Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osmanka píše:
Tak čárka je jen nepatrně slabší než kontrolní. Tak doufám, doufám.
TAK DRŽÍM PALCE ![]()
JÁ SE VYPRDLA NA TESTY ZKUSÍM OBDEN TULENÍ ![]()
Osmanka píše:
No já to spíš sleduju i pro lékaře. No uvidíme.
já zas pozoruju že od toho posledního nepovedenýho těhu mám strašně málo toho ovu hlenu,dřív to bylo fakt hodně a teď abych ho zkoumala lupou ![]()
Volala jsem lékaři, hormonální profil mám v normě. Takže prý je to jen už o psychyce. Tak uvidíme, co bude za 14dní
. Nějak mě pobolívává v podbřišku, ale to je tím sledováním se. A co vy holky?
Osmanka píše:
Volala jsem lékaři, hormonální profil mám v normě. Takže prý je to jen už o psychyce. Tak uvidíme, co bude za 14dní. Nějak mě pobolívává v podbřišku, ale to je tím sledováním se. A co vy holky?
tak to je dobře
já zrovna řeším že mi asi skončila ovu taky cítím podbřišek od rána i prsa ale to bylo i minule ale víš co je nové? já jsem strašně v pohodě děti bych umazlila a jsem šťastná a to i po týdnu s prckem doma prostě je mi krásně
a jestli to zas nic nebude tak si alespoň užiju ty dva týdny do ms na kdy jí čekáš ty???jinak male už je ok zítra jdem na odběry.
Ahoj.
Osmanko, tak to je fajn, že máš profil v pořádku.
DOmčíku, hlavně že je malé líp.
To u nás to nějak přituhuje
Malému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst.
Není to žádný cvalda a takhle ještě pohubne
. Někdy se mi podaří ho obelstít, tak trochu sní, ale žádná sláva teda.
Ha-ni píše:
Ahoj.
To u nás to nějak přituhujeMalému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst.
já napsala malé? to už se mi v hlavě honí ta holčička
máme tři kluky tak opravuji malému.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou ![]()
domčík píše:Ha-ni píše:já napsala malé? to už se mi v hlavě honí ta holčička
Ahoj.
To u nás to nějak přituhujeMalému rostou čtyřky, obě na levé straně, a nechce mi skoro jíst.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou
Aha ![]()
Jé, vy plánujete čtvrté? Teeda, máš můj obdiv
Já mám taky 3 bráchy
Tak snad se holčička povede ![]()
Ha-ni píše:domčík píše:AhaHa-ni píše:já napsala malé? to už se mi v hlavě honí ta holčička
Ahoj.
vím jak zoubky uměj potrápit a nedá se nic moc dělat jen mazlikovat a čekat až se vyklubou
Jé, vy plánujete čtvrté? Teeda, máš můj obdivJá mám taky 3 bráchy
Tak snad se holčička povede
neplánovali jsme už ale v červnu se zadřilo ale na 14 týddnu jsme o mimi přišli a teď si ho přejeme ![]()
Jé domčo, patří ti můj obdiv. Já mám někdy pocit, že jednoho prďuly je u nás plný dům
.
Ano, zoubky to je příšerné. U nás jakštak to šlo, vlastně plakal když rostly jedničky někdy v pětiměsících a pak už jen míval mazlící noci, když to rostlo. Vždy papal. Ale ty pětky nahoře - měl 4dny po nocích 39. Vždy v noci to přišlo a pak přes den jen 37,2 a zase v noci. To jsem mu dala vždy nurofen a pak 24hod. nic. Neměl rýmu, kašel, běhal, neležel, takže to bylo určo ze zoubků. A hlavně za týden najednou byly pětky všechny. Takže hodně pevné nervy ha-ni.
Jinak MS čekám za 14dní od soboty. Nevím datum. Mám MS pravidelnou 28dní. Jen vím, že další snažení bude kolem štědrého dne.
Osmanka píše:
Jinak MS čekám za 14dní od soboty. Nevím datum. Mám MS pravidelnou 28dní. Jen vím, že další snažení bude kolem štědrého dne.
TAK JÁ 3DNY PO TOBĚ
NO SNAD NEDOPADNEM STEJNĚ JAKO MINULE TY MS A JÁ HNED PAK TAKY ![]()
Domčík: No ty máš alespoň 3děti, my se pokoušíme o druhé. No stejně nechápu, jak to i finančně utáhnete. Fakt klobouk dolů.
Osmanka píše:
Domčík: No ty máš alespoň 3děti, my se pokoušíme o druhé. No stejně nechápu, jak to i finančně utáhnete. Fakt klobouk dolů.
tak něak kupujem postupně a každý měsíc něco ale tím že neplatíme nájem tak je to snažší ![]()
Tak co u vás nového? U nás zatím naštěstí, nebo bohužel nic - no jak se to vezme
.