Ovulační test - stále slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
26.11.11 09:49
Osmanka píše:
Tak čárka je jen nepatrně slabší než kontrolní. Tak doufám, doufám.

TAK DRŽÍM PALCE :palec:
JÁ SE VYPRDLA NA TESTY ZKUSÍM OBDEN TULENÍ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
26.11.11 10:34

No já to spíš sleduju i pro lékaře. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.11.11 11:27
Osmanka píše:
No já to spíš sleduju i pro lékaře. No uvidíme.

já zas pozoruju že od toho posledního nepovedenýho těhu mám strašně málo toho ovu hlenu,dřív to bylo fakt hodně a teď abych ho zkoumala lupou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.11.11 14:07

Volala jsem lékaři, hormonální profil mám v normě. Takže prý je to jen už o psychyce. Tak uvidíme, co bude za 14dní :-). Nějak mě pobolívává v podbřišku, ale to je tím sledováním se. A co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.11.11 14:10
Osmanka píše:
Volala jsem lékaři, hormonální profil mám v normě. Takže prý je to jen už o psychyce. Tak uvidíme, co bude za 14dní :-). Nějak mě pobolívává v podbřišku, ale to je tím sledováním se. A co vy holky?

tak to je dobře :lol: já zrovna řeším že mi asi skončila ovu taky cítím podbřišek od rána i prsa ale to bylo i minule ale víš co je nové? já jsem strašně v pohodě děti bych umazlila a jsem šťastná a to i po týdnu s prckem doma prostě je mi krásně :mrgreen: a jestli to zas nic nebude tak si alespoň užiju ty dva týdny do ms na kdy jí čekáš ty???jinak male už je ok zítra jdem na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
28.11.11 14:19

Ahoj.
Osmanko, tak to je fajn, že máš profil v pořádku.
DOmčíku, hlavně že je malé líp.
To u nás to nějak přituhuje :( Malému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst. :( Není to žádný cvalda a takhle ještě pohubne :( . Někdy se mi podaří ho obelstít, tak trochu sní, ale žádná sláva teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.11.11 14:22
Ha-ni píše:
Ahoj.
To u nás to nějak přituhuje :( Malému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst. :( Není to žádný cvalda a takhle ještě pohubne :( . Někdy se mi podaří ho obelstít, tak trochu sní, ale žádná sláva teda.

já napsala malé? to už se mi v hlavě honí ta holčička :mrgreen: máme tři kluky tak opravuji malému.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
28.11.11 14:41
domčík píše:
Ha-ni píše:
Ahoj.
To u nás to nějak přituhuje :( Malému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst. :( Není to žádný cvalda a takhle ještě pohubne :( . Někdy se mi podaří ho obelstít, tak trochu sní, ale žádná sláva teda.
já napsala malé? to už se mi v hlavě honí ta holčička :mrgreen: máme tři kluky tak opravuji malému.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou :,(

Aha :mrgreen:
Jé, vy plánujete čtvrté? Teeda, máš můj obdiv :palec: Já mám taky 3 bráchy :lol: Tak snad se holčička povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.11.11 14:43
Ha-ni píše:
domčík píše:
Ha-ni píše:
Ahoj.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou :,(
Aha :mrgreen:
Jé, vy plánujete čtvrté? Teeda, máš můj obdiv :palec: Já mám taky 3 bráchy :lol: Tak snad se holčička povede ;)

neplánovali jsme už ale v červnu se zadřilo ale na 14 týddnu jsme o mimi přišli a teď si ho přejeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.11.11 14:52

Jé domčo, patří ti můj obdiv. Já mám někdy pocit, že jednoho prďuly je u nás plný dům :-).

Ano, zoubky to je příšerné. U nás jakštak to šlo, vlastně plakal když rostly jedničky někdy v pětiměsících a pak už jen míval mazlící noci, když to rostlo. Vždy papal. Ale ty pětky nahoře - měl 4dny po nocích 39. Vždy v noci to přišlo a pak přes den jen 37,2 a zase v noci. To jsem mu dala vždy nurofen a pak 24hod. nic. Neměl rýmu, kašel, běhal, neležel, takže to bylo určo ze zoubků. A hlavně za týden najednou byly pětky všechny. Takže hodně pevné nervy ha-ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.11.11 14:54

Jinak MS čekám za 14dní od soboty. Nevím datum. Mám MS pravidelnou 28dní. Jen vím, že další snažení bude kolem štědrého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.11.11 16:45
Osmanka píše:
Jinak MS čekám za 14dní od soboty. Nevím datum. Mám MS pravidelnou 28dní. Jen vím, že další snažení bude kolem štědrého dne.

TAK JÁ 3DNY PO TOBĚ :mrgreen: NO SNAD NEDOPADNEM STEJNĚ JAKO MINULE TY MS A JÁ HNED PAK TAKY :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.11.11 19:12

Domčík: No ty máš alespoň 3děti, my se pokoušíme o druhé. No stejně nechápu, jak to i finančně utáhnete. Fakt klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
28.11.11 19:52
Osmanka píše:
Domčík: No ty máš alespoň 3děti, my se pokoušíme o druhé. No stejně nechápu, jak to i finančně utáhnete. Fakt klobouk dolů.

tak něak kupujem postupně a každý měsíc něco ale tím že neplatíme nájem tak je to snažší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
1.12.11 15:53

Tak co u vás nového? U nás zatím naštěstí, nebo bohužel nic - no jak se to vezme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí