání je ještě horší než průjem - to musíš pořád prát a převlíkat, co?
AHOOOJ OSMANKO ![]()
TAK JSEM TOTÁLNĚ ODPADLA TAKY,4DNY V KUSE PRŮJEM ALE JEN VODA,UŽ JSEM NEMOHLA ANI CHODIT
MÁM 4KG DOLE ALESPOŇ JEDNO PLUS ![]()
JAK JE TI A CO PUPÍK NĚCO NOVÉHO??? JÁ FURT TO SAMÝ,HLAVA BOLAVÁ BŘICHO TAKY,ZÍTRA MÁM MÍT MS TAK UVIDÍM.JO A CO TVŮJ PRCEK??U NÁS UŽ JEN MARODÍ NEJSTARŠÍ SYN ALE ZATÍM JEN TROCHU.